- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.121
Kızlar dayısı almış oglusumuzun yeni cicileri
Doktor bana 12 kilo yla bu gebeliği bitirmen gerekli dedi 7. ayda 12. kilomu aldım sadece tatlıdan uzak dur diyo başka bişey demedi artık hızlı gittin dedi ama nabıyım keyfimden almadım dediğni gibi sabahtan akşama oturup hamurlar çikolatalar yemiyorum :)kızlar ben toplamda şimdilik 8 kilo almışım doktorum 1 kilo fazladan gidiyorsun haftana göre dedi. kilo yapacak şeyler tüketmiyorum tatlıyla hiç aram yok ekmek sadece kahvaltıda. hamur işi ve fast food kesinlikle yemem. buna rağmen kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. kafaya taktığımdan değil yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun. ama dikkat ettiğim halde doktorlar hemşireler biraz hızlı gidiyorsun diyorlar anlamadım ben bu işi.. sizler ne durumdasınız???
Galiba erkek annişlerinden bu şikayet geliyor mideyle ilgiliGünaydınlar annisler. . Bugun itibariyle yeni haftamiza girdik. 28.. Çok merak ettiğim. 30 . Haftaya az kaldı. Sınıfa girince öğrenciler in.. aaa hocam çok tatlı olmuşsunuz demeleri çok güzel bi his. Oğlumu herkes fark ediyor
Bu arada midem gene kötü
ben çukurambar koru da yapıcam .. sende mi ankarada sınKızlar Ankara da olanlar doğumu nerde yapıcaklar?
Ben de 26.haftadayim.8 kilo aldim.doktorum gayet iyi gidiyorsun dedi :)kızlar ben toplamda şimdilik 8 kilo almışım doktorum 1 kilo fazladan gidiyorsun haftana göre dedi. kilo yapacak şeyler tüketmiyorum tatlıyla hiç aram yok ekmek sadece kahvaltıda. hamur işi ve fast food kesinlikle yemem. buna rağmen kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. kafaya taktığımdan değil yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun. ama dikkat ettiğim halde doktorlar hemşireler biraz hızlı gidiyorsun diyorlar anlamadım ben bu işi.. sizler ne durumdasınız???
Sağlıklı sıhhatli kullansın oluşum. Çok güzeller hepsi :)Kızlar dayısı almış oglusumuzun yeni cicileri
Ay inşallah. Hayal kuramiyorum yahu . Bunlar ve benzeri şeylerı nasıl yani diorum görmeden bilmeden bi bebise aldık ve o benim oğlum olacak .ben giydircemm falan. Çok uzak ve şaşırtici aynı zaman da heyecan verici gelioAma bunlar çok tatlı :) iyi günlerde kullansın tosbik
Teşekkürler teyzoslari. Ne güzelsiniz. Bak bu fotoyu başka biri söyle yorumladi valla helal olsun.... Yani bu akraba ve . Sanki ben ona al bak millet ne alıo sen de al demisim gibi cevap yazdı . Burası çok samimi...Sağlıklı sıhhatli kullansın oluşum. Çok güzeller hepsi :)
Valla öyle gidip dolabına bakıyorum akşamları anlatıyorum kızıma diyorum kızım bak bunların hepsi senin sağlıkla gel inşallah her birini güzelce giymek nasip olsun diyorumAy inşallah. Hayal kuramiyorum yahu . Bunlar ve benzeri şeylerı nasıl yani diorum görmeden bilmeden bi bebise aldık ve o benim oğlum olacak .ben giydircemm falan. Çok uzak ve şaşırtici aynı zaman da heyecan verici gelio
Canım doktora soramiyirm ama goviscon mu ne die bi surup varmış yanmaya da iyi geliomus. Su an gene midem acio.ağzıma gelio sanki..oysa ki sabah yarım tost çay yaptım kahvaltıyı . Alsam mı o suruptan. ?? Bi de rennie talcid hap dien varGünaydın anne adayları :)
Sanırım ilk üç aydaki mide hassasiyetlerim tekrar başladı. Öyle yoğun bulantı değil ama kokuları daha keskin almaya başladım sanki.. Dün akşam yemek yiyemedim mesela.. Çok fazla yersem benim de midemde çok fazla yanma oluyor tek seferde az yemeye ve ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum. Yoksa çok acıkıp kontrolden çıkmış gibi yiyorum :)
Bu cumartesi oğlum 25+0 olacak ve o gün kontrolümüz var. Doktor şeker yüklemesi yapalım demişti ama ben istemiyorum yaptırmayacağım. Açlık tokluk kan şekerim alt limite yakın değerlerde bir problem olsa iyi kötü sinyal verirdi diye düşünüyorum.
