2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben canan karatayın çoğu söylediğine karşıyım doğru bulmuyorum bi sağlıkçı olarak

Benim bu cumartesi randrvum var o zaman soyleyecegim cnm şu tarihte ayrintiliya gelecegim diye

Bana 22 haftalikken gel dedi 20. Hafta icinde olmak 19 haftalik olmak demek dgl mi bence cok erken

selam canım. Ben geçen hafta oldum. 18. Haftamda. 4. Aydan itibaren olabiliyorsun. 21 haftayı beklemene gerek yok. Sağlık ocağına gitmedin mi hiç? Onlar tarihi belirliyor.
cnm gittim 21. haftanın başında gel dediler bana :S hepiniz 18 de olmuşsunuz su an sasırdım. umarım bir sıkıntı olmaz

Kizlar. Herkes hemen hemen ayni haftalarda gebelikte. Buarada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben istahima dur diyemiyorum aksamlari ve cok abur cubur yiyorum. 6kilo aldim simdiden . Boyle devam ederse kac kiloyla bitiririm hamileligi Allah bilir..
Bende 6 kilo aldım totalde 10-12yi geçmemeye çalışıcam inş

Canımmmm, allahım seni de bizleri de bununla sınamasın rabbim
Bol bol dua et ben de edicem

Canımmmm, allahım seni de bizleri de bununla sınamasın rabbim
Bol bol dua et ben de edicem

Bi tanıdığımız benzer bi olay yaşadı kız en son dayanamayıp o isim benim eski sevgilim in ismi dedi adam direk ismi koymaktan vazgecti
Ben soyledim esime ne yapayim babaminda adi ama dedi...buyuk ihtimal koyacak ismi ama iki isimli olacak..

Canım ne kadar endişeli ve üzgün olduğunu anlayabiliyorum.. Allah yardımcın olsun.. Ama yine de kötü düşünme Allahın izniyle sapasağlam bir evladın olacak inşallah.. Hiç birimizin böyle sınanmamasını dilerim..

Benim bu cumartesi randrvum var o zaman soyleyecegim cnm şu tarihte ayrintiliya gelecegim diye

Bana 22 haftalikken gel dedi 20. Hafta icinde olmak 19 haftalik olmak demek dgl mi bence cok erken
3 hafta sonra bir daha gitcen yani? Peki 22 haftalıkken gel demek 23. Haftanın içindeyken gel demek mi? Ben haftaya gidip 2 hafta sonra bir daha mı gitcem diye sıkıntı yaptım yol gitmek sıkıyor artık :/ ya da haftaya gitmeyip ayrıntılı ultrason zamanını beklicem. Ama okul açılmadan önc gidip rapor vs işlerini bir görüşmek istiyorum.
Kafam karışık :/

Benim de aklıma takılan 2 3 gündür hiç hareket hissetmiyorum. Normal mi :) endişeleniyim mi bazen tek taraflı şişlik sertlik oluyor onu hareketten sayayım mı :):)
Hareketlerini hissetmeye başlayınca hergün hissetmek gerek. 1 gün bile hareket etmese görünmek gerek. İmkanın varsa kadın doğumcuya git ona imkanın yoksa aile hekimine git kalp sesini dinle canım için rahatlasın hem.

Canım inş çok iyidir bebeğin. Benim bi yakınımın bebeği için de sakat olabilir dendi ona koryon villus biyopsisi yapıldı sonuç temiz çıktı bebeği de sağlıklı doğdu şimdi 5 yaşında ve sağlıklı. İnş seninde öyle olur bitanem

Stresli olunca akıntı artmasa bile artıyor gibi geliyor. En iyi Rapor al dinlen canım o zaman için rahat eder.
Canım alamıyorum ki şu an hastane yönetimi verdirmiyor drlara ileride de ihtiyacım olacak.. Eve geldim az daha oldu sonra yok anlamadım bebeğimide dinledim:)

önemli bir şey yok o zaman canım. Bebeğini dinlediysen her şey yolunda :)
Hop hop hareketliydi zaten canım ama bu akıl almaz ağrı bi daha olmaz inşallah eşin aşağıda olduğunuda bilince korktum allah korusun.
Teşekkür ederim sen rapor almayı mı düşünüyosun dr ile konuşacağım demişin ya.

Iyi akşamlar anneler
Detaylıdan geldik çok şükür yarım kiloluk sağlıklı bi beyefendi olmuş. Ama yüzünü bi türlü göstermedi sipa elini indirmedi ağzından bide kafası hep PleSenta ya doğru idi göremedim.
Şeker yüklemesi yapılmayacak tokluk şekeri takip edicek dr zayıfsin zaten dedi. Bide tetanoza gerek yok o evde doğum yapanlar için gerekli dedi.

Allah razı olsun. Doktorumla konuştum kendi hastanemdek prof bakicak tekrar. Onun sonucuna gore ne yapilmasi gerekiyorsa yapicak doktorum Allah sag salim saglikla kavusmaui nasip etsin yavrularimiza
Canim inşallah dr yanılmiştir sağlıklı sihatli kucağına alırsın inşallah miniğini. Gerçekten çok zor anneliğe giden yol. Ne kadar çok sorunla ugrasioruz. Rabbim hepimize sabır ve kolaylıklar versin

Direkt ayrintiliya gidebilirsin aslinda evet 23 icinde oluyosun

Ya ben haftaya gitseydim benim de 2 hafta sonra tekrsr ayrintiliya gitmem gerekecekti o nedenle ben 4-2 yapmadim 3-3 yaptim yani 16 haftalikken gittim 19ken gidecegim ve 22yken gidecegim

1 hafta sonra gitseydim 16yken gitmis 20yken gidecek ve 22yken gidecek olacaktim

Sen bu randevuna gidip ayrintiliya da 24 haftalikken gidebilirsin 22 şart mi ki en erken 22 sanirim bizim doktora gore

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…