- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.001
Ben canan karatayın çoğu söylediğine karşıyım doğru bulmuyorum bi sağlıkçı olarakPembeLokum canım ben oturarak kılmaya geçtim secdede de bacaklarımı yani dizlerimi açarak gidiyorum.
Ayrıca bişey dicem bu sabah konusu olduda benim gibi canan karatayın görüşlerini saygı duymayan doğru bulmayan var mı
Canım ara sıra bende de oluyor. Yavaş eğilip kalkmaya dikkat edersen çok sorun olmaz. Henüz ayakta kılıyorum, oturarak kılacak kadar sıkıntım yok. Bir de bir şey sorcam. 22. Haftada detaylı ultrason için gideceğinde randevu alırken belirtecek misin? Benim haftaya aylık kontrolüm var 20. Haftanın içinde olmuş oluyorum. Detaylı için erken mi? Detaylı için herhangi bir şey sormadım doktora ama :):)
cnm gittim 21. haftanın başında gel dediler bana :S hepiniz 18 de olmuşsunuz su an sasırdım. umarım bir sıkıntı olmazselam canım. Ben geçen hafta oldum. 18. Haftamda. 4. Aydan itibaren olabiliyorsun. 21 haftayı beklemene gerek yok. Sağlık ocağına gitmedin mi hiç? Onlar tarihi belirliyor.
Bende 6 kilo aldım totalde 10-12yi geçmemeye çalışıcam inşKizlar. Herkes hemen hemen ayni haftalarda gebelikte. Buarada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben istahima dur diyemiyorum aksamlari ve cok abur cubur yiyorum. 6kilo aldim simdiden. Boyle devam ederse kac kiloyla bitiririm hamileligi Allah bilir..
Canımmmm, allahım seni de bizleri de bununla sınamasın rabbimKızlar detaylidan geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Ikili test sonucum vs temiz çıkmıştı. Detayli ultrasonda bebegimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık görüldü. Down sendromu belirtisiymis. Amniyosentez önerdi inceleyen doktor. Kendi doktoruma da ulasamiyorum. Ikisinin bir arada olması risk taşıyormuş. Aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin iyi olsun bebeğim
Canımmmm, allahım seni de bizleri de bununla sınamasın rabbimKızlar detaylidan geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Ikili test sonucum vs temiz çıkmıştı. Detayli ultrasonda bebegimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık görüldü. Down sendromu belirtisiymis. Amniyosentez önerdi inceleyen doktor. Kendi doktoruma da ulasamiyorum. Ikisinin bir arada olması risk taşıyormuş. Aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin iyi olsun bebeğim
Ben soyledim esime ne yapayim babaminda adi ama dedi...buyuk ihtimal koyacak ismi ama iki isimli olacak..Bi tanıdığımız benzer bi olay yaşadı kız en son dayanamayıp o isim benim eski sevgilim in ismi dedi adam direk ismi koymaktan vazgecti
Kızlar detaylidan geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Ikili test sonucum vs temiz çıkmıştı. Detayli ultrasonda bebegimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık görüldü. Down sendromu belirtisiymis. Amniyosentez önerdi inceleyen doktor. Kendi doktoruma da ulasamiyorum. Ikisinin bir arada olması risk taşıyormuş. Aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin iyi olsun bebeğim
3 hafta sonra bir daha gitcen yani? Peki 22 haftalıkken gel demek 23. Haftanın içindeyken gel demek mi? Ben haftaya gidip 2 hafta sonra bir daha mı gitcem diye sıkıntı yaptım yol gitmek sıkıyor artık :/ ya da haftaya gitmeyip ayrıntılı ultrason zamanını beklicem. Ama okul açılmadan önc gidip rapor vs işlerini bir görüşmek istiyorum.Benim bu cumartesi randrvum var o zaman soyleyecegim cnm şu tarihte ayrintiliya gelecegim diye
