2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

canım merhaba , bende aynı durum var . yanı vajına agrısı, yururken de otururken de hatta yatarken bıle cok agrım oluyor. bazen gece uykudan uyanıyorum. cuma gunu doktorumla randevum vardı, sordum tabı hemen. cok normal oldugunu, o bolgede bulunan kasların doguma hazırlandıgını ve gerıldıgını soyledı ve bu ıyı bısey dedı. bende rahatladım tabı, sımdı o agrıları duymazdan gelmeye calısıyorum

kasık bölgemdede bile vardı
şimdi sende olup bende varis olmasa olmazdı :) şaşırmadım yani :)
işin şakası bi yana çorabını giy aksatma ilerleyen dönemde yaraya dönüşür farketmezsin

çorap almadım bile sen düşün aynen canım o bile benziyo yani. bacakta aynı sağ bacak :)

AH KIZLAR kendimi çok ağır hissediyorum artık.. 62 ile kaldım şuan 70 im...
yarın kontrolüm var.. bakalım bendende şeker yüklemesi isticekmi..mart ve nisan ayları çok yoğunum.. işlerde beni yoruyor artık... ama çalışmak zorundayım.. doğumdan sonrada..max 10 gün sonra işteyim... acaba 40 haftayı geçermi erkek çocuklarda geçer diyolar ...

Bende ağırlaştım iyice valla yürürken penguen gibi paytak paytak yürüyorum :))

Benim de aynı öyle oluyordu. Kıl kökleri kuvvetli olduğu için boşalan delikler kapalı ortamda iltahap yapıyor. Artık alıştım hemen sonrasında sık sık hametan ya da bepanthen kullanıyorum, arkadaşım da silverdin sürüyormuş. Hiç bir şey olmuyor tavsiye ederim

M miumao @taze_anneee kızlar benim arkadaşım da öyle olmuştu karaciğer enzimleri yükselmiş ondan olmuş. Telaş yapmayın ama doktorunuzu arayıp sorsanız iyi olur bence ya da google da araştırdınız mı? Geçmiş olsun

Ben de az önce doktoruma ulaştım karaciğer enzimlerime ve safra asidime baktırmamı istedi. Haftaiçi testleri yaptırıp haftasonu göstereceğim doktora. Eğer enzimler yükseldiyse, nasıl normal döndürülecek peki ya da bebeğe zararı var mı biliyor musun?

Peki kızlar bebeğiniz dönmüş mü bişi dedi mi dr ?

benım kafasının aşağıda oldugunu ve dogum pozısyonunu aldıgını söyledı. şeker yuklemesı yaptırdım şekerım cıkmadı fakat suyum bıraz fazlaymıs, bu tip gebelıklerde erken dogum olabılıyormus, umarım zamanında gelır prensım:/

Canım kafana takma hemen eminim en kötü senaryoları düşünüyorsun. Ne olduğu anlaşılsın önce mubakkak ilacı vardır onun da. En azından hemen müdahele edilmiş olur. Sen moralini yüksek tut. Testlerini yaptır yarın sabah bizi de haberdar et. Arkadaşımın şu anda prensesler gibi çok tatlı bir kızı var

İnşallah canım kendini stres yapma bu konuda senin rahat olman bebeğin için çok önemli bende başı dönmedi diye stres yapıyorum ama önemli olan bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım bazen iyi girmiyebiliyor doğum süreci ama zamanla düzeliyor herşey

yok stres yapmıyuorum doktor zaten bana ozel konusmadı, genel olarak durumun böyle oldugunu soyledı. sadece şeker riski görmüştü o da normal cıkınca ıkımızde sevındık:) bebegın gelısımı ve benım sağlık durumumda ıyı cok sukur. artık kavusacagımız gunu beklıyoruz oğluşumla:):)

kızlar bu haftalarda dönmüşmü olması lazım dönmediyse sorunmu anlamadım ben bişey
Benim dr um dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dedi ben yine de stres oldum çünkü ben resmen annemin bütün hamilelik sürecinin aynısını yaşıyorum kardeşime hamileyken ne zorluk çektiyse onu bende yaşıyorum anneminde ilk hamileliginde bebek dönmediği için sezaryan demişler bende bu konuda da benzerim diye stres oluyorum .Dr dediği bebek daha dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dönmezse bebek normal değil ameliyat olmak zorundasın dedi bu kadar

Bildiğim kadarıyla bebeğin pozisyonu son aya kadar sürekli değişiyor. Şu anda uygun pozisyonu da makat geliş, yani kafa yukarda ayaklar aşağıda yerleşim
. Ben mi yanlış biliyorum

ben de gecelik alcam. hem normal doğum yapan hem de sezaryen yapan arkadaşlarım tavsiye ediyor. fotoğraftakiler güzelmiş. 1 takım pijama aldım yine bulunsun diye

çok güzelmiş cnm ben de böyle düşünüyorum bi de pijama brissine diye bi site var sen hangisinden baktın bunlara :)

aynen yakından görmeden alamam zaten hem kumaşını görmem lazım hem de boyu nereme gelir bilmiyorum. Mankenlerin boyu uzundur belki diye düşündüm :):):):) yakasına gelince bu bir örnekti sadece canım yakası daha kapalı olanlar da var tabi.

Canım siteyi hatırlamıyorum ama markası mecit.
Baha markasının da böyle uzunları var inceleyebilirsin.

anladım canım çok sağol. bende kontrole 27+3ken gidicem demekki dönmüş olması lazım ama ben şuan döndüğünü sanmıyorum çünkü hareketleri hep sağımda solumda hissediyorum.hakkımızda hayırlısı olsun. bende sezeryandan çok korkuyorum.

Bildiğim kadarıyla bebeğin pozisyonu son aya kadar sürekli değişiyor. Şu anda uygun pozisyonu da makat geliş, yani kafa yukarda ayaklar aşağıda yerleşim
. Ben mi yanlış biliyorum
benim de bildiğim kadarı ile tamamen kafayı döndürüp aşağı kanala doğru inip doğum pozisyonu almalarına daha var. şu an her an değişebilir pozisyonları bu haftalardaki pozisyonlar kesin bir şey ifade etmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…