2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım basın sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bile bilmiyorum daha önce ben de bi kayıp yaşamıştim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sabır versin inşaallah en kisa zmanda sağlıklı bir bebeğin olir dualarim seninle

Başın sağolsun ne denir ki şüphe şüphe yarabbim ne derse o olacak işte sözüm yok diyecek sabır dilemekten acını paylaşmaktan başka.. Izdırabını azaltsın yarabbim..

Okuyunca içim kalbim yandı diyecek söz yok canım benim çok üzgünüm, elim gitmesede yazmaya basın sağolsun.

@Fidaan34 canim basin sagolsun bilirim ne desek bos suan ama rabbimin vardir bi bildigi demekten baska soyleyecek bisi bulamiyorum.. cok zor tarifi olmayan bi aci bende nisan 2015de bi bebegimi kaybettim anlatilamayacak bi aci ama herseye ragmen yinede sukur demek gerek.. allahim yardimcin olsun nur topu gibi bi evlat nasip etsin hayirlisiyla cnm...

Icim yandı gözlerim doldu okurken. Allah sana sabır versin ve bi an once sağlıklı sihatli bi evlat versin kucağına inşallah canım benim ya. Insallah yaralarını sarmaya bi aracı gonderir Rabbım.

@Fidaan34 herseyde vardir bi hayir hic bir cumle seni rahatlatmicak basima gelmeyen anlamaz derler rabbim saglicakla insallah yeniden gebe kalmani nasip etsin.

Bu kadar çok yanması normal mi neden yanar ki ne yesem yaniyor.
Hormonlar bebeğin rahimin büyümesi ile mideye baskı olması vs neden olur canım. Süt iç iyi gelebilir acı ekşi yağlı baharatlı kızartma vs ne dokunuyorsa azalt canım. Az az sık sık ye. Rahatlamazsan doktorla görüş uygun bi ilaç verir

Sağol canım benim sut iciyorum. Acıyı çok canım çekiyor bu aralar yiyorum çok aci olmadığı takdirde ama dun yememistim. Dun de yandı o yüzden biraz daha boyle olursa doktorum ile görüşeceğim. Tesekkur ederim canım.

Canım benim yaşadıkların hiç kolay değil. Rabbim inş zamanı gelince çok güzel hayırlı bir şekilde mükafatlandırır seni. Anneliği yaşarsın inş en kısa zamanda. Toparlandıktan sonra bu durumun nedenini iyice araştır canım neden olduğu belli olsun ki bi daha yaşamayasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…