Bana 22 haftalikken gel dedi 20. Hafta icinde olmak 19 haftalik olmak demek dgl mi bence cok erken
Bir sıkıntı olmaz canım. 20. Haftadan sonra yaptıran arkadaşlar da var.cnm gittim 21. haftanın başında gel dediler bana :S hepiniz 18 de olmuşsunuz su an sasırdım. umarım bir sıkıntı olmaz
Hareketlerini hissetmeye başlayınca hergün hissetmek gerek. 1 gün bile hareket etmese görünmek gerek. İmkanın varsa kadın doğumcuya git ona imkanın yoksa aile hekimine git kalp sesini dinle canım için rahatlasın hem.Benim de aklıma takılan 2 3 gündür hiç hareket hissetmiyorum. Normal mi :) endişeleniyim mibazen tek taraflı şişlik sertlik oluyor onu hareketten sayayım mı :):)
Canımmmm, allahım seni de bizleri de bununla sınamasın rabbim
Bol bol dua et ben de edicem
Canım inş çok iyidir bebeğin. Benim bi yakınımın bebeği için de sakat olabilir dendi ona koryon villus biyopsisi yapıldı sonuç temiz çıktı bebeği de sağlıklı doğdu şimdi 5 yaşında ve sağlıklı. İnş seninde öyle olur bitanemKızlar detaylidan geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Ikili test sonucum vs temiz çıkmıştı. Detayli ultrasonda bebegimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık görüldü. Down sendromu belirtisiymis. Amniyosentez önerdi inceleyen doktor. Kendi doktoruma da ulasamiyorum. Ikisinin bir arada olması risk taşıyormuş. Aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin iyi olsun bebeğim
Canım alamıyorum ki şu an hastane yönetimi verdirmiyor drlara ileride de ihtiyacım olacak.. Eve geldim az daha oldu sonra yok anlamadım bebeğimide dinledim:)Stresli olunca akıntı artmasa bile artıyor gibi geliyor. En iyi Rapor al dinlen canım o zaman için rahat eder.
önemli bir şey yok o zaman canım. Bebeğini dinlediysen her şey yolunda :)Canım alamıyorum ki şu an hastane yönetimi verdirmiyor drlara ileride de ihtiyacım olacak.. Eve geldim az daha oldu sonra yok anlamadım bebeğimide dinledim:)
Hop hop hareketliydi zaten canım ama bu akıl almaz ağrı bi daha olmaz inşallah eşin aşağıda olduğunuda bilince korktum allah korusun.önemli bir şey yok o zaman canım. Bebeğini dinlediysen her şey yolunda :)
Evet gittim. Tabii ki memnun kaldım. Zatwn perinatoloji bölümünü kuran insan. 750 tl ücreti. Her sorunu cevaplıyor en önemlisi güvenerek çıkıyorsun aklında başkası da görse mi kuşkusu olmuyor.Canm sen gittin mi Atıl Bey'e, memnun kaldın mı, ücreti ne kadardı?
Canim inşallah dr yanılmiştir sağlıklı sihatli kucağına alırsın inşallah miniğini. Gerçekten çok zor anneliğe giden yol. Ne kadar çok sorunla ugrasioruz. Rabbim hepimize sabır ve kolaylıklar versinAllah razı olsun. Doktorumla konuştum kendi hastanemdek prof bakicak tekrar. Onun sonucuna gore ne yapilmasi gerekiyorsa yapicak doktorum Allah sag salim saglikla kavusmaui nasip etsin yavrularimiza
3 hafta sonra bir daha gitcen yani? Peki 22 haftalıkken gel demek 23. Haftanın içindeyken gel demek mi? Ben haftaya gidip 2 hafta sonra bir daha mı gitcem diye sıkıntı yaptım yol gitmek sıkıyor artık :/ ya da haftaya gitmeyip ayrıntılı ultrason zamanını beklicem. Ama okul açılmadan önc gidip rapor vs işlerini bir görüşmek istiyorum.
Kafam karışık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?