2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın canım, bende kontrolleri medipolün başka bir hastanesinde oluyorum ama doğum için bağcılar medipol mega da nagihan kaya ile görüşüyorum. oldukça başarılı ve pozitif. hastane personelinin de ilk tercihi bu doktor; tek problem aşırı yoğunluk; 2-3 hafta önceden doluyor sanırım randevusu

çok teşekkürler canım. ben de bir şansımı deneyeyim bakalım. birkaç hafta sonrasına da olsa randevu alıp bir görüneyim..
Tekrar çok teşekkürler.

Teşekkürler hanımlar .uygulayacağım söylediklerinizi.
Rica ederim canım, inş sızısı kalmaz şimdilik. doğumdan sonra inş vaktin halin olur da çok ihmal etmeden tedavi ettirirsin. yoksa biraz daha derinleşirse (çürükse eğer) kanal tedavisi gerektirecek bir durum ortaya çıkabilir.

Canım nerden aldın aynı marka mı? 50 çok uygun. Buna baktım 100küsür lira.
Facebooktan aldım. Ptt kargo ile bugün gönderecekler.
Çok güzelmiş güle güle kullanın. Nerden aldınız, hatırlıyorsanız link atarsanız çok
memnun olurum.
cnm facebooktan bier sayfadan aldım link burdan göndermem sakınca yaratabilir. özelden göndereyim.
Bnm de bazen bebek kıpırdarken bi anda vurmasıyla tuvaletim geliyo seyirme o anda oluyo ama normal bişeymş internetten baktım. doktorada sorma gereği duymadım hiç.

çok teşekkürler canım. ben de bir şansımı deneyeyim bakalım. birkaç hafta sonrasına da olsa randevu alıp bir görüneyim..
Tekrar çok teşekkürler.

Merhaba bende medipol megaya gidiyorum. Ilk gunden beri. Doktorum suna ozdemir. Doçent kendisi ve ben cok memnunum her muayenede tum organlarini kontrol edip gosteriyor ben sormadan herseyi soyluyor. Muayene ucreti digerlerine göre bir tik pahali sanirim doc farki aliyolar. Ama saglik sigortan varsa kesinlikle oneririm. Yogunluk hepsinde ayni randevulari dolu oluyor. Ama randevu saatini aksatmiyor ben simdiye kadar hic beklemedim.bilgine

Ben bu gece sol gogsumun altı ve sol kolumun ağrısıyla uyandim.nefes aldırmıyor. İmom kullanıyordum,bi ayda 3 kg almisim.sanırım bu ilaç kg aldiriyor.3gun sonra bitecek başka almam,magnezyum la kalsiyum a devam ederim diyordum.bugün başladım ama,gece parol aldım o bile gecirmedi agrilarimi.
Cnm acayip kahve istiyor,bir kaç kişide bu durum vardı sanırım.hem şekersiz olacak,hem de en önemlisi telve.unutmazsam bugün sorarım doktora,bakalım minnos kızım ne alemde...

Canım boy ve kilosu fl ölçümü kaç çıktı? Kaç hafta kaç günlüksün? Benim bebeğimle ilgili boy konusunda bişey kafama takıldı da ondan soruyorum
Cnm gec gördüm kusura bakma. Sata göre 23+4 te gittim. 684gr fl 4.48 cm cikti.bizimki bikacgun onde gidiomus oyle dedi doktor.aslinda bu degerlere cok takilmamak lazim erken veya gec döllenme olabiliyor.sonlara dogru hızlı kilo alimlari baslio

Bebek ters duruyorsa ayaklarıyla ittiriyormus mesaneyi.bende de var bu durum.bakalım kuzucugun kafası nerde

ya ben de imom kullanıyorum ve normalde çok hızlı kilo alan biri değilim ve çok aşırı da yemiyorum. biraz iştahım arttı son zamanlarda. hamile kaldığımdan beri 10 kilo aldım nerdeyse. ben de şüpheleniyorum bu takviyeler hem iştahı açıyor hem de içerdikleri vitamin ve mineraller enzimlerde vs de kullanıldıkları için metabolizmanın aldığımız besinleri çok daha iyi değerlendirmesine herşeyi tutmasına neden olduğunu düşünmeye başladım. tamamen bırakırmıyım bilmiyorum ama her gün değil de 2 günde 1 mi alsam ki.

annensenicoksevecek canım benim de bebeğim hep aşağıda her zaman göbek deliğimden aşağısına vuruyor hiç göbek deliğimin yukarı kısmında hareket tekme vurma vs olmadı bugüne kadar

Aynen benim de en fazla göbek deligime vurmuştur. Yukarısı yok. Bu günlerde göbek deligim bir tuhaf oldu göbek deligim sismis sanki.

bir de kahve ve telve konusunda daha önce bir arkadaşa da yazmıştım. demir hapı almıyorsanız bi kan değerlerinize baktırın. demir eksikliğinde de canınız çekebilir telve falan. değerler iyi sorun yok, minnoşlar istetiyordur

Bende 1 kere döndüğünü hissettim ama gun içinde de dönüyorlar bizim hissedemedigimiz şekilde. Hep ayni pozisyonda kalmıyorlar canım. Bende su ana kadar 1 kere hissettim bir daha da hissetmedim döndüğünü. Benim kiz her yerde olabilir :)

Canım vitamini kafana göre bırakma bende bıraktım değerlerim düştü şimdi gene başladım

günaydın hanımlar evdeyim artık ben ama uyuyamıyorum hiiiçç Eşimde uyuyamıyor haliyle kaburga ağrısından mahvoldum gece sabahta bi tarafımın üstüne yatmışım ağrıdan uyuyamadım ... yoktu öyle bi ağrı çok korkuyorum yine üstüne yatarım diye .. uyumam artıkın

Aynen benim de en fazla göbek deligime vurmuştur. Yukarısı yok. Bu günlerde göbek deligim bir tuhaf oldu göbek deligim sismis sanki.
bi
tehlikesi olsa bugüne kadar doktor bir şey derdi herhalde diye düşünüyorum

Enim göbek deliğim de şişti :) balon gibi :)

Canım ben 3 tane yastıkla yatıyorum :) 2 kafamın altında bi tanesini bacak arası bazen göbeğimin altına bazen kolumun altına gece nasıl nerem ağrıyosa oraya koyuyorum sağdan sola dönerken karnım çok batıyo kocamı tutup dönüyorum :) ama kaburga ağrın sağdaysa önemliymiş aksatma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…