2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım bişey sorcam sana bilgin vardır belki benim ALT değerim hep yüksek çıkıyo ama çok aşırıda değil üst değer 35kend 43 falan çıkıyo. sorun olurmu bundan ya
Canım karaciğerine ultrason ve bazı kan tetkikleri (diğer karaciğer testleri hepatit testleri vs) bakılır ona göre bir yorum yapılır. Bazen ilaç kullanımı vs de etkileyebilir bu testi. Bi dahiliyeye başvur görüş bence

Valla ben ikisinden de çok korkuyorum yürüyüşlere başlıcam kısa zamanda birde benim kızım çok hareketli bir dk durmuyor bacakları kasıklarımda ya oraya vuruyor bende dönse anlarım

Bende daha dönmelerine var diye düşünüyorum ama dr um öyle dedi

doğumdan sonra niye o kadar erken iştedin anlamadım

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 34-35. haftadayken makat gelişti doktor 35. Haftaya kadar dönebilir 35 haftadan sonrada dönebilir ama dönme ihtimali azalır demişti benimki 35 haftalıkken yada daha sonrasıydı baş gelişe döndü. Ben obez olduğum için ve normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan oldum o pozisyonla alakalı değil zaten. Heleki daha 25-28. Haftalardayız genelde. Bu haftalarda daha çok dönerler çok erken daha. Ben endişelenmeyin derim

Benim doktoruma göre 40.haftaya kadat döner. Dönmezsede mecburi sezeryan olurum. Bencede suan çok erken pozisyon almak icin. Ben icimde yer değistirdigini hissediyorum hala.

Hanimlar kollu ve uzun gecelik ararken soyle bir model gordum hosuma gitti. Lohusa sepeti diye bi yerde satiliyor benzer modeller de var.

Eklentiler

• e900fbf8-a1c7-44ad-891a-f2ca33451672.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 106
kızlar ben de siyah incinin pembe modelini alcam markafonide indirime girmiş sizde bakabilirsiniz :) birisineninde 3 lüsünü aldım mayıs annelerinde alan olmuş hoşuma gitti onlarada sordum aldım :) iki takım yeter sanırım ikisini de pembe tercih ettim .)

biberon ısıtıcı sterilizatör mikseri düşünüyo musunuz çok mu gereksiz kanguru aldınız mı oyun halısı olarak ne tercih ettiniz acaba :) tiny love fisher price iyi olarak duydum :)

biberon ısıtıcı sterilizatör mikseri düşünüyo musunuz çok mu gereksiz kanguru aldınız mı oyun halısı olarak ne tercih ettiniz acaba :) tiny love fisher price iyi olarak duydum :)

ilk söylediklerini düşünmüyorum :)
oyun halısı vs çok erken :)
tiny love çok övülmüş ama ben ekstra karyolasından başka bişey almıcam

ilk söylediklerini düşünmüyorum :)
oyun halısı vs çok erken :)
tiny love çok övülmüş ama ben ekstra karyolasından başka bişey almıcam
Evet daha erken sanırım ben alan arkadaşları görünce indirimdeyken falan alsam mı dedim şu an için bn de düşünmüyorum ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…