Bebeklerin nerede durduğunu konuşmuşsunuz inanın ben de hiç anlamıyorum. Çünkü sanki içeride dans ediyor gibi her bir taraftan vuruyor bazen, hiç anlayamıyorum :)
Benim son bi kaç gündür en büyük sıkıntım kaşıntı.. Ama göbek kaşıntısı değil sadece.. Sırtım kollarım ellerim.. bütün vücudum kaşınıyor akşamları özellikle.. Acaba mı diyerek bebek yağı sürmeyi filan da bıraktım hep ama geçen gün ellerimi eşimin sakalıyla kaşıdım resmen, kızdı bana :) Bu cumartesi doktora soracağım, akşamları kaşınmaktan yoruldum artık.
Ay dolap dedin de dolap şart galiba. Ben bunları askıda ona özel bi alanda olsun istiyorm. Bebek odasını sonra yapiyim diodum . Park yatak aldık. Ne yapsam acaba.ya . Dolap şifonyer istiorm ayrı ayrı satılır mi acaba . Şöyle basit ucuz bişi alsam ne yapsam . Sen nasıl yaptinValla öyle gidip dolabına bakıyorum akşamları anlatıyorum kızıma diyorum kızım bak bunların hepsi senin sağlıkla gel inşallah her birini güzelce giymek nasip olsun diyorum
Bende 10 kilo almışım ama nasıl aldım inan anlamadım, normalden fazla hiç yemiyorum hatta az yediğim için çok acıkıyorum.. Zaten kilolu başladım çok mutsuzum bu durumdankızlar ben toplamda şimdilik 8 kilo almışım doktorum 1 kilo fazladan gidiyorsun haftana göre dedi. kilo yapacak şeyler tüketmiyorum tatlıyla hiç aram yok ekmek sadece kahvaltıda. hamur işi ve fast food kesinlikle yemem. buna rağmen kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. kafaya taktığımdan değil yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun. ama dikkat ettiğim halde doktorlar hemşireler biraz hızlı gidiyorsun diyorlar anlamadım ben bu işi.. sizler ne durumdasınız???
Aaa gerçekten mi ne ilgisi var acaba .. Oy kıyamam . Oğlum yapiosa yapsın madem.G
Galiba erkek annişlerinden bu şikayet geliyor mideyle ilgili
Kilo miktarı kişiden kişiye değişiyor bence . 57 ile rejimden Hemen Sonra hamis kalan ben şimdi 71 im. Kime söylesem. 13 14 kilo için owww der.. Ama iş öyle değil. Ben kışın 65 lerde olurdum. O zaman hamis kalsam eminim gene bu kadar alırdım. Fark 6 kilo olacaktı o zamn da ay cok iyisin denecekti.. Senin durum neydi ne olduBende 10 kilo almışım ama nasıl aldım inan anlamadım, normalden fazla hiç yemiyorum hatta az yediğim için çok acıkıyorum.. Zaten kilolu başladım çok mutsuzum bu durumdan
kafana takma canım ya sağlıklı ve dengeli besleniyorsan gerisi hiç önemli değil doğumdan sonra vericez nasıl olsa.. benim telefondaki hamilelik programında rahminiz futbol topu kadar büyüdü göğüs kafesine yaklaştı yazıyor. onun bir de ağırlığı var düşün..Bende 10 kilo almışım ama nasıl aldım inan anlamadım, normalden fazla hiç yemiyorum hatta az yediğim için çok acıkıyorum.. Zaten kilolu başladım çok mutsuzum bu durumdan
biraz dikkat etmekte fayda var tabiki gereksiz kilolar başka sorunlara da sebep olabiliyor çünkü.. benim doktorun biraz kilo takıntısı var galibaBen de 26.haftadayim.8 kilo aldim.doktorum gayet iyi gidiyorsun dedi :)
Ben bir ara cozuttum,baktım aldım başımı gidiyorum ozamandan beridir kilomu sabitledim.
Bende dün doktora gittim şeker yüklemesini sormak için doktor 50 mg ulen dedi alternatif başka bişey yok mu yapabileceğimiz dedim yo dedi senin doktorun iyiymişBen hemoglabin a1c yle açlık tokluğa baktırdım canım. Yükleme ypmadan önce onlara baktı yüklemeye gerek kalmadı.
Herkes yukarda hissedince bi terslik mi var dedim :)Bence aşağıda taşımak daha avantajlı mideye baskı yapmıyo neden takıldın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?