- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.901
Ne güzel dikiş makinesi de almışsın bir başlarsan yavaş yavaş ilerliyor aslındaHiçbir hazırlığa el atmadım ben hastane için ya
Neden bilmiyorum ama içimden gelmiyor
Hepiniz ne güzel hazırlanmışsınız
Gideyim bebişimi doğurayım evime geleyim istiyorum sadece.
Hatta mümkünse 15-20 gün kimsede gelmesin evime
Dikiş makinası aldım belki kese vs yaparım diyordum ama ı ıh içimden gelmiyor
Gelen bana hediye getirsin ben yapmayacağım kafasına iyice girdim sanırım
Sadece hacı şeriften lokum sipariş edeceğim galiba, tabi onlarada ben yumulmazsam misafirlere ikram edilir
Bende şu elimdekiler biterse şerbet bardağı filan sipariş vereceğim, sonrada onu süslerim. Durum şöyle bir karışık bişeyler yapıyorum kendi çapımda ama bunları doğumdan sonra mı vereceğim yoksa mevlütte mi vereceğim bilmiyorum, mevlüt en azından 40ı çıkınca olacak o zamana kadar tekrardan bişey yapamam onları da şimdiden düşünmek mi gerek off işin içine girince ne kadar çok şey var diyorumBende hastane için şerbet bardağı, terlik, taç, kolonya şişesi ve sosyete şekeri aldım kendim süsleyeceğim. Mevlit içinde yavaş yavaş hazırlıklar yapıyorum.
Bende şu elimdekiler biterse şerbet bardağı filan sipariş vereceğim, sonrada onu süslerim. Durum şöyle bir karışık bişeyler yapıyorum kendi çapımda ama bunları doğumdan sonra mı vereceğim yoksa mevlütte mi vereceğim bilmiyorum, mevlüt en azından 40ı çıkınca olacak o zamana kadar tekrardan bişey yapamam onları da şimdiden düşünmek mi gerek off işin içine girince ne kadar çok şey var diyorum
Haklısın tatildeyken yapmak lazım, öğretmenler için çok kötü bir uygulama bu, sonrasına bırakma hakkına sahip değilsiniz sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musunDoğumdan sonra zor olur Can'ım ben 3-4 parça vermeyi düşünüyorum hepsini de kendim süsleyeceğim. Bende öğretmenim şuan tatilde olduğum için hem Zaman geçirmek hem de kendi el emeğim olsun istiyorum. Maalesef doğum öncesi izinlerim yanıyor.
maalesef canım şans işte,geriye kalan gerçekten çok az bence bu mağduriyet öğretmenler için,ücretsizde alamıcaksan bebeği 2 aylıık yada 3 aylıkken bırakıp gitmek nasl olcak bilmiyorum çok zorAyy kızlar tam derdime parmak basmissiniz bende doğum öncesi izinlerin yanmasından muzdaripimokul tatilde bizim suçumuz ne ama dimi ben ucretsiz izin de alamam ne yapacagimi hala bilmiyorum
maalesef canım şans işte,geriye kalan gerçekten çok az bence bu mağduriyet öğretmenler için,ücretsizde alamıcaksan bebeği 2 aylıık yada 3 aylıkken bırakıp gitmek nasl olcak bilmiyorum çok zor
Haklısın tatildeyken yapmak lazım, öğretmenler için çok kötü bir uygulama bu, sonrasına bırakma hakkına sahip değilsiniz sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musun
Ayy kızlar tam derdime parmak basmissiniz bende doğum öncesi izinlerin yanmasından muzdaripimokul tatilde bizim suçumuz ne ama dimi ben ucretsiz izin de alamam ne yapacagimi hala bilmiyorum
Evet öncesi tamamen yanıyor. Ben ücretsiz izin alacağım ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum.
Tabiki de hastahaneden çıkartılır biz dün aldık arabamızı hatta tüm alışverişini bitirdik çok şükür :)Ben de bu modeli takip ediyorum. Concord neo istiyordum ya da quinny zip ancak onlar travel set değil ve daha pahalıya geliyor. Kullanan tecrübeli arkadaşlar zaten baston alacaksınız bi sene sonra çok para vermeye gerek yok dedi. Bu cadillac air comfortun puseti 3 kademeli yatıyor. Air ile arasındaki farkı daha çözemedim. Comforttaki o pusetle bebek hastaneden çıkarılır değil mi? Kayınvalidem düz bez elle taşınanlarla çıkarılır dedi kafam karıştı
Ne güzel dikiş makinesi de almışsın bir başlarsan yavaş yavaş ilerliyor aslındadışarı çıkamadığım zamanlarda bazen sıkılıyorum evde onlarla oyalanıyorum, gerçi benimki sadece haftasonu oluyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyor işte bu arada lokumları çok erken alma nolur neolmaz
Kizlar bunlarda benim Zeynep'im icin yaptiklarim. Resim cekimi icin tulumu ve anne taci, kapi susu, mevlutte dagitmak icin kolonya sisesi, banneri, anne taci, serbet bardagi, kolonya sisesi ve hastane ziyaretcileri icin lokum ve badem sekeri koyacagim suslu keseleri. Hepsinin yapiminda esimin cok destegini gordum. Onu cooookkk seviyorum
Canim besik etegini bende yapacagim ama olcu yok elimde. Sen boyunu enini kaca kac yaptin. Resim varsa yukler misinTakı yastığına kendim el attım
Bir yastık için 150 tl fiyat biçtiler
Birde ahşap beşiğe yan koruma almamıştım onuda istediğim kumaşla kendim dikeyim diyorum.
Ayrıca hastanede bebeği yatırdıkları plastik beşik için tülden etek ve büyük bir fiyonk diktim çok şirin görünüyor.
Sadece kendimize çalışıyorum
Eşimin akraba vs çok sıkıfıkı olmadığımız için onlara hediyelik birşeyler yapmak içimden gelmiyor aslında
Lokumları erken alırsam doğuma kalmaz
Canim besik etegini bende yapacagim ama olcu yok elimde. Sen boyunu enini kaca kac yaptin. Resim varsa yukler misin
Yarı zamanlı çalışma hakkın var iki ay onu kullanabilirsin branşın ne bilmiyorum belki de yarım gün çalışıyorsundur o zaman bir işe yaramaz gerçi ama tam gün se belki ordan işine yarayabilirCok iyi cnm bende normalde oyle yapacaktım ama maddi durumlardan dolayi ucretsiz alamicam galiba
Ooo baya bir işe girişmişsin zaten yaptıklarını at da bizde görelim mağrifetleriniTakı yastığına kendim el attım
Bir yastık için 150 tl fiyat biçtiler
Birde ahşap beşiğe yan koruma almamıştım onuda istediğim kumaşla kendim dikeyim diyorum.
Ayrıca hastanede bebeği yatırdıkları plastik beşik için tülden etek ve büyük bir fiyonk diktim çok şirin görünüyor.
Sadece kendimize çalışıyorum
Eşimin akraba vs çok sıkıfıkı olmadığımız için onlara hediyelik birşeyler yapmak içimden gelmiyor aslında
Lokumları erken alırsam doğuma kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?