2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok sevindim canım inan güzel haberler duymaya ihtiyacım var...kızının ismi çok güzelmiş bahtıda güzel olur inş...eşinlede kavuşacaksınız demek artık çifte saadet gelecek bebek ve eşin:))

Günaydın canım .. Öncelikle kafana çok takıp stres yapma onun dışında gün içinde bol süt iç .. Hafta da bir balık ye kırmızı et tüket çay çok içme meyve tüket kuru üzüm kuru kayısı ve ceviz ye günlük bunları yersen bebişin kilo alır. Bu arada 28+2 için bence kilosu iyi gibi

Veren de Allah alan da Allah canım üzme kendini elinden geldiğince. Rabbim sağlıklısından hayırlısından versin yine inşallah
Amin inş bakalım bu benim 2.kaybım Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı..Hepiniz hamilesiniz morallerinizi bozmayım sıkıntılarımla...Hayırlısıyla hepiniz kıcağınıza alın inş

huriye048 bu sabah yemekten 1 saat sonra tokluk şekerinede baktık kursta öğretmenin makinasıyla 172 çıktı..sizce nasil..dün açlık bakmistik 84 çıkmisti..50 gr lik yuklemede 226 tokluk ertesi gunde aclik baktilardi 114.5ta aclik cikmisti..

Canim nasilsin? Bizde snei özledik aklimizdasin cnm. Nasil gidiyor?
Çok şükür canım nasıl olsun bişekilde devam gidiyor işte...siz nasılsınız bebişler nasıl havalarda çok güzel karnınız büyümüştür iyice bebekler içerde tepiniyor günleri az kaldı...hepinize dua ediyorum sağlıkla kucağınıza alın.

Canım belki beni hatırlamazsın ama ben seni çok iyi hatırlıyorum çok sevindim iyi olmana tekrar iyi haberlerinle bizi sevindir :)dualarımız seninle hepimiz seviyoruz seni

kızlar ben de öğretmenim ve sanırım nisanın 2.haftası 32.haftayı dolduruyoruz ve izne ayrