2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok sağol canım teşekkür ederim böyle göğüsümün ortasında bi ağırlık var kaburgalarım çarpışıyomuş ya da sırtıma batıyomuş gibi hareketli olunca uyuyunca geçiyor bi daha daha dikkat ederim ben ayağa kalkıp öyle tekrar yatarak dönüyorum başımın altına iki yastık koyamıyorum çok yukarıda kalıyo sanki ama göbeğimin altına koyuncada daha çok ağrıyo aksi gibi benim en son doğum pozisyonunda dedi doktor başına falanda hep aşağıda bakıyolar ayakları yukarıda kalıyo belki :)

kızlar ıslak mendil mi ıslak pamuk mu alıyorsunuz :) ilk aşamada temizleme pamuğu kullanılıyo sanırım..

kızlar ıslak mendil mi ıslak pamuk mu alıyorsunuz :) ilk aşamada temizleme pamuğu kullanılıyo sanırım..
ben henüz almadım canım ama ıslak mendil kullanırsan kafanı kırarım diyo annem çok kızıyo en alkolsüz olanda bile katkı maddesi vardır diyo eski usül bi çanağa ılık su koyup pamukla silecekmişim altını. ( yaz bebeği olacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum musluğun altına tutuverirriz poposunu:) ) tabiki ıslak mendil de almak lazım dışarıya bir yere giderken kullanmak için

Benim kafa sağda ayaklar sol kaburgada hep aynı yerde hissediyorum ztn harektelrenii :) bide aşağıda bizim velet
benim kafa altındaki biri elyaf biri yün :) hangisi rahat gelirse onu yukarı alıyorum :) gece düşün ne hallerdeyim

ben b
ben baby me nin temizleme pamuğunu aldım ama uni nin yenidoğar ıslak mendilini de aldım ilk etapta yaz ve evde olcağımız için tutarız suyun altına %)

Sağdaysa neden önemliymiş canım? ben yaklaşık 3. aydan beri aynı tarafta ağrı çekiyorum ve doktorum normal daha da artıcak dedi ki bu aralar hepten arttı gerçekten. sakıncası neymiş?

Sağdaysa neden önemliymiş canım? ben yaklaşık 3. aydan beri aynı tarafta ağrı çekiyorum ve doktorum normal daha da artıcak dedi ki bu aralar hepten arttı gerçekten. sakıncası neymiş?
Sağ tarafta kaburga ağrısı olursa safra kesesinden de kaynaklanabilir dedi canım benim solda ağrım. ve şuan ağrı olması için çok erken 32 dan sonra bebek ağırlık yapmaya başlıcak dedi. şuan ayağı kaburgamda olduğu için ağrım var benim ara ara. sağda olduğunu söylediğinde sana ayakları ordamı diye kontrol ettimi

Yok benim ağrımın bebeğin yerleşmesiyle alakası yok. Benimkisi tamamen vücudumun dar yapısından kaynaklı. Kaburgamın çok dar ve kapalı olmasından dolayı. Yani doktorumun söylediği ve benim araştırdığım kadarıyla. Yine de yemeklerden sonra ağrı yaptığını düşünürsek bir sonraki kontrolde safrayla alakalı olup olmadığını sorayım en iyisi.

Doktorun dediği kadarıyla sağdaki ağrılar dikkate alınması gerekliymiş ama doktorun sana bilgi vermiş zaten

Benimki acımıyor canım
Biz koldan iğne yaptık 1 saat sonra kolum omzum ve boynum tutuldu öyle yamuldum resmen
Benim de çok yeyince acıyor sanırım gerilmekten :):) niye öyle oluyor senin kolda yaa :/ canın tatlı olsa bacağa da dayanamazsın yani. Belki bünyeyle de alakalıdır. Tetanoz aşısında da hiç ağrım olmadk çünkü benim.

Yine de koldan devam ediyorum 4-5 gündür ağlatmıyor şu an, ağlayana kadar biraz da orada takılayım :)

Kafasının nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar? İki taraflı da sivri sivri çıkıyor bazen kafa ayak mı oralar :)

Kafasının nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar? İki taraflı da sivri sivri çıkıyor bazen kafa ayak mı oralar :)
aynı soruyu ben de sormak istiyorum ya :) sert birşey dayanıyor bazen kafa mı popo mu ne olduğunu nasıl anlıycaz

Kızlar midemle başım dertte. Yemek yemekten korkar oldum . Ben ki hamileligin başından beri mide bulantısı eksimesı yanması nedir bilmezdim. Su bir haftadir ne yesem ağzıma gelcek gibj oluo . İki gündür de dayanamayıp elim agzimda boğazım da gerekenı yapiom .. biliom zararlı ama yapmadan midem bosalmadan ne yatabilirim ne durabilirim. Var mj benim gibi olan.. bebis mideye yaklaştı die mi böyle ki . Bi de bazen soda yi günde 3 tane içtiğim oluo zararı var mi ki.

Canım benim bebiş de yukarda tekmeleri taaa midemde hissediyorum ve orası da çok şiş zaten. Ben de bulantı yok ama yediklerim çok şişiriyor beni. Midemde ağrı oluyor. Ve geğirirken bile ağzıma geliyor bir şeyler.

Çok huzursuz hissettirdi beni yazdıkların canım. Yapmamaya çalış lütfen. Yok mu bir çaresi bunun. Doktorunla konuşmayı denesen. Bir de benim bildiğim sodada 1 ya da 2 adetten fazlası (tam emin değilim) tansiyonun yükselmesine sebep oluyor normalde ki sen hamileyken buna daha da dikkat etmen gerekiyor. Bence doktorunla bi konuş ve başka bir çare bulun senin durumuna. Aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…