- 9 Mart 2015
- 212
- 102
- 28
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.081
Canım basın sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bile bilmiyorum daha önce ben de bi kayıp yaşamıştim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sabır versin inşaallah en kisa zmanda sağlıklı bir bebeğin olir dualarim seninle16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Başın sağolsun ne denir ki şüphe şüphe yarabbim ne derse o olacak işte sözüm yok diyecek sabır dilemekten acını paylaşmaktan başka.. Izdırabını azaltsın yarabbim..16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Oyle galiba hic gecmeyecek ama deger minnaklarimiza =)Gaz sancısı bitmek bilmeyen bir şey zaten :) hamilelerin hic bitmeyecek olan tek şancı sanırım :)
Okuyunca içim kalbim yandı diyecek söz yok canım benim çok üzgünüm, elim gitmesede yazmaya basın sağolsun.16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Kesinlikle yok canımSağol canım. Peki uçmanın bir zararı yok mu? Basınç farklı, radyasyon vs..?
Ewet cnm ben gitmistim adam isinde nirvana insallah cok iyi oluruzCanim ben 2 şubatta ahmet güLe gidicem..türkiyenin en iyisi olduğunu bende araştırarak teyit ettim. Fiyatida 450 tl...
Icim yandı gözlerim doldu okurken. Allah sana sabır versin ve bi an once sağlıklı sihatli bi evlat versin kucağına inşallah canım benim ya. Insallah yaralarını sarmaya bi aracı gonderir Rabbım.16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Benim güzel geçti canım senin de iyi geçer inşBenimki de yarın canımmmm
Hormonlar bebeğin rahimin büyümesi ile mideye baskı olması vs neden olur canım. Süt iç iyi gelebilir acı ekşi yağlı baharatlı kızartma vs ne dokunuyorsa azalt canım. Az az sık sık ye. Rahatlamazsan doktorla görüş uygun bi ilaç verirBu kadar çok yanması normal mi neden yanar ki ne yesem yaniyor.
Ya benimki de tepinsin artık ne güzel. Benimkini çok iyi hissedemiyorum benGecenin körüü Tepinio içerde gene bu tosbik
Amin canım. İnşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelir.olsun cnm sen erkek diye düşün de kızsa daha çok sevinmiş olursun. erkekse de kendini alıştırmış olursun cnm. sağlıkla gelsin inşallah bebişin.
benim bebiş hiç durmuyor özellikle dün çok hareketliydi. sen de bi kaç güne daha net hissedersin bence :)Ya benimki de tepinsin artık ne güzel. Benimkini çok iyi hissedemiyorum ben
Hormonlar bebeğin rahimin büyümesi ile mideye baskı olması vs neden olur canım. Süt iç iyi gelebilir acı ekşi yağlı baharatlı kızartma vs ne dokunuyorsa azalt canım. Az az sık sık ye. Rahatlamazsan doktorla görüş uygun bi ilaç verir
Canım benim yaşadıkların hiç kolay değil. Rabbim inş zamanı gelince çok güzel hayırlı bir şekilde mükafatlandırır seni. Anneliği yaşarsın inş en kısa zamanda. Toparlandıktan sonra bu durumun nedenini iyice araştır canım neden olduğu belli olsun ki bi daha yaşamayasın inş16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Oyle galiba hic gecmeyecek ama deger minnaklarimiza =)
ogluslar maşallah hareketliler dimi :)benim bebiş hiç durmuyor özellikle dün çok hareketliydi. sen de bi kaç güne daha net hissedersin bence :)
canım bisey soracağım elizan ne demek isim falan mıOyle galiba hic gecmeyecek ama deger minnaklarimiza =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?