2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet canım. Heyet filan bir şekilde doğum iznine kadar tamamlasam diyorum. Köy okulunda çalışıyorum ben tek öğretmenim 4 sınıf bir arada. Hem çok yoruluyor ve geriliyorum. Bir de doğru düzgün ısınmıyor okul. Soğuk oluyor :/ Sabah 6buçukta evden çıkıp 4 buçukta geliyorum. Köy olunca yemek imkanı da yok. Evden ne getirwbilirsem 1 saat servisle yol gidiyorum tıngır mıngır. Her gün geldiğimde kasık ve bel ağrısı. Korkuyor insan

Benim de az önce aklıma o geldi. 22 geçince kaçırmış olmuyoruz sonuçta yani. Ben 15ken gittim haftaya 19ken gitmiş olcam. 22yken gel derse bile yine 3 hafta geçmiş olur. Ayrıntılıyı hadi beklerim de işte rapor işlerini konuşmak için gitmem lazım :)

Ayy kızlar bir de yardım edin bana. Gaz problemi yaşıyorum çok şiştim ama yapamıyorum öneriniz var mı çatlıcam.

Canimmm biliyorsun ki cok yanilma oluyor bu tarz tespitlerde insaAllah senin bebeginin de bir seyi yok annesi

Eheh yani 22de oldu oldu yoksa olmaz diye bir sey yok 23te gidersin :)
19ken de git hallet rapor islerini yazini okudum da amaan cok zor ya cnm koy okulu git gel sogukmus yemek yokmus ayy Allah yardimcin olsun yaa bazen iyi ki avukat olmusum diyorum kafama gore takiliyorum ben haftada 2 gun fln ise gidiyorum 3 gun gidersem babam sasiriyor

Ohhh ne rahat :) ben de şimdi tatildeyim ya yan gelip yatıyorum :):):)

Ohhh ne rahat :) ben de şimdi tatildeyim ya yan gelip yatıyorum :):):)

Aa evet somestr di mi:))
Peki 2. Donem okula hic mi gitmeyi dusunmuyorsun o nedenle mi rapor alacaksin?

Bu arada gaz proylemiyle ilgili de bi cozumum bi bilgim yokk malesef bebe yagiyla masaj yapsan karnina olmaz mi:)

Aa evet somestr di mi:))
Peki 2. Donem okula hic mi gitmeyi dusunmuyorsun o nedenle mi rapor alacaksin?

Bu arada gaz proylemiyle ilgili de bi cozumum bi bilgim yokk malesef bebe yagiyla masaj yapsan karnina olmaz mi:)
Evet hiç gitmek istemiyorum. Ama Doğum iznine kadar koskoca bir 13 hafta var :/

Amin arkadaşım inşallah. Dua etmekten başka hiçbir çarem yok.
O sadece ihtimal kendini uzup bebeğin ide üzme bence güzel düşün güzel olsun dualarım iz seninle ayrıca emin ol ikili dede ense kalınlığı benzeri küçük te olsa görünürdü bi sıkıntı

Allah razı olsun. Doktorumla konuştum kendi hastanemdek prof bakicak tekrar. Onun sonucuna gore ne yapilmasi gerekiyorsa yapicak doktorum Allah sag salim saglikla kavusmaui nasip etsin yavrularimiza
Arkadasim cok cok gecmis olsun. Allah in izniyle guzel sonuclarla cikicaksin. Cok dua et. Bu surecte hepimiz farkli farkli seylerle imtihan oluyoruz. Sakin isyan etme karamsarliga dusme. Hic bisey cikmicak insallah dualarimiz seninle.

Çooook haklısın büyük bir yere git alırsın ben de çok sıkıntı geçiriyorum heyet alamıyorum küçük bir yer idare karşı çıkıyor tek kaldım hastalar laf stres çalıştığım yerin işinide bilmiyorum ağrılar korkudan ağlatıyor ama anlayışsızlar tek hekimi bitirmek istemiyorum ... Bi şekilde beş hafta kadar idare edersem öyle alcam inş..
Sende kendi hekimine sor başka hekime sor hastane imkanları çok önemli bir doktordan bir sefer alsan yeter idarenin haberi var de mutlaka. Anlayışlı insanlarsa onlarada söyle umarım halledersin.

ilk bebeğimde bir buçuk haftam vardı 32 nin dolmasına 32 gibi gösterdi ve izne ayrıldım. öğretmenim 1,5 hafta okula gidip bırakmak olmasın dedi. ama yıl 2009 du tabi şimdi sistem değişti ise bilemem.

8 ay önce 31 Haftalıkken bir öğretmen arkadaş için rica ettik yapılması imkansız dediler ama öağlum dr dr değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…