2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anlayan buraua gelsin :) bnde anlamayan grubuyum :)
Her ultrasona girdiimde bebeğimin kafası kasıklarımda ayakları taa göğüslerimin altında resmen uzanık vaziyette duruyo. öyle büzülmüş gibi değil pozisyonu. :) ben kafasının aşağıda olduğunu böyle anlıyorum. Bir de son bi kaç haftadır aşağı elimi koyduğumda yuvarlak bir şiş sağdan sola veya soldan sağa elimin altından kayıp gidiyo. büyük ihtimal kafası yani :) bir de en çok nereniz acıyo öyle de anlaşılır. bnm göğüslermn altı çürük gibi acıyo kaburgalarımda öyle. Göbek deliğimin olduğu bölge gün içinde 2 3 dakikalık taş gibi oluoy o sırada da büyük ihtimal poposunu dayıyo. Dün akşam da göbek deliğim sağ tarafa doğru yamuldu. doğum çizgisi bile yamuk benim. doktor sürekli sağda durmasından dolayı derin sağa doğru yamuk dedi :)

Bugün doktoruna sordum,kesinlikle kahve yok dedi

Ayy çok feci bi ağrı o.allah yardımcımız olsun.

Benim zilli kızım kafasını dayamış sol tarafima. Başı yukarda yani...dönmezse çok sıkıntı verir dedi

bende bi mide yanması varki sormayın başıma ağrı yapıyo artık şakaklarımı sıkıyorum ağruısından ama soğuk süt içtiğim an geçiyo şükürler olsunki :) benimki hep yukarlarda beyfendi aşağıda hissettiğim nadirdir. böle oluncada geç gelir diyolar aşağıda olmadığı için.

Ay özür dilerim huzursuzlugum huzursuz etti seni.haklisin doktora danışmam gerekir dé benim doktor imkanım da pek olmuyor anca 1 ay sonra. Önceden de midem hassas ti benim de. Bu iki gündür baya sinir bozucu. . şimdi mesela yemek zamanı kv. Dolaba yaprak sarma atmisti canınız çekmesin. Com korkuyorm pisirdim ama sindirimi çok zor biliyorum mahvedecek beni. Hani kolay yemek die yaptım ama

Kizlar benim de sol kasigimda bir agri var birkaç gundur.yani yürüyüşüm değisiyor.
nedeni ne ola ki¿¿.

Aynen benimki de öyle galiba . Bulantı değil de Siş ve çıkacak gibi . Siz de de oluosa normal süreç galiba. Ama ben tekmeler ı aşağıda ve hep genellikle solda hissediyorum. Bu iki gündur göbek kısmın da hissedince böyle oldu sanirsam

Sekerim cok iyi cikmis cok sukur ama idrarimda gene bakteri var ilk zamanda olmustu smdi ogunden daha fazlaymis fitil verdi bu arafa hurma icin bilimsel bi kanit yokmus dogumu etkilemezmis

Senin bebek oynak :) bizimko hep sabit pozisyon sadece bacak uzatip cekiyo :)

Mide iyice yukarı çıktı yer kalmadı ya bu haftalardan itibaren bi oturuşta tam doyacak şekilde değil de az az sık sık yemek lazım diye duymuştum.3 öğün yerine 5-6 öğüne bölüp azar azar yani. mide tam dolmayınca daha az rahatsız eder belki. benim şimdilik aşırı bi şikayetim yok bakalım ne mideden, ne de kaburga sırt ağrısı vs den.

Ben de çok anlamıyorum ama myle olduğunu düşünüyorum pozisyonunun :))) ah ah bitmez tükenmez geceler :)))

Islak pamuk olanlarından alalım Can'ım annen çok doğru söylüyor ama işte erinmek ... Hazır alıp kullanmak varken yok ıslak bi kapta falan kim uğraşacak dimiiiii :)))

Ay bak seni okumadan kendim öyle bi çözüm bulmusum . Az yiyorm sonra gene yerin die yarım birakiorum midem rahat biraz daha .çok şükür ağrın yok olmasın da. Ben okula gitmeedim bugün. Simdiden böyle ise 30 dan sonra o ikı hafta nasıl gitcem okula .

Ben 2 haftadır tekrar kusma ya başladım zaten mide ve yemek borusu cayır cayır yanior sürekli. Dr normal hatta daha da artacak dedi.
Çok çile cektiriyo bana bu minik canavar

Ben 2 haftadır tekrar kusma ya başladım zaten mide ve yemek borusu cayır cayır yanior sürekli. Dr normal hatta daha da artacak dedi.
Çok çile cektiriyo bana bu minik canavar
Benimde yanmam cok deli oluyorum. Cocuk sacli olunca cok olur derler bilmem dogrumudur. Bulantim yok cok sukur o kabus gunlere geri donmek istemiyorum.

Benim de aşağıda hissettiğim zamanlar oluyor. Sonuçta yer değiştiriyorlar :) yukarıda olduğu için öyle oluyordur ben midemin orada hissediyorum resmen. Ya da biraz daha aşağıda. Genelde orada dolanıyor benimki. bir kase çorba bile şişiriyor bazen beni. Boğazıma kadar dolmuş gibi hissediyorum. Olacak bunlar demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…