2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ne güzel dikiş makinesi de almışsın bir başlarsan yavaş yavaş ilerliyor aslında dışarı çıkamadığım zamanlarda bazen sıkılıyorum evde onlarla oyalanıyorum, gerçi benimki sadece haftasonu oluyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyor işte bu arada lokumları çok erken alma nolur neolmaz

Bende hastane için şerbet bardağı, terlik, taç, kolonya şişesi ve sosyete şekeri aldım kendim süsleyeceğim. Mevlit içinde yavaş yavaş hazırlıklar yapıyorum.
Bende şu elimdekiler biterse şerbet bardağı filan sipariş vereceğim, sonrada onu süslerim. Durum şöyle bir karışık bişeyler yapıyorum kendi çapımda ama bunları doğumdan sonra mı vereceğim yoksa mevlütte mi vereceğim bilmiyorum, mevlüt en azından 40ı çıkınca olacak o zamana kadar tekrardan bişey yapamam onları da şimdiden düşünmek mi gerek off işin içine girince ne kadar çok şey var diyorum

Doğumdan sonra zor olur Can'ım ben 3-4 parça vermeyi düşünüyorum hepsini de kendim süsleyeceğim. Bende öğretmenim şuan tatilde olduğum için hem Zaman geçirmek hem de kendi el emeğim olsun istiyorum. Maalesef doğum öncesi izinlerim yanıyor.

Haklısın tatildeyken yapmak lazım, öğretmenler için çok kötü bir uygulama bu, sonrasına bırakma hakkına sahip değilsiniz sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musun

Ayy kızlar tam derdime parmak basmissiniz bende doğum öncesi izinlerin yanmasından muzdaripim okul tatilde bizim suçumuz ne ama dimi ben ucretsiz izin de alamam ne yapacagimi hala bilmiyorum
maalesef canım şans işte,geriye kalan gerçekten çok az bence bu mağduriyet öğretmenler için,ücretsizde alamıcaksan bebeği 2 aylıık yada 3 aylıkken bırakıp gitmek nasl olcak bilmiyorum çok zor

maalesef canım şans işte,geriye kalan gerçekten çok az bence bu mağduriyet öğretmenler için,ücretsizde alamıcaksan bebeği 2 aylıık yada 3 aylıkken bırakıp gitmek nasl olcak bilmiyorum çok zor

Aynen canım nasıl yapicam bir bilmiyorum hiç o tarafı dusunmek istemiyorum. Ucretsiz izin alırım diyordum bir ara ama sonra hesap kitap yapınca olmadığını anladım. Dönem ortasında başlamakta çok zor bakalım artık bebis sagsalim dogsunda gerisini halledicez artık bir şekilde

Haklısın tatildeyken yapmak lazım, öğretmenler için çok kötü bir uygulama bu, sonrasına bırakma hakkına sahip değilsiniz sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musun

Evet kötü bir uygulama sadece 8 hafta doğum sonrası iznim var ücretsiz izin alarak ilk dönemi kapatacağım. İkinci dönem başlayacağım.

Ayy kızlar tam derdime parmak basmissiniz bende doğum öncesi izinlerin yanmasından muzdaripim okul tatilde bizim suçumuz ne ama dimi ben ucretsiz izin de alamam ne yapacagimi hala bilmiyorum

Evet öncesi tamamen yanıyor. Ben ücretsiz izin alacağım ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum.

Tabiki de hastahaneden çıkartılır biz dün aldık arabamızı hatta tüm alışverişini bitirdik çok şükür :)

Kizlar bunlarda benim Zeynep'im icin yaptiklarim. Resim cekimi icin tulumu ve anne taci, kapi susu, mevlutte dagitmak icin kolonya sisesi, banneri, anne taci, serbet bardagi, kolonya sisesi ve hastane ziyaretcileri icin lokum ve badem sekeri koyacagim suslu keseleri. Hepsinin yapiminda esimin cok destegini gordum. Onu cooookkk seviyorum

Eklentiler

• 20160724_134122-1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 110
  • 20160724_134347-1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 20160724_134411-1.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 20160724_134500-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 20160724_134545-1.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 101
  • 20160724_134805-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 101
  • 20160724_140601-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 101
  • 20160724_141132-1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 112

Takı yastığına kendim el attım
Bir yastık için 150 tl fiyat biçtiler
Birde ahşap beşiğe yan koruma almamıştım onuda istediğim kumaşla kendim dikeyim diyorum.
Ayrıca hastanede bebeği yatırdıkları plastik beşik için tülden etek ve büyük bir fiyonk diktim çok şirin görünüyor.
Sadece kendimize çalışıyorum
Eşimin akraba vs çok sıkıfıkı olmadığımız için onlara hediyelik birşeyler yapmak içimden gelmiyor aslında
Lokumları erken alırsam doğuma kalmaz

Çok beceriklisin arkadaşım vallahi. Daha öncede söyledim biliyorsun.
Hepsi çok güzel olmuş

Canim besik etegini bende yapacagim ama olcu yok elimde. Sen boyunu enini kaca kac yaptin. Resim varsa yukler misin

Canim besik etegini bende yapacagim ama olcu yok elimde. Sen boyunu enini kaca kac yaptin. Resim varsa yukler misin

Canım eni 120 cm , boyu (yerden yüksekliği) 80-90 cm oluyor hemen hepsinin. Ben içten lastik geçirdim. Eğer büyük yada küçük gelirse ayarlama yapabiliriz. Resmini çekemedim çünkü takacak boyutta birşey yoktu evde. Tülü 4 e katlayıp en üstü makinaya çektim ve o kısımdan lastik geçirdim. Üstünede kalpli ve kurdelalı süsler hazırlayıp silikon tabancasıyla yapıştırma planındayım. Daha sonrasında lastiği ve tülü biraz daha büyütüp kendi yatağına uygun hale getireceğim.

Cok iyi cnm bende normalde oyle yapacaktım ama maddi durumlardan dolayi ucretsiz alamicam galiba
Yarı zamanlı çalışma hakkın var iki ay onu kullanabilirsin branşın ne bilmiyorum belki de yarım gün çalışıyorsundur o zaman bir işe yaramaz gerçi ama tam gün se belki ordan işine yarayabilir

Ooo baya bir işe girişmişsin zaten yaptıklarını at da bizde görelim mağrifetlerini takı yastığına da çok demişler o ne yaa bence çok güzel karar vermişsin kendin yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…