2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bebiş hareketli bol tekmeli mükemmelötesi bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..

Alfid canım başın sa ğolsun. Ne desek boş. Bu duyuyu ben yaşamadım ama ablam yaşadı. En yakının olunca ne kadar zor olduğunu anlıyorsun. Allahım sana sağlıklı bebeiş nasip etsin inşallah canım.

cnm yaaa çok üzüldüm başınız sağolsun ne söyleyeceğimi de bilemiyorum. ztn ne söylesek boş en kısa zamanda kendini toparlarsın umarım

S _strawberry_ canım mrb. 16+5te doktora gittim cinsiyeti belli değil dedi. Galiba kalabalık diyr beni başından savdı. Usg çekilirken çok baktım ama birşey anlamadım bende. Ayrıntılı da öğrenirsin dedi. Ben hala erkekmiş gibi düşünüyorum. Kız derlerse süpriz olur canım

olsun cnm sen erkek diye düşün de kızsa daha çok sevinmiş olursun. erkekse de kendini alıştırmış olursun cnm. sağlıkla gelsin inşallah bebişin.

Allah sabırlar versin seni cennette bekleyen 2 meleğin oldu bu bi rahatsızlık sanırım ve tedavisi var yanlis bilmiyorsam ameliyatla duzelebilen bi durum hayatta herkes in farklı şeylerle bi sınavı var allah sevdiklerine sağlıklı ömürler versin ve rabbım istediğin zamanda nasip etsin inşallah

Allah sabırlar versin seni cennette bekleyen 2 meleğin oldu bu bi rahatsızlık sanırım ve tedavisi var yanlis bilmiyorsam ameliyatla duzelebilen bi durum hayatta herkes in farklı şeylerle bi sınavı var allah sevdiklerine sağlıklı ömürler versin ve rabbım istediğin zamanda nasip etsin inşallah

cnmm dicek hiçbirşey yok bılıyorum acını yuregımızde hıssedıyoruz ınan.. ama guclu olman lazım.. emınım saglıklı bır hamılelık gecıreceksın bıdahakı sefere.. lutfen umudunu yıtırme...

Bu acının tarifi yok belki seni anlayamam ama tek diyebilecegim şey allah sana sabir versin. Allahım sana bu acıyı bir daha yaşatmasin. İnan icimde hissettim ve çok üzüldüm. Allahım kimseye evlat acısı yasatmasin inşallah. Allahim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Versin ki bu tarifsiz acıyı hemen unutasın...

Fidan başın sağolsun..Allah sabır versin..evlat acısının tarifi yok bilirim yaşamış biri olarak...Allaha sığın arkadaşım..Rabbim yeniden anne olabilmeyi nasip eder inşallah umudunu yitirme gelecekte olacak evlatlarin icin sabret canım...dualarımda olacaksın..Allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…