2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah çıkar yukarı endişeleniyorum artik seyimin üstünde hareketleri bazen de göbek değilimde. Ondan hic yukarı çıkmadı.
Bu sabah çok ilGinc birsey oldu.resmen kızım karnimda döndü ,bunu hissettim ve gün boyu alt kısma baskı olmadı, ama midem den çok rahatsız oldum bu seferde.tahminimce bas asagi dondu gibi.gün boyu yemedigim halde dünyaları yemişim hissi hakimdir.

Hanımlar bu arada dişimde hava alınca ve yemek yiyin acı hissediyorum.sanırım bir çürük vukuatımız var.ilk 3 ay ve son 3 ay müdahale ettirmeyi diyorlar.ilerlemesine korkuyorum.26. Haftadayim. Bilgisi önerisi olan var mı? Ne yapmaliyım?

o bölgeyi iyi fırçala, çürük olduğunu hisettiğin yer oyulmuş ise bilhassa içini iyi temizle yemek artıklarını kürdanla vs çıkart sonrada fırça kılları içine giriyorsa fırçala. en azından çürüğün daha fazla ilerlemeyip ,olduğu gibi sertleşip kalabilir bir ihtimal. son üç ayda müdahale çok istenmez ama aslında uyuşturmadan (senin durumunda asıl istenmeyen şey anestezi çünkü) dikkatli bir şekilde yapılabildiği kadar temizlenip çürüğün ilerlemesini engelleyen, olduğu gibi sertleşmesini sağlayan bir materyalle (cam iyonomer siman ile) geçici olarak kapatılabilir.

Gunaydin lar
Benim kuzu bu alarmlık işini sevdi anlaşılan 5 civarı uyandım hareketleri ile. Gözümden uyku akıyor ve başım ağrıyor. Kalk bide işe git şimdi. Tam isirmalik oldu bu minik sipa ya
Herkese güzel bir gün olsun

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Tuzlı suyla gece yatmadan gargata yap mikrobunu alır

Teşekkürler hanımlar .uygulayacağım söylediklerinizi.

Hassasiyeti geçiren diş macunları var bi dene bakalım

Günaydın :) bizimkide alarma 5 dk kala uyandırıyo beni :) bende sabah öyle diyorum senin elini ayağını yerim annem diye seviyorum onu :)

Güzel anneler günaydın :)

Bende uyku hiç yok, sürekli kabuslar görüyorum.. İlk zamanlar öyleydim, son 1-2 haftadır yine öyle.. Var mı benim gibi olan, normal mi bu durum ? Bir de bebeğim hiç sırt üstü yatırmıyor beni, sanki rahatsız oluyor hareketleniyor hemen.. Bende boyun fıtığı var düz yatmaya yatmaya yine tutulmalarım başladı çok fena 7. aya kötü girdim

Doktorunla paylaş canım bu durumu mutlaka çözüm bulur.

şu büyük medipole canım; medipol mega olan. oğlumuda orda doğurmuştum
Canım medipol mega'da hangi doktora gidiyorsun. ben de belki doğum için orayı tercih ederim .Evime çok yakın çünkü. Bir süredir aklımdaydı bi gidip baksam fiyat alsam diyordum. Sen de orayı yazınca şimdi daha da aklıma yattı. ama şimdiden orda da bir doktora görünmeye başlayayım, doğumda bu da kim olmasın... orada tavsiye edebileceğin bir doktor var mı?

Kızlar aklıma geldi bu sabah. Okuyanlar unutmasın.
Hastane çantanıza bebek için hurma ve zemzem koyun ilk ağzına bunları sürsünler.
hurma bizim için de çok önemli canım. rahim kasılmalarını artırarak doğumu kolaylaştırdığı bilimsel olarak da kanıtlanmış. ama kaçıncı haftadan sonra yemeye başlamak lazım ki?

hurma bizim için de çok önemli canım. rahim kasılmalarını artırarak doğumu kolaylaştırdığı bilimsel olarak da kanıtlanmış. ama kaçıncı haftadan sonra yemeye başlamak lazım ki?
Ben hergün bi tane yiyorum şuan tatlı isteğimi geçirsin diye zaten tekli sayı olarak tüketilmeli ya 1 ya 3 yemeli.
ben belki hata yapıyorum ama bi zararını hissetmiyorum. Sanırım 38 den sonra tüketmekte fayda var

herkese günaydın:))) kızlar özele gidiyorum ayda bir kontrollerim için. fakat doktorum çok ilgili sayılmaz kendimi rahat ifade edemiyorum sanki çekiniyor gibiyim doktordan. o yüzden devlet hastanesinden randevu aldım iyi bir doktor varmış bir de onu deneyeceğim sizce kötü mü yapmışım?

doktora bir sorsaydın canım. çünkü bazı şeyler doğumu tetikliyormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…