2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım gecen hafta bende girdim ayrintiliya herşey normal dedi doktor birin kemiğide gayet iyi idi ama kalbinde bi tane parlaklık çıktı doktor tek başına anlamlı değil o yüzden herhangi bi üst tarama onermiyorum dedi sonra kendi doktoruma gittim o da down sendromu belirtisi olarak geçer ama bugüne dek kalbinde parlaklık olupta sendromlu dogan bebek görmedim dedi ve ekledi Türkiye de görülme oranı cok yuksek ve geneli sağlıklı doğuyor açıkçası ben Allaha tevekkül ettim üzme kendini inşallah sağlıklı doğacak kuzularimiz

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için çok da mutluyum aynı zamanda. İnş sağlıklıdır bebişim dualarınızı bekliyorum

8 ay önce 31 Haftalıkken bir öğretmen arkadaş için rica ettik yapılması imkansız dediler ama öağlum dr dr değişiyo
benimde eylül ayıydı seminer bitti ama 32 haftam dolmadı. bi buçuk haftam kalmıştı. yani okullar açılacak 1,5 hafta sonra izne ayrılacaktım acaba ondan mı erkenden rapor yazdı. bebeği ileri gösterdi. doktordan doktora da tavır lar değişiyor. kimi daha anlayışlı kimi ise çok katı. raporu okula verdim.

idare de benim canım :):):) okulun müdürü de öğretmeni de benim :):):) ilçe milli eğitimle görüşmüştüm heyet alırsan olur demişlerdi. Bakalım haftaya gidince doktorumla konuşcam.

idare de benim canım :):):) okulun müdürü de öğretmeni de benim :):):) ilçe milli eğitimle görüşmüştüm heyet alırsan olur demişlerdi. Bakalım haftaya gidince doktorumla konuşcam.
Oooo baya zormuş o zaman canım... Sen almaya bak dediğin gibi...

Evet gittim. Tabii ki memnun kaldım. Zatwn perinatoloji bölümünü kuran insan. 750 tl ücreti. Her sorunu cevaplıyor en önemlisi güvenerek çıkıyorsun aklında başkası da görse mi kuşkusu olmuyor.
Ben dün aradım maalesef çok dolu olduğu için randevu alamadım Rıza Manazlı'ya gidicem bakalım nasıl geçicek :)

Ben şirket avukatıyım hiç öyle bir hayatım yok Tabi hafif de olsa esnekliğim var, ben bugün evden çalışayım diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…