2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Oo canım ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş, herşey düşünülmüş ve yapılmış harika

Yarı zamanlı çalışma hakkın var iki ay onu kullanabilirsin branşın ne bilmiyorum belki de yarım gün çalışıyorsundur o zaman bir işe yaramaz gerçi ama tam gün se belki ordan işine yarayabilir

Lise matematik canım bransim okulumuzda tam gün ama sanırım bizde geçerli olmuyor o durum arkadaşın süt iznini bile vermediler boş gün verdik yok ogleyle birlestirdik falan deyip gecistirdiler. Yine de ben arastirayim

Lise matematik canım bransim okulumuzda tam gün ama sanırım bizde geçerli olmuyor o durum arkadaşın süt iznini bile vermediler boş gün verdik yok ogleyle birlestirdik falan deyip gecistirdiler. Yine de ben arastirayim
Ama bu hakkı sana devlet vermiş ve sende devlette çalışıyorsun öncelikli olarak sana göre ayarlasınlar programı hakkını ara, benim arkadaşımda lise de öğretmen doktora yaptığı için iki gününü boşa çıkartıyorlar sana yarım gün mü ayarlayamayacaklar

Ooo baya bir işe girişmişsin zaten yaptıklarını at da bizde görelim mağrifetlerini takı yastığına da çok demişler o ne yaa bence çok güzel karar vermişsin kendin yaparak

Herşeyi hazırladım aslında ama fotoğraf çekmekten nasıl bıktıysam makinayı elime alıp çekemedim bir türlü
Marifet değil de sıkıntıdan diyelim
Bu arada dün yaptırdığım isimliğimizde geldi
Cep telefonuyla çektim

Ben yaptırmıcam canım hastaneye çok kişi gelemicek gelenler de annem babam kvalide kpeder eve gelenler olursa da bi şeklide idare ederim çikolataydı lokumdu böyle masraflara elim gitmiyor açıkçası düşünüyorum mesela iki şey arasında kalıyosun bebeğin için biri daha ekonomik diye onu tercih edyosun bu tür masraf yapmayıp aklımdakini almaktan yana kullanıyorum ben hakkımı tabi çok saçma harcamalar yapmadım mı yaptım

Aynı kafadayım dikiş makinam kutuda duruyor çok da severdim öyle şeylerle uğraşmayı nikah şekerlerimi kendim yapmıştım bi süs püs emek düğün fotoğraflrına bakarken bazılarının masada bıraktığını gördüm sanırım bu bende travma yaptı gerçi bazı evlere gittikçe görüyorum süslerini biyerlere takmışlar hoşuma da gidiyo ama bu sefer hiiiç elim gitmiyo ne getirirlerse onu alırlarannem sabundan kuş yaptırmış kutunun içinde onları değer bilenlere vericem hatıra kvalidem de çikolata yaptırcakmış ohh oldu bitti

Cnm her şey programı yapan idarecinin keyfine kalmis. Bizim okul 120 öğretmeni olan bir okul maalesef ve onun skntisini yaşıyoruz ama bakalım mudur yardimcimiz değişti inşallah yeni gelen daha iyi olur

Daha görmedim anneannem takı yastığı yaptırmış kendi tarafıma koyucağım ismi söyleyip eşimin tarafına söylemediğim için kapı süsünü yaptırmadım onu da annem yapıcaktı biz bilmiyoduk ismi annen nerden biliyo da yaptı demesinler diye yani şu isim konusunda da herkes bişey söylediği için ve fazla hassas olduğum için kaldıramıyorum sinirleniyorum kendime de sinirleniyorum senin kızın söyle kestir at diye ama işte

Tabi profesyonel makineye alışınca telefonla çekmek garip geliyordur, bize telefon çekimi de yeter canm bu arada isimlik çok güzel olmuş yapıştırmaları sen mi yapıştırdın, bebek odasının genel halini gördük mü hatırlamıyorum hiç

İsim konusu gerçekten hassas bir konu herkes de karışıyor yaa nasıl gıcık oluyorum ben söyledim herkese eşimle benim kararım biz bu ismi çok sevdik dedim kimse de zaten birşey demediler, yani niye karışır çevredekiler pek anlamam Soran olursa da son anda karar verdik annemde hemen yaptı dersin herkese laf anlatmak zorında değilsin

Cnm her şey programı yapan idarecinin keyfine kalmis. Bizim okul 120 öğretmeni olan bir okul maalesef ve onun skntisini yaşıyoruz ama bakalım mudur yardimcimiz değişti inşallah yeni gelen daha iyi olur
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın, insanlar da biraz empati olsa herşey daha kolay olacak ama malesef bu çok az insanda var Allah öyle insanlarla karşılaştırsın

Aynen canım
Genel görüntüyü henüz çekmedim. Eşyaların üstünü benim meraklı kediden korumak için örtüyorum. O yüzden örtüleri kaldırmak zor geliyor.
Baykuş ve kedileri biz yapıştırdık, paşabahçeden almıştık onları

Yaa kedili cikartmalara bayildim ,var midir acaba hala pasabahce de? Kabartmali mi acaba cikartmalar cok minislermis

Yaa kedilere asiğim zaten o nedenle hep kedili esyalara gidiyor gozum kizim da kesin benim gibi olacak hihi.

Kızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Bir de Bebek bakımı ile ilgili hangi kitabı tavsiye edersiniz? Artık alayım diyorum. Geç bile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…