- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.001
Yok canım normal doğumu destekliyor. En son geçen hafta konuştuk. Normal doğum üzerine konuştuk direk. Normal doğum istediğimi soledim. HareketlilI olmanın doğumda çok faydasını gorcez dedi. Bide o gece 2 3 doğum yaptirmis hepsi normaldiHiç doğum konusunda konuştun mu kendisi ile? Nasıl olcakmış? Kendisi her türlü doğuma geliyor değil mi? Sezeryancı mı?
Asagida tasimak bncd cok rahat bnmkide asagida belimde uzun benim ck rahatim herkes midem sisiyo cnm aciyo diyo bnm kaburga agrimdan bska sikintm yk onunda nedeni kaburgama yasliyomus ayaklarni dun gayet net grduk uzatmisti ayaklarini kayif yapiyodu :)[/QUOTE]Bende bazen kasiklarim da bazen de göbek deligimde hissediyorum senin yine iyi göğüs altında hissediyorsun. Ben hepten göbek deligimde hissediyorum. Doktorum ultrasonla baktı ama olumsuz bir şey söylemedi. Sertleşme yaşıyorum bazen çok az suruyo 2 dk filan sonra yer değiştiriyor kızım. Benim ki kiz ama hala aşağıda. Benim kiz da ayrilamiyor kasiklardan.
Asagida tasimak bncd cok rahat bnmkide asagida belimde uzun benim ck rahatim herkes midem sisiyo cnm aciyo diyo bnm kaburga agrimdan bska sikintm yk onunda nedeni kaburgama yasliyomus ayaklarni dun gayet net grduk uzatmisti ayaklarini kayif yapiyodu :)
Aynen yaa saka gibiydi valla. Banyo havlusu sekklindemi bebise? Yoksa minik minik havlulardanmi bi soriyim bakiyim bende tabi mavilisi yad beyazi varsa. Hep kizlara guzel seyler var yaaaAaanerden nereye ya saka gbi :) havlu cnm bu banyodan snra cok iyiymis :) 3 lu kullanmak yani ilki suyu aliyomus ikincisi kafayi sicak tutmak icin ucuncude tamamen kurutup gydrrken rahatlik veriyoms
Beyaz vardi cnm. Banyo havlusu kare canim baslikli :) mavilerde guzel oyle demeAynen yaa saka gibiydi valla. Banyo havlusu sekklindemi bebise? Yoksa minik minik havlulardanmi bi soriyim bakiyim bende tabi mavilisi yad beyazi varsa. Hep kizlara guzel seyler var yaaa
Yok canım normal doğumu destekliyor. En son geçen hafta konuştuk. Normal doğum üzerine konuştuk direk. Normal doğum istediğimi soledim. HareketlilI olmanın doğumda çok faydasını gorcez dedi. Bide o gece 2 3 doğum yaptirmis hepsi normaldi
Bende banyo havlusu bakiyodum uc tane oyle banyo havlusumu var icinde simdi ne kadara aldin canimBeyaz vardi cnm. Banyo havlusu kare canim baslikli :) mavilerde guzel oyle deme
Evet cnm uclu. 45 e aldmBende banyo havlusu bakiyodum uc tane oyle banyo havlusumu var icinde simdi ne kadara aldin canim
İyi akşamlar güzel annelerİyi akşamlar :)))
Tamam canım paylaşırım. Ben organik kumaşını aldım. O renksiz. Ama bunun çok rengi var.guzele benziyor canim eline ulasinca paylas bizlerle de.
Ben de kundaklayacağım bebeği. Mahallenin en mutlu bebeğinde Öyle tavsiye ediliyor. Tracy hoggun kitabında da kundaklamayı teşvik ediyor. Benim kendi kundağım varmış. Onu kullanmayı düşünüyordum. Ama bu da çok kullanışlı gözüküyor. Ne kadara aldın?
O da olabilir bilmiyorum ki. Çok şükür korkulacak bir şey yokmuş.Çok Şükür canım. Aman vakti zamanında gelsin bebisler. Sulu akıntı bende de oluyor canım ama doktorum suyu normal dediğinde icim rahatliyordu. İdrarın da olabilir canım. Mesane tam bosalamadigi için oturduğun anda veya başka bir anda küçük bir miktar kaçtığını hissedersin. Ben takip ettim hep idrar kaçırıyormuşum. Sende de olabilir mi ?
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Ayşegül ne?Gunaydin
Eki Görüntüle 1789590
Dun bundan aldm aysegulden :) cok kullansliymis. 3 lu oldgu icn almdysan tvste ederim
12kilo aldm cnm benannensenicoksevecek zeyzey3428 Maşallah size, kilo almamışsınız demek ki. Herkes bana doğum ne zaman diye soruyor :) Hatta size bugün çekilen fotoğrafımı göndereyim.Çok kilo aldım
Eki Görüntüle 1789880
@Yazkadini Güle güle kullan canım
Kalitemi bilemm de bn mycey ve momeasy aldm momeasy ck guzl yumusackKızlar bu müslin bezlerin markasına göre fiyatı çok değişiyor
En pahalısı ithal olduğu için Cuski sanırım. 2 tane 120x120 130 TL. Momeasy var. Aynı boyutlarda 2 tane 50 TL.
Since halite farkı var mıdır?
Sagol cnm amin aysegul bunlari satan kadin.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Ayşegül ne?
annensenicoksevecek zeyzey3428 Maşallah size, kilo almamışsınız demek ki. Herkes bana doğum ne zaman diye soruyor :) Hatta size bugün çekilen fotoğrafımı göndereyim.Çok kilo aldım
Eki Görüntüle 1789880
@Yazkadini Güle güle kullan canım
Tamam canım paylaşırım. Ben organik kumaşını aldım. O renksiz. Ama bunun çok rengi var.
Tek riski eğer bebek yüz üstü dönerse geri dönemiyormuş. Aslında bu bütün bebekler için geçerli ama ellerini kullanamadığı için teoride daha riskliymiş. Fakat bilimsel bir kanıt bulamadım buna. Hatta tam tersi ani bebek ölümlerini azalttığını buldum. Zaten sırt üstü yatırılan kundaklı bir bebek nasıl yüz üstü dönebilir? Ben de ilk 2-3 ay kullanmayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına da baktım, bebeklerinin çok daha sakin ve uzun süre kesintisiz uyuduğunu yazmışlar. Normal muslin bezle de kundak yapılabilir. Ama onu ben beceremem. Bunda bebekler bacaklarını bile esnetebiliyor. Kalça ve bacak hareketlerine izin verecek şekilde tasarlanmış. Kemik gelişimi için bu önemliymiş. Sen kendi yaptığın kundağı güzel yapıyorsan bence ne kullansan olur. Bu bana çok pratik geldi.
Bu marka amerikadan geldiği için biraz pahalı. 100 TL'ye aldım.Flower3516 tuniko.com'da görmüştüm. Ama n11'den aldım, daha ucuzdu. Google'a woombie kundak yazınca başka mağazalar da çıkıyor. woombieturkiye.com'da kendi sitesi.
O da olabilir bilmiyorum ki. Çok şükür korkulacak bir şey yokmuş.
Göbek deliği acıyan var mı? Etrafı yani. Acıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?