2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm ben hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. kimi zaman sarı krem gibi kokulu kimi zaman su gibi şeffaf sümük gibi, kimi zaman da bildiğin su :) hep oluyo yani. genç kızlığımda da bol akıntılı bir kızdım zaten :) ama için rahatlasın diye istersen git doktora cnm[/QUOTE]

Bende bazen kasiklarim da bazen de göbek deligimde hissediyorum senin yine iyi göğüs altında hissediyorsun. Ben hepten göbek deligimde hissediyorum. Doktorum ultrasonla baktı ama olumsuz bir şey söylemedi. Sertleşme yaşıyorum bazen çok az suruyo 2 dk filan sonra yer değiştiriyor kızım. Benim ki kiz ama hala aşağıda. Benim kiz da ayrilamiyor kasiklardan.

Gunaydin
Eki Görüntüle 1789590
Dun bundan aldm aysegulden :) cok kullansliymis. 3 lu oldgu icn almdysan tvste ederim
Bu ne canim alim bende :) bugun aldim urunleri bana yakin baya . gercekten cok guzel pamuklu urunleri cok begendim bide kiz ilkokul arkadasim cikti ben sok o beni tanimadi gerci ama ben tanidim.

Bazılarının yukarda bizimkiler niye aşağıda beğenmiyorlar mi yukarıyı acaba ? Endişeleniyorum artık. Büyüsün artik bebisler da biz de endiselenmesek.

İnşallah çıkar yukarı endişeleniyorum artik seyimin üstünde hareketleri bazen de göbek değilimde. Ondan hic yukarı çıkmadı.

Çok Şükür canım. Aman vakti zamanında gelsin bebisler. Sulu akıntı bende de oluyor canım ama doktorum suyu normal dediğinde icim rahatliyordu. İdrarın da olabilir canım. Mesane tam bosalamadigi için oturduğun anda veya başka bir anda küçük bir miktar kaçtığını hissedersin. Ben takip ettim hep idrar kaçırıyormuşum. Sende de olabilir mi ?

Reactions: 9ay
Benim bir tanıdığım gidiyordu ona, tavsiye alıp başladım. Memnunum şimdi. Tatlı anlayışlı bir kadın. Güzel anlaşıyoruz.

Kabızlık ve kanama sorunu yaşayan arkadaşlar her sabah aç karnına bir dilim sulu bi ananas dilimi mutlaka tüketin. Hem çok faydalı vitamin mineral deposu hem de sindirim sistemini düzenlemede çok faydasını görürsünüz. Ha bide beyaz Ekmek te sıkıntıymış onun yerine lifli tam buğday ekmeği ya da kepek ekmeği

Benim bir tanıdığım gidiyordu ona, tavsiye alıp başladım. Memnunum şimdi. Tatlı anlayışlı bir kadın. Güzel anlaşıyoruz.
Cool bi dr. Ben pimpirik bi insanım aslında ama hamileliği doğal akışında rahat ve sakin geçiriyorum onun rahatlığı sayesinde. Bende uzun araştırma ve tavsiye sonucu gittim memnunum

Cool bi dr. Ben pimpirik bi insanım aslında ama hamileliği doğal akışında rahat ve sakin geçiriyorum onun rahatlığı sayesinde. Bende uzun araştırma ve tavsiye sonucu gittim memnunum

Hiç doğum konusunda konuştun mu kendisi ile? Nasıl olcakmış? Kendisi her türlü doğuma geliyor değil mi? Sezeryancı mı?

Bu ne canim alim bende :) bugun aldim urunleri bana yakin baya . gercekten cok guzel pamuklu urunleri cok begendim bide kiz ilkokul arkadasim cikti ben sok o beni tanimadi gerci ama ben tanidim.
Aaanerden nereye ya saka gbi :) havlu cnm bu banyodan snra cok iyiymis :) 3 lu kullanmak yani ilki suyu aliyomus ikincisi kafayi sicak tutmak icin ucuncude tamamen kurutup gydrrken rahatlik veriyoms

Son düzenleme:

Bende bazen kasiklarim da bazen de göbek deligimde hissediyorum senin yine iyi göğüs altında hissediyorsun. Ben hepten göbek deligimde hissediyorum. Doktorum ultrasonla baktı ama olumsuz bir şey söylemedi. Sertleşme yaşıyorum bazen çok az suruyo 2 dk filan sonra yer değiştiriyor kızım. Benim ki kiz ama hala aşağıda. Benim kiz da ayrilamiyor kasiklardan.[/QUOTE]
Asagida tasimak bncd cok rahat bnmkide asagida belimde uzun benim ck rahatim herkes midem sisiyo cnm aciyo diyo bnm kaburga agrimdan bska sikintm yk onunda nedeni kaburgama yasliyomus ayaklarni dun gayet net grduk uzatmisti ayaklarini kayif yapiyodu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…