2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Hastane çantasına neler koydunuz kızlar? Ben daha hazirlamadim hatta kiyafetleri bile yikamadim. Neler konulacagini da tam bilmiyorum hazırlayanlar bir yardımcı olursa
bendeeeeeeeeeee de hiç hazırlık yok hatta 0-3 tulumların birazını 3-6 ayla değiştirsem mi diye düşünüyorum. onun için aldığım herşey paketinde duruyor. yalnız değilsin merak etme cnm. hatta hastane çantasına neler koyduklarını fotoğraflı olarak anlatacak varsa vallahi tadından yenmez

Hastane çantasına neler koydunuz kızlar? Ben daha hazirlamadim hatta kiyafetleri bile yikamadim. Neler konulacagini da tam bilmiyorum hazırlayanlar bir yardımcı olursa
hastane çantası olarak anne ve bebek için ayrı çantalar hazırladım. hemşireye verilecek bebek kıyafetini battaniyesiyle birlikte ayrı poşete koydum. ben sadece bebek bezi,ağız bezi,emzik,biberon ve göğüs pompasını kilitli poşetlere koydum. diğerlerini normal poşetlere ayrı ayrı yerleştirdim.
anne için aldıklarım: 1 gecelik, 1 sabahlık, 2 alt-üst pijama takımı, çıkarken giymek için emzirmeye uygun giysi, iç çamaşırı, emzirmeye uygun 2 sütyen, çorap, terlik, taç. depend emici külod, gece pedi. göğüs kremi, göğüs pedi. süt pompası. toka, ayna, kozmetik vs. peçete. havlu. fotoğraf makinesi.
bebek için aldıklarım: biberon, emzik. ıslak mendil, temzileme pamuğu. ağız bezi. bebek bezi. atılabilir alt açma. havlu-tülbent. pişik kremi. portbebesi. 6 takım giysi ( şapka- eldiven- çorap içinde) ve 2 tane penye bir tane de ince pazen battaniye.

Evet haklısın, daha çok iş var:)

Hastaneden çıkarken 6 aylık halimiz gibi mi olacağız acaba? Ona göre kıyafet ayarlayalım kendimize.

Hastaneden çıkarken 6 aylık halimiz gibi mi olacağız acaba? Ona göre kıyafet ayarlayalım kendimize.
canım ben de bilmiyorum hiç ama öyle diyorlar, hatta gebe kıyafetlerinizi de giyebilirsiniz diyorlar. ben de şu anda içine girebildiğim normal elbisemi alıyorum rahat olsun diye. sezaryen olursa da pantalon vs dikişi acıtabilir diye böyle düşündüm.

Masallah canim ne guzel hazirlamissin benim daha alacaklarim var birak hazirlamayi :) insallah en yakin zamanda hazir edicem bende

MERiN_ tubisimben aferin bize kızlar :) ben 36. Haftamda hazirlarim diyorum ama kiyafetleri en azindan yikamak lazim sanki ya bebislerin ne zaman gelecekleri belli olmaz sanki :) insallah vakti zamaninda saglikla gelirler
Aa bak o yıkama ütüleme işini hallettim bugünde gecelik pijama gibi kendi kıyafetlerimi yıkadım, çanta hazırlamak için 32 33 leri bekledim tüm alacaklarım tamamlasın diye artık vakti geldi artık her gece rüyamda bebeğimin doğduğunu görüyorum, sanırım kızım bana anne çantanı hazırla ben gelecem diyor

listeni bende çok beğendim canım ekran fotosu aldm gerekli ve yeterli geldi bana

Bende 2 gundur ruyamda görüyorum :) ondan biraz telaslandim sanırım. Haftaya da biz yikayalim bari :) annemin yanında olduğum için pek rahatım o konuda. Keşke kendi evimde olsaydim

Herkes yazmış bende yazaım dedim bizimde hazırlıklar hemen hemen bitti gibi,kızımız için çanta almadık daha aslında baktık ama babası adidas cı bende nike cı olduğumdan bi orta yol bulamadık valla isimde,kıyafette vs bu kadar zorlanmadık beşik koruyucumuzu annem dikcekti ama kumaş kalın çıktı makina dikmio terzi araştırıorum bende dikcem uçuk fiyatlar sölemeyrn neyse odamız tamamlandı bebiş gelene kadar tozlanmasın die arabasını hala torbalarda saklıoruz nasıl bi kafaysa artık elbiseler yıkandı ütülendi,geceliklermi aldım yıkadım ütüledim küçük hanımın dolabında biraz banada yer açsın orda dedim gögüs pedi,kalkanı ve merhemi alındı banyo gereçleri tamam pamuktur banyo malzemeleridir herşey tamamlandı geriye bana sadece altım için iç çamaşırı,alt açma,terlik ve taç siparişi gibi bi kaç ıvır kaldı,ilk günden beri erken gelcekmiş gibi hissettiğimden ödüm kopuo hazırlıksız yakalancam die 2 hafta sonra fotoğraf çektirmeye gitcez hastane paketimizde vardı...düğünümde bu kadae özenmedim istekde bulunmadım sonrasında üzüldümmü üzüldüm şimdi son kez bana ait olan tek özel günde hiç bişeyi kaçırasım yok keçelerle yapılan kapı süsünden tut,lavanta keseleri kolonya şişerileri vb şeyler yapabilen arkadaşlar ne kadar yeteneklisiniz valla maşallah bebişleriniz yaşadı....bizden bu kadar birde bu son olaylardan dolayı izmirde üniversiteler kapandı haliyle biz izmir üniversitesi hastanesine gidiodum bizi bi korku sarmıştı ama Allahtan medical sadece adını vermiş sorun kalmadı

Kendi evinde olanlar çok şanslı kızlar ne güzel hazirliklari yapip yerlestiriyorsunuz. Ben birazda o yüzden yikamiyorum. Çünkü yikiyinca nereye koyacagimi bilmiyorum bebegin kiyafetleri icin dolap alacagiz daha ama ben evimde olmadigim için alamiyoruz bebek dogduktan sonra alip yikayip yerlestiricem daha nasil olacak hic bilmiyorum. Bu arada ilk donemi kapatacak sekilde ucretsiz izne ayrilicam sanirim simdilik kararim bu. Maddi olarak zorlayacak ama napalim sonraki surecte toparlariz artik

Bende 2 gundur ruyamda görüyorum :) ondan biraz telaslandim sanırım. Haftaya da biz yikayalim bari :) annemin yanında olduğum için pek rahatım o konuda. Keşke kendi evimde olsaydim
Evet kendi evinde olsaydın yavaş yavaş başlardın yıkamaya ben sabah işe gitmeden çamaşırları asıp kuruyanları alıyordum onları ütülüyordum işten gelince ikinci posta derken hepsini bitirdim gerçi ben 5-6 makina çamaşır yıkadım, herşeyini yıkayayım derken baya zaman aldı. Sen niye annendesin?

Benimde bugün aklıma geldin, ne zamandır yazmıyor musun yoksa ben mi kaçırdım acaba diyordum

Benimde bugün aklıma geldin, ne zamandır yazmıyor musun yoksa ben mi kaçırdım acaba diyordum
aynı şekilde ben de haber bekliyorum sinemnur canım umarım iyisinizdir. dün işlerin yogundu gitmeye calışsacaktın hastaneye gidebildin mi? umarım bir sıkıntı yoktur?

Oo herşey bitmiş bende takıldım foto çektirmeye ama bir türlü olmadı hastaneninde böyle paketleri mi varmış ben hiç duymamıştım süsleme gibi şeyler yapıyorlardı ama iyiymiş bu paket, ekstradan para veriyorsun dimi?
Çantadan bahsetmişsin anne bakım çantası için mi almadın? Bende almadım bir türlü karar veremiyorum adidasa baktım çok standart çantaları ama nike daha iyiydi modeller olarak, ama bayanlar için olanları küçük erkekler için olanıda büyük geldi eşimle beraber kullanırız diye düşündüğüm için çok kararsız kaldım

Canım biz ufak bir doğu şehrinde yaşıyoruz eşim polis hastane imkanları çok kısıtlı o yüzden istanbula ailemin yanına geldim doğum için ama tabi kendi evimi duzenimi eşimi çok ozluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…