- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.201
Kızlar merhaba ben cuma günü dr gittim bebeğin kafası yukarıda dönmemiş ama döner inşallah dedi buna çok takılmadım döner inşallah ama benim problemim bacak aram yani nasıl anlatayım vajına bölgem yürürken çok ağrıyor kasılıyor bi yere çökünce kalkamıyorum zor kalkıyprum sizde de bu durum var mı üst bacaklarımda hiç güç yok şimdiden böyleyse iyice ağırlaştıgımda nasıl olur bilmiyorum korkuyorum
kasık bölgemdede bile vardı
şimdi sende olup bende varis olmasa olmazdı :) şaşırmadım yani :)
işin şakası bi yana çorabını giy aksatma ilerleyen dönemde yaraya dönüşür farketmezsin
çorap almadım bile sen düşünaynen canım o bile benziyo yani. bacakta aynı sağ bacak :)
Bende ağırlaştım iyice valla yürürken penguen gibi paytak paytak yürüyorum :))AH KIZLAR kendimi çok ağır hissediyorum artık.. 62 ile kaldım şuan 70 im...
yarın kontrolüm var.. bakalım bendende şeker yüklemesi isticekmi..mart ve nisan ayları çok yoğunum.. işlerde beni yoruyor artık... ama çalışmak zorundayım.. doğumdan sonrada..max 10 gün sonra işteyim... acaba 40 haftayı geçermi erkek çocuklarda geçer diyolar ...
Benim de aynı öyle oluyordu. Kıl kökleri kuvvetli olduğu için boşalan delikler kapalı ortamda iltahap yapıyor. Artık alıştım hemen sonrasında sık sık hametan ya da bepanthen kullanıyorum, arkadaşım da silverdin sürüyormuş. Hiç bir şey olmuyor tavsiye ederimYaa bende 2 ay önce kuaförde yaptırdım kadıntemiz di de , ama tüm gozenekler resmen iltihap kaptı, sulu yara oldu 1 ay geçmedi acayip ağrıdı bide. Şimdi ne yaptıracağım hakkında bi bilgim yok, başka bi kuaföre mi gitsem acaba diyorum sonra tekrar öyle olursaçok kötü olur doğum sırasında da. Karar veremedim doğrusu. Lazer çok iyiydi yaa ama tüyler bitmeden bebisim geldi..
M miumao @taze_anneee kızlar benim arkadaşım da öyle olmuştu karaciğer enzimleri yükselmiş ondan olmuş. Telaş yapmayın ama doktorunuzu arayıp sorsanız iyi olur bence ya da google da araştırdınız mı? Geçmiş olsunSeni cok iyi anliyorum cunku kaşinti bendede var. Ozellikle aksamlari ve hareketsiz kaldigimda oluyo bende sanki pirelenmis gibi farkli yerlerim kasiniyo. Esim dalga geciyo artik ama devamli oldumu cok sinir bozucu hale gelebiliyo gercekten. Benim doktorla randevum pzrtsi sen benden once gitceksin heralde eger sorarsan banada ne dedigini soylermisin? Muhtemelen normal dicek ama insan merak ediyo yinede
Ben de az önce doktoruma ulaştım karaciğer enzimlerime ve safra asidime baktırmamı istedi. Haftaiçi testleri yaptırıp haftasonu göstereceğim doktora. Eğer enzimler yükseldiyse, nasıl normal döndürülecek peki ya da bebeğe zararı var mı biliyor musun?M miumao @taze_anneee kızlar benim arkadaşım da öyle olmuştu karaciğer enzimleri yükselmiş ondan olmuş. Telaş yapmayın ama doktorunuzu arayıp sorsanız iyi olur bence ya da google da araştırdınız mı? Geçmiş olsun
Peki kızlar bebeğiniz dönmüş mü bişi dedi mi dr ?
İnşallah canım kendini stres yapma bu konuda senin rahat olman bebeğin için çok önemli bende başı dönmedi diye stres yapıyorum ama önemli olan bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım bazen iyi girmiyebiliyor doğum süreci ama zamanla düzeliyor herşeybenım kafasının aşağıda oldugunu ve dogum pozısyonunu aldıgını söyledı. şeker yuklemesı yaptırdım şekerım cıkmadı fakat suyum bıraz fazlaymıs, bu tip gebelıklerde erken dogum olabılıyormus, umarım zamanında gelır prensım:/
İnşallah canım kendini stres yapma bu konuda senin rahat olman bebeğin için çok önemli bende başı dönmedi diye stres yapıyorum ama önemli olan bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım bazen iyi girmiyebiliyor doğum süreci ama zamanla düzeliyor herşey
Benim dr um dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dedi ben yine de stres oldum çünkü ben resmen annemin bütün hamilelik sürecinin aynısını yaşıyorum kardeşime hamileyken ne zorluk çektiyse onu bende yaşıyorum anneminde ilk hamileliginde bebek dönmediği için sezaryan demişler bende bu konuda da benzerim diye stres oluyorum .Dr dediği bebek daha dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dönmezse bebek normal değil ameliyat olmak zorundasın dedi bu kadarkızlar bu haftalarda dönmüşmü olması lazım dönmediyse sorunmu anlamadım ben bişey
ben de gecelik alcam. hem normal doğum yapan hem de sezaryen yapan arkadaşlarım tavsiye ediyor. fotoğraftakiler güzelmiş. 1 takım pijama aldım yine bulunsun diye
Valla ben gecelikle rahat edebilceğimi düşünmüyorum bide kalın olmadığı sürece gecelik çok yapışıyo bide açılır vs. tedirginlik ablak sezeryan oldu pijama giydi çevremde pek gecelik giyen yok ama bunun modelleri çok sade ve kibarmış sen rahat edebileceğini düşünüyorsan al ama kumaşını görmeden alma canım.
çok güzelmiş cnm ben de böyle düşünüyorum bi de pijama brissine diye bi site var sen hangisinden baktın bunlara :)
aynen yakından görmeden alamam zaten hem kumaşını görmem lazım hem de boyu nereme gelir bilmiyorum. Mankenlerin boyu uzundur belki diye düşündüm :):):):) yakasına gelince bu bir örnekti sadece canım yakası daha kapalı olanlar da var tabi.güzelmiş canım ama boyları kısa işte tam uzun bulamıyorum. bide yakası açık baya başörtüyle çekiştirmekle uğraşamam hiç o halimle .bencede gecelik iyi olur gibi.
ya bu arada benim sağ ayağım şişti böle olan varmı of
Benim dr um dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dedi ben yine de stres oldum çünkü ben resmen annemin bütün hamilelik sürecinin aynısını yaşıyorum kardeşime hamileyken ne zorluk çektiyse onu bende yaşıyorum anneminde ilk hamileliginde bebek dönmediği için sezaryan demişler bende bu konuda da benzerim diye stres oluyorum .Dr dediği bebek daha dönmemiş ama döner bir kaç haftaya dönmezse bebek normal değil ameliyat olmak zorundasın dedi bu kadar
İmom kullanıyorumKızlar Balık yağı hapı kullanıyor musunuz?
benim de bildiğim kadarı ile tamamen kafayı döndürüp aşağı kanala doğru inip doğum pozisyonu almalarına daha var. şu an her an değişebilir pozisyonları bu haftalardaki pozisyonlar kesin bir şey ifade etmiyor diye biliyorum.Bildiğim kadarıyla bebeğin pozisyonu son aya kadar sürekli değişiyor. Şu anda uygun pozisyonu da makat geliş, yani kafa yukarda ayaklar aşağıda yerleşim
. Ben mi yanlış biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?