- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.941
kilitli poşete neden koyuyorsunuz? ben normal poşete koymayı düşünyordum amaKızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Bir de Bebek bakımı ile ilgili hangi kitabı tavsiye edersiniz? Artık alayım diyorum. Geç bile kaldım.
Kitap olarak " bebek bakim sorunlarina mucize cozumler " diye bir kitap duymustum gayet guzelmis. Bir de " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler " adli kitap. Ikisinden birini almayi dusunuyorum benKızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Bir de Bebek bakımı ile ilgili hangi kitabı tavsiye edersiniz? Artık alayım diyorum. Geç bile kaldım.
Canm ben daha çantamı hazırlamadığım için ilkine cevap veremeyeceğim ama şuana kadar iki kitap aldım ve okudum biri ayşe önerin "hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı" diğeri ise tracy hogg& melinda blau nun kitabı" yeni annelere mucize çözümler" biri yabancı yazar diğeri türk yazar ikisinin arasında farklılıklar var tabi ama ince ayrıntılarda var tavsiye edebilirimKızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Herkes öyle yapıyormuş, bana da tozlanmaması vs için mantıklı geldi. O yüzden öyle yapayım dedim:)kilitli poşete neden koyuyorsunuz? ben normal poşete koymayı düşünyordum ama
Senin kiyafetlerin icin agzi yapisan jelatinlerden alabilirsin canim. Magazalarda kiyafetleri paketliyorlar ya oyle birseyKızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Kitap olarak " bebek bakim sorunlarina mucize cozumler " diye bir kitap duymustum gayet guzelmis. Bir de " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler " adli kitap. Ikisinden birini almayi dusunuyorum ben
Canm ben daha çantamı hazırlamadığım için ilkine cevap veremeyeceğim ama şuana kadar iki kitap aldım ve okudum biri ayşe önerin "hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı" diğeri ise tracy hogg& melinda blau nun kitabı" yeni annelere mucize çözümler" biri yabancı yazar diğeri türk yazar ikisinin arasında farklılıklar var tabi ama ince ayrıntılarda var tavsiye edebilirim
Canım ben bebeğin kıyafetlerini takımlara ayırıp kilitli poşetlere koydum madam coconun küçük hurçlarından aldım iki tane bi hurca kızımın giysilerini diğer hurca kendi giysilerimi koydum onları kilitli poşete koymadım çünkü hurçta bile kırışıyolarKızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Teşekkürler. Bu ikisini mutlaka almalıyım:)B Besyildiz canim tarcy hogg ve ayse onerin kitaplarini onerecegim ben de. bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler amerikan saglik sistemine gore hazirlandigindan kontroller takipler vs konusunda biraz kafakaristiriyor. hepsini okumus biri olarak bakimla ilgili bu iki kitap diyebilirim. psikoloik olarak rahatlamak istersen de harwey karp mahallenin en mutlu bebegi..
Ben de çok kırışır diye düşündüm. O kadar da düşünmeye gerek yok herhalde. Onlar da poşetsiz oluversin:)Canım ben bebeğin kıyafetlerini takımlara ayırıp kilitli poşetlere koydum madam coconun küçük hurçlarından aldım iki tane bi hurca kızımın giysilerini diğer hurca kendi giysilerimi koydum onları kilitli poşete koymadım çünkü hurçta bile kırışıyolar
Ben de çok kırışır diye düşündüm. O kadar da düşünmeye gerek yok herhalde. Onlar da poşetsiz oluversin:)
Gerçi ben yine deBeyazmelek16 nın dediğini de bulmaya çalışırım yine:)
100 tane de israf gibi geldi. Siparişlerimi almak için çarşıya gitmem gerekiyor. O zaman inş unutmazsam bakayım.Beyazmelek16 nın dediği jelatin poşetler gittigidiyorda var tabi 100lük pakette satılıyor her türlü boyutu da var eğer çarşıda bulamazsam diye düşünürsen ordan da alabilirsin
Ben de çok kırışır diye düşündüm. O kadar da düşünmeye gerek yok herhalde. Onlar da poşetsiz oluversin:)
Gerçi ben yine deBeyazmelek16 nın dediğini de bulmaya çalışırım yine:)
Yeni annelere mucize çözümleri almıştım ben canımKızlar tracy hogg iki kitap var. Biri Bebek bakımında mucize çözümler, diğeri yeni annelere mucize çözümler. Hangisini alacağım?
Bende yeni annelere mucize çözümleri aldım diğeri hakkında bir fikrim yokKızlar tracy hogg iki kitap var. Biri Bebek bakımında mucize çözümler, diğeri yeni annelere mucize çözümler. Hangisini alacağım?
Kızlar tracy hogg iki kitap var. Biri Bebek bakımında mucize çözümler, diğeri yeni annelere mucize çözümler. Hangisini alacağım?
Ayşe önerin kitabı zaten hem resimli olması bakımından da çok güzel ama diğer kitapda da örneklerle desteklemesi çok iyi olmuş benim şuanda her ikiside başucumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?