2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

kilitli poşete neden koyuyorsunuz? ben normal poşete koymayı düşünyordum ama

Kitap olarak " bebek bakim sorunlarina mucize cozumler " diye bir kitap duymustum gayet guzelmis. Bir de " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler " adli kitap. Ikisinden birini almayi dusunuyorum ben

Canm ben daha çantamı hazırlamadığım için ilkine cevap veremeyeceğim ama şuana kadar iki kitap aldım ve okudum biri ayşe önerin "hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı" diğeri ise tracy hogg& melinda blau nun kitabı" yeni annelere mucize çözümler" biri yabancı yazar diğeri türk yazar ikisinin arasında farklılıklar var tabi ama ince ayrıntılarda var tavsiye edebilirim

Senin kiyafetlerin icin agzi yapisan jelatinlerden alabilirsin canim. Magazalarda kiyafetleri paketliyorlar ya oyle birsey

Kitap olarak " bebek bakim sorunlarina mucize cozumler " diye bir kitap duymustum gayet guzelmis. Bir de " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler " adli kitap. Ikisinden birini almayi dusunuyorum ben

B Besyildiz canim tarcy hogg ve ayse onerin kitaplarini onerecegim ben de. bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler amerikan saglik sistemine gore hazirlandigindan kontroller takipler vs konusunda biraz kafakaristiriyor. hepsini okumus biri olarak bakimla ilgili bu iki kitap diyebilirim. psikoloik olarak rahatlamak istersen de harwey karp mahallenin en mutlu bebegi..

Canım ben bebeğin kıyafetlerini takımlara ayırıp kilitli poşetlere koydum madam coconun küçük hurçlarından aldım iki tane bi hurca kızımın giysilerini diğer hurca kendi giysilerimi koydum onları kilitli poşete koymadım çünkü hurçta bile kırışıyolar

Teşekkürler. Bu ikisini mutlaka almalıyım:)

Ben de çok kırışır diye düşündüm. O kadar da düşünmeye gerek yok herhalde. Onlar da poşetsiz oluversin:)
Gerçi ben yine de Beyazmelek16 nın dediğini de bulmaya çalışırım yine:)

Ben de çok kırışır diye düşündüm. O kadar da düşünmeye gerek yok herhalde. Onlar da poşetsiz oluversin:)
Beyazmelek16 nın dediği jelatin poşetler gittigidiyorda var tabi 100lük pakette satılıyor her türlü boyutu da var eğer çarşıda bulamazsam diye düşünürsen ordan da alabilirsin

Bir de bebeğin eşyaları minik minik ya takımlar birbirine karışıyo belki biz müdahale edemeyiz annelerimiz bulmaya çalışcak falan takım takım onları poşetlemek onların işini de kolaylaştırır ama geceliklerimiz zaten belli belki iç çamaşırlarını kilitli poşete koyabilirsin yedek de koymak lazım yanına kirlileri koyarsın canım diş fırçan diş macunun göğüs pedlerin kremin onları da kullanımına göre gruplayıp poşetleyebilirsin

Kızlar tracy hogg iki kitap var. Biri Bebek bakımında mucize çözümler, diğeri yeni annelere mucize çözümler. Hangisini alacağım?

bende bebek bakim sorunlarina mucize cozumler var. iki kitap birbirinin tekrari gibi. yeni anneler olaninda da rutinden, easy yonteminden bahsedilmis. onceki kitapta da oyleydi. ikinci kitap daha ince ve icine ilk kitapta olmayan slow yontemi eklenmis gorunuyor ama o da zaten ilk kitapta bebegi gozlemlemenin anlamanin anlatildigi bi kac bolumun formuluze edilmis hali olmus. bence bi farklari yok. hangisini dilersen alabilirsin :)

B Besyildiz ayşe önerin kitabını daha bi başucu kitabı yaparım gibi geliyo ama
Ayşe önerin kitabı zaten hem resimli olması bakımından da çok güzel ama diğer kitapda da örneklerle desteklemesi çok iyi olmuş benim şuanda her ikiside başucumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…