2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hiç doğum konusunda konuştun mu kendisi ile? Nasıl olcakmış? Kendisi her türlü doğuma geliyor değil mi? Sezeryancı mı?
Yok canım normal doğumu destekliyor. En son geçen hafta konuştuk. Normal doğum üzerine konuştuk direk. Normal doğum istediğimi soledim. HareketlilI olmanın doğumda çok faydasını gorcez dedi. Bide o gece 2 3 doğum yaptirmis hepsi normaldi

Asagida tasimak bncd cok rahat bnmkide asagida belimde uzun benim ck rahatim herkes midem sisiyo cnm aciyo diyo bnm kaburga agrimdan bska sikintm yk onunda nedeni kaburgama yasliyomus ayaklarni dun gayet net grduk uzatmisti ayaklarini kayif yapiyodu :)[/QUOTE]

Bizimkisi top yekun aşağıda ya. Ne güzel seninki ayaklarını uzatmış. Benimkisi niye boyle acaba. İnatçı benim kızım sanırım yukarda değil hala. Karnım da fazla çıkmadı. Herkes hamile olduğuma inanmıyor. Yukarı doğru çıksa belki şişer biraz mide tarafım ama nerdeee.

Bizimkisi top yekun aşağıda ya. Ne güzel seninki ayaklarını uzatmış. Benimkisi niye boyle acaba. İnatçı benim kızım sanırım yukarda değil hala. Karnım da fazla çıkmadı. Herkes hamile olduğuma inanmıyor. Yukarı doğru çıksa belki şişer biraz mide tarafım ama nerdeee.[/QUOTE]
Bnm gobek deligimden alti sis :) ustu cok sis degil. Bide karnim uzun ck rahatim hala 36 beden mont giyiyorum :)

Aaanerden nereye ya saka gbi :) havlu cnm bu banyodan snra cok iyiymis :) 3 lu kullanmak yani ilki suyu aliyomus ikincisi kafayi sicak tutmak icin ucuncude tamamen kurutup gydrrken rahatlik veriyoms
Aynen yaa saka gibiydi valla. Banyo havlusu sekklindemi bebise? Yoksa minik minik havlulardanmi bi soriyim bakiyim bende tabi mavilisi yad beyazi varsa. Hep kizlara guzel seyler var yaaa

Aynen yaa saka gibiydi valla. Banyo havlusu sekklindemi bebise? Yoksa minik minik havlulardanmi bi soriyim bakiyim bende tabi mavilisi yad beyazi varsa. Hep kizlara guzel seyler var yaaa
Beyaz vardi cnm. Banyo havlusu kare canim baslikli :) mavilerde guzel oyle deme

Kızlar ben bugün kızıma küvet ve filesini aldım. Kova almayı unuttum.
Bir dahaki sefere de battaniye ve havlu almayı düşünüyorum.

Ay çok sevindim buna. İnşallah haziranda biz doğururken tatilde olmaz.

guzele benziyor canim eline ulasinca paylas bizlerle de.
Tamam canım paylaşırım. Ben organik kumaşını aldım. O renksiz. Ama bunun çok rengi var.

Tek riski eğer bebek yüz üstü dönerse geri dönemiyormuş. Aslında bu bütün bebekler için geçerli ama ellerini kullanamadığı için teoride daha riskliymiş. Fakat bilimsel bir kanıt bulamadım buna. Hatta tam tersi ani bebek ölümlerini azalttığını buldum. Zaten sırt üstü yatırılan kundaklı bir bebek nasıl yüz üstü dönebilir? Ben de ilk 2-3 ay kullanmayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına da baktım, bebeklerinin çok daha sakin ve uzun süre kesintisiz uyuduğunu yazmışlar. Normal muslin bezle de kundak yapılabilir. Ama onu ben beceremem. Bunda bebekler bacaklarını bile esnetebiliyor. Kalça ve bacak hareketlerine izin verecek şekilde tasarlanmış. Kemik gelişimi için bu önemliymiş. Sen kendi yaptığın kundağı güzel yapıyorsan bence ne kullansan olur. Bu bana çok pratik geldi.

Bu marka amerikadan geldiği için biraz pahalı. 100 TL'ye aldım. Flower3516 tuniko.com'da görmüştüm. Ama n11'den aldım, daha ucuzdu. Google'a woombie kundak yazınca başka mağazalar da çıkıyor. woombieturkiye.com'da kendi sitesi.

O da olabilir bilmiyorum ki. Çok şükür korkulacak bir şey yokmuş.

Son düzenleme:
Kızlar bu müslin bezlerin markasına göre fiyatı çok değişiyor
En pahalısı ithal olduğu için Cuski sanırım. 2 tane 120x120 130 TL. Momeasy var. Aynı boyutlarda 2 tane 50 TL.
Since halite farkı var mıdır?

Kalitemi bilemm de bn mycey ve momeasy aldm momeasy ck guzl yumusack

Ay senin gobisin ne güzel olmuş :) keske benim de öyle olsa ama nerdeeee. Benim kiz yatay büyüyo sanırım hic yukarı çıkmadı :) 7 kilo aldım ama Tombik hamile kaldım zaten. İç karnım geniş içe doğru büyüdü sanırım. Görenler sadece kilo aldım sanıyo. Hic hamile gibi durmuyorum

Şükür canım şükür. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…