- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- 323
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.041
günaydın canım, bende kontrolleri medipolün başka bir hastanesinde oluyorum ama doğum için bağcılar medipol mega da nagihan kaya ile görüşüyorum. oldukça başarılı ve pozitif. hastane personelinin de ilk tercihi bu doktor; tek problem aşırı yoğunluk; 2-3 hafta önceden doluyor sanırım randevusuCanım medipol mega'da hangi doktora gidiyorsun. ben de belki doğum için orayı tercih ederim .Evime çok yakın çünkü. Bir süredir aklımdaydı bi gidip baksam fiyat alsam diyordum. Sen de orayı yazınca şimdi daha da aklıma yattı. ama şimdiden orda da bir doktora görünmeye başlayayım, doğumda bu da kim olmasın... orada tavsiye edebileceğin bir doktor var mı?
günaydın canım, bende kontrolleri medipolün başka bir hastanesinde oluyorum ama doğum için bağcılar medipol mega da nagihan kaya ile görüşüyorum. oldukça başarılı ve pozitif. hastane personelinin de ilk tercihi bu doktor; tek problem aşırı yoğunluk; 2-3 hafta önceden doluyor sanırım randevusu
Sensodyne kullanıyoruz normalde.onunda özelliği var sanırımHassasiyeti geçiren diş macunları var bi dene bakalım
Rica ederim canım, inş sızısı kalmaz şimdilik. doğumdan sonra inş vaktin halin olur da çok ihmal etmeden tedavi ettirirsin. yoksa biraz daha derinleşirse (çürükse eğer) kanal tedavisi gerektirecek bir durum ortaya çıkabilir.Teşekkürler hanımlar .uygulayacağım söylediklerinizi.
İpana hassasiyet kalkanı kullanmıştım ben memnun kalmıştım birde yumuşak diş fırçası kullan tuzlu suyla gargara yapSensodyne kullanıyoruz normalde.onunda özelliği var sanırım
doktora bir sorsaydın canım. çünkü bazı şeyler doğumu tetikliyormuş gerçekten
ürün bugün gelecek. Haber veririm cnm kumaş bilgileri vs.Bu da güzelmiş. Geldi mi? Kumaşını Beğendiniz mi? Hangi siteden aldınız?
Facebooktan aldım. Ptt kargo ile bugün gönderecekler.Canım nerden aldın aynı marka mı? 50 çok uygun. Buna baktım 100küsür lira.
cnm facebooktan bier sayfadan aldım link burdan göndermem sakınca yaratabilir. özelden göndereyim.Çok güzelmiş güle güle kullanın. Nerden aldınız, hatırlıyorsanız link atarsanız çok
memnun olurum.
Bnm de bazen bebek kıpırdarken bi anda vurmasıyla tuvaletim geliyo seyirme o anda oluyo ama normal bişeymş internetten baktım. doktorada sorma gereği duymadım hiç.Canim en son 23 haftalikken gittim ben ama yan yatiyodu sanirim. Detayli ultrasondyken doktor beynine bakarken asagiya kasiklarima tuttu ordanmi goruyosunuz dedim ewet dedi ama goruntude ters degildi sanki ne bilim bidahaki gidisimdede 27+3 olcak belki bu sefer ole goruruz bilemiyom bakalim :) .
Ya bana bide bazen cok garip bisey oluyo kucul tuvaletim geldiginde rahminde pit pit biseyler atiyo ve kucuk wcmin ciktigi yerde seyirme oluyo ayni anda sizdede oluyomu bole bisey anlatabildimmi bilmiyom
çok teşekkürler canım. ben de bir şansımı deneyeyim bakalım. birkaç hafta sonrasına da olsa randevu alıp bir görüneyim..
Tekrar çok teşekkürler.
Cnm gec gördüm kusura bakma. Sata göre 23+4 te gittim. 684gr fl 4.48 cm cikti.bizimki bikacgun onde gidiomus oyle dedi doktor.aslinda bu degerlere cok takilmamak lazim erken veya gec döllenme olabiliyor.sonlara dogru hızlı kilo alimlari baslioCanım boy ve kilosu fl ölçümü kaç çıktı? Kaç hafta kaç günlüksün? Benim bebeğimle ilgili boy konusunda bişey kafama takıldı da ondan soruyorum
Bebek ters duruyorsa ayaklarıyla ittiriyormus mesaneyi.bende de var bu durum.bakalım kuzucugun kafası nerdeFacebooktan aldım. Ptt kargo ile bugün gönderecekler.
cnm facebooktan bier sayfadan aldım link burdan göndermem sakınca yaratabilir. özelden göndereyim.
Bnm de bazen bebek kıpırdarken bi anda vurmasıyla tuvaletim geliyo seyirme o anda oluyo ama normal bişeymş internetten baktım. doktorada sorma gereği duymadım hiç.
Ben bu gece sol gogsumun altı ve sol kolumun ağrısıyla uyandim.nefes aldırmıyor. İmom kullanıyordum,bi ayda 3 kg almisim.sanırım bu ilaç kg aldiriyor.3gun sonra bitecek başka almam,magnezyum la kalsiyum a devam ederim diyordum.bugün başladım ama,gece parol aldım o bile gecirmedi agrilarimi.
Cnm acayip kahve istiyor,bir kaç kişide bu durum vardı sanırım.hem şekersiz olacak,hem de en önemlisi telve.unutmazsam bugün sorarım doktora,bakalım minnos kızım ne alemde...
annensenicoksevecek canım benim de bebeğim hep aşağıda her zaman göbek deliğimden aşağısına vuruyor hiç göbek deliğimin yukarı kısmında hareket tekme vurma vs olmadı bugüne kadar
Bende 1 kere döndüğünü hissettim ama gun içinde de dönüyorlar bizim hissedemedigimiz şekilde. Hep ayni pozisyonda kalmıyorlar canım. Bende su ana kadar 1 kere hissettim bir daha da hissetmedim döndüğünü. Benim kiz her yerde olabilir :)Bu sabah çok ilGinc birsey oldu.resmen kızım karnimda döndü ,bunu hissettim ve gün boyu alt kısma baskı olmadı, ama midem den çok rahatsız oldum bu seferde.tahminimce bas asagi dondu gibi.gün boyu yemedigim halde dünyaları yemişim hissi hakimdir.
Ben bu gece sol gogsumun altı ve sol kolumun ağrısıyla uyandim.nefes aldırmıyor. İmom kullanıyordum,bi ayda 3 kg almisim.sanırım bu ilaç kg aldiriyor.3gun sonra bitecek başka almam,magnezyum la kalsiyum a devam ederim diyordum.bugün başladım ama,gece parol aldım o bile gecirmedi agrilarimi.
Cnm acayip kahve istiyor,bir kaç kişide bu durum vardı sanırım.hem şekersiz olacak,hem de en önemlisi telve.unutmazsam bugün sorarım doktora,bakalım minnos kızım ne alemde...
biAynen benim de en fazla göbek deligime vurmuştur. Yukarısı yok. Bu günlerde göbek deligim bir tuhaf oldu göbek deligim sismis sanki.
tehlikesi olsa bugüne kadar doktor bir şey derdi herhalde diye düşünüyorumAynen benim de en fazla göbek deligime vurmuştur. Yukarısı yok. Bu günlerde göbek deligim bir tuhaf oldu göbek deligim sismis sanki.
günaydın hanımlar evdeyim artık ben ama uyuyamıyorum hiiiççEşimde uyuyamıyor haliyle kaburga ağrısından mahvoldum gece sabahta bi tarafımın üstüne yatmışım ağrıdan uyuyamadım ... yoktu öyle bi ağrı çok korkuyorum yine üstüne yatarım diye .. uyumam artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?