2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mide yanması ve hazımsızlığı olan arkadaşlar, en geç 2 saatte bir atıştırın. Saat 10 da kahvaltı edenler mutlaka 12:30 ve 17:30 da ara öğün (birinde 2 meyve, diğerinde tam buğday ekmekli sandviç)yapın. Ve ana öğünlerinizde doymadan kalkın, gerekirse 1 saat sonra devam edin

Midem yine çok yanio hatta yara gibi . Bişey yiyince deye deye geçio acio. bu doymadan kalkma olayıni tam anlamıyla yapmalıyım galiba.

Midem yine çok yanio hatta yara gibi . Bişey yiyince deye deye geçio acio. bu doymadan kalkma olayıni tam anlamıyla yapmalıyım galiba.
Siz yine de gastroya bir görünün, gebelikte güvenliği kanıtlanmış mide ilaçları var çünkü. Önümüzde aylar var ızdıraplı geçmesin

Kızlar yazdıklarınızı okudum bebişleriniz hep yukarı çıkmış bizimki asagida takılıyo:) bi sorun mu var ki endişe ettim şimdi hiç dokununca da kafa ayak falan hissetmiyorum ben çok mu minik kaldı yoksa yavrum kafaya taktım şimdi

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size
Bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun

kesinlikle işe yarıyor canım çok haklısın.. ben ana öğünlerde tıka basa yemek gibi bir hataya düşüyordum. sonra ara öğün yapmaya yer kalmıyor meyve falan yiyecek halim kalmıyordu. ne kadar yanlışmış yeni yeni öğreniyorum

Canım endişe edecek bir şey yok. Bebişi hala aşağıda olan arkadaşlar da var. Dokununca kafa ayak biz de hissetmiyoruz. Sadece bazı zamanlar sivrilik oluyor ondan diyoruz :)

Günaydın kızlar ya endişe etmeyin. bebişler kilo almaya asıl şimdi başladı, büyüdükçe 30 lu haftalardan itibaren bol bol yukarda takılacaklar. nefes almak zor gelmeye başlıycak. Karnımız dere tepe ova gibi inip inip çıkcak inş her bir yerlerini hissetcez. Hatta ay benimki hala yukarda aşağı inmedi, doğum kanalına girmedi ne zaman inecek falan demeye başlıycaz son haftalarda rahat olun bi sorun yoktur inş. benimki de bi aşağıda bi orta kısımda takılıyor öyle şimdilik.

kızlar ben toplamda şimdilik 8 kilo almışım doktorum 1 kilo fazladan gidiyorsun haftana göre dedi. kilo yapacak şeyler tüketmiyorum tatlıyla hiç aram yok ekmek sadece kahvaltıda. hamur işi ve fast food kesinlikle yemem. buna rağmen kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. kafaya taktığımdan değil yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun. ama dikkat ettiğim halde doktorlar hemşireler biraz hızlı gidiyorsun diyorlar anlamadım ben bu işi.. sizler ne durumdasınız???

Bence aşağıda taşımak daha avantajlı mideye baskı yapmıyo neden takıldın ki

Günaydınlar annisler. . Bugun itibariyle yeni haftamiza girdik. 28.. Çok merak ettiğim. 30 . Haftaya az kaldı. Sınıfa girince öğrenciler in.. aaa hocam çok tatlı olmuşsunuz demeleri çok güzel bi his. Oğlumu herkes fark ediyor
Bu arada midem gene kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…