2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Nisaya gittim. Giden herkes memnundu perinatologdan. Bilemiyorum ki sadece kendi doktoruna ulaşmak istiyorum en kısa sürede ona da ulaşamadım.
Canım nisa ya güvenme bana çok yakın öok fazlada giden arkadasım akrabam var yaptıkları testlere güvenme sakın işinin ehli perinatologlar var Atıl Yüksel hatta burda ona giden arkadasımız da vardı ondan bilgi al içini ferah tutu

ilk bebeğimde 1,5 haftam kalmıştı 32 nin bitmesine bitmiş gibi gösterdi ve raporu yazdı. yalnız 2009 yılı idi. sistem değişiyor şimdiyi bilmiyorum ki.

ense kalınlığın normal sınırlarda ise ki ikili testinde de risk görünmemiş downlu olma ihtimali düşük canım. içine ferah tut. ayrıca ayrıntılını yapan kişi perinatolog değilse bir kere de perinatolog un görmesini tavsiye ederim. geçmiş olsun.

Tabi ben önce gittim kadın doğuma muayene oldum adımı yazdırdım şimdi haftasını bekliyorum pazartesi gidip gün alıcam
yani benim hem muayeneye gidip hem de randevu almam lazım peki 1 kere randevuya gitsek verirler mi yoksa düzenli olarak mı gidene verirler

Canım öncelikle geçmiş olsun stres yapmamaya çalış seni çok iyi anlıyorum ben de daha 2 gün önce amniyosentez yaptırdım. Benim ki toxoplazma eb nedeniyle yapıldı. Bir doktora yani perinatolog a daha görün o da amniyosentez derse ona göre hareket et. Bol bol dua edicem rabbim bebeklerimizi korusun ama stres yapma bebis de etkileniyor. İnşaallah temiz çıkar sonuclarin

Doğum izni ücretini alabilmeniz için doğumun olduğu tarihte sigortalı olmanız lazım, o yüzden izniniz bitince istifa edin

İŞ YERİYLE ANLAŞMA YAPTIM BENİ DOĞUMDAN SONRA DA 1 HAFTA ÇALIŞTI GÖSTERECEK. SİGORTAMI ÖDEYECEK DOĞUMUM BİTENE KADAR AMA BEN 32. HAFTADA ÇIKICAM.

Stresli olunca akıntı artmasa bile artıyor gibi geliyor. En iyi Rapor al dinlen canım o zaman için rahat eder.

Nisaya gittim. Giden herkes memnundu perinatologdan. Bilemiyorum ki sadece kendi doktoruna ulaşmak istiyorum en kısa sürede ona da ulaşamadım.

Ben medipol sefaköye gidiyorum. Nisayla anlaşmalı ben taramalarımı yaptırmadım. Genelde nisaya yönlendiriyolarmış ama beni Ahmet Güle gönderdi türkiyenin en iyisi dedi gerçekten öyleymiş. Dua edelim inşallah kötü bişey olmasın. Aklına iyi şeyleri getir. Kontrollerin eğer nisadaysa muhtemelen amniyosentezi yaptırırlar.

Nisaya gitmiyorum fiyatı uygun diye oraya gittim. Medipol megaya gidiyorum normalde. Inşallah önemli birşey yoktur amniyosentez sonucum iyi gelir. Ne zormus anne olmak. Bir de fotoğrafını verdi bebeğin yüzünü de gördüm daha da zor geliyor şimdi. Dua etmekten başka hiçbir çarem kalmadı. Keşke hiç G itmeseydim hiç bilmeseydim

Öyle deme rabbimin sınavı bu. İstersen güvenilir bi doktora sonuçlarını göster kendi doktorun gelene kadar yani ben öyle yapardım açıkçası.

ben ilk defa içiyorum aylardır, ama çok özlemşim : ) kızımında hareketler artık o kadar sık ki hopp yalnız değilsin anne diyor bana pat pat vurup
Aynen canım ya öyle mutluyum ki :) dünde eşime tutturdum karnımı bi vuruyo kız babanı korkutma dedim
Artık gün içinde sürekli hareket halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…