2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende dün doktora gittim şeker yüklemesini sormak için doktor 50 mg ulen dedi alternatif başka bişey yok mu yapabileceğimiz dedim yo dedi senin doktorun iyiymiş
Alternatif çok şey var yani öncelik yükleme değil. açlık tokluk hemoglobin yüksek çıkarsa yükleme yapıcaz dedi. Hemoglobin a1c geriye dönük 6 aylık şeker kontrolü için bir kan testiymiş

Kızlar ikili sayıya düştük hadi hayırlısı artık

Bir de ben şeye takıldım hadi şimdi bi şekilde temizliğimizi yapıyoruz. Son zaman nasıl ayarlıcaz hadi kol altı bacak hemen alınırda e bikini nolcek

İkisi de gebelikte kullanılıyo diye biliyorum ben, benim kız kardeşim de kullandı hamileliğinde. Ama malesef ben gavisconu kullanamıyorum, bir kere denedim, kıvamlı bişey olduğu için olduğu gibi geri çıkardım.

Ayna ve jilet ikilisi diye düşündüm ben koca göbekle aynayla da zor olabilir sanki

Ayna ve jilet ikilisi diye düşündüm ben koca göbekle aynayla da zor olabilir sanki

Zaten eğer son anda sıkıntı olursa mecbur jilet geldi aklıma en son mayısın son haftası kuaföre gidip herşeyi yaptırırım diye düşündüm en son artık son güne kadar beklerse jiletle gezicem :)

Alternatif çok şey var yani öncelik yükleme değil. açlık tokluk hemoglobin yüksek çıkarsa yükleme yapıcaz dedi. Hemoglobin a1c geriye dönük 6 aylık şeker kontrolü için bir kan testiymiş
Canim Doktoruna guveniyosan sıkıntı yok ben çokta güvenmiyorum aslında..yükleme yaptırmak istemiyorum ilk önce bende hemoglobin a1c yemi baktıram acaba..özelemi gidiyorsun? Birde nasıl bakıldı bu teste? Devlette yapılıyomu acaba cok soru sordum kusura bakma

Zaten eğer son anda sıkıntı olursa mecbur jilet geldi aklıma en son mayısın son haftası kuaföre gidip herşeyi yaptırırım diye düşündüm en son artık son güne kadar beklerse jiletle gezicem :)
Canim ben kuaförde daha önce yaptırdım iki defa üstelik gayet temiz yerlerdi ama ikisinde de alerji mi yaptı ne oldu bilmiyorum alt bölgem şişti iltihap topladı nerdeyse ameliyat olacaktim inanılmaz acılar çektim ve şimdi cesaret edemem seni de korkutmak istemem herkeste öyle olacak die bişey yok ama dikkatli olmakta fayda var

Estagfurullah özele gidiyorum canım devlette hemen şeker yüklemesi yapıyolar.
Doktoruma güveniyorum. önceden tereddütlerim vardı ama artık içim rahat. bence sende önce açlık tokluk ve hemoglobin yaptır. kan alıp öyle bakıyolar.

Acaba çekerken mi sıkıntı oldu? bi kaç kez gittim rahattım bişey olmadı çok şükür ama tabi en son doğum zamanına ağda denk gelmeyebilir

Canim devlette yaparlar mı bu testleri? Birde bunları yaptırmadan önce yemene dikkat ettin mi tatlı dan fln uzak durdun mu?

Canim devlette yaparlar mı bu testleri? Birde bunları yaptırmadan önce yemene dikkat ettin mi tatlı dan fln uzak durdun mu?

Yaparlar canım. ama genede gitmeden ara.
Testlerden önce su bile içmeden sabah erkenden önce ilk kanı verdim. sonra ballı kaymaklı tereyağlı reçelli çavdar ekmekli mükemmel bi kahvaltı yaptım bol çeşitli aradan bir saat sonra tokluk şekeri için kan verdim. herşey normal çıktı. hemoglobin de normal seviyede çıktı

Hepsini aynı günmü yaptirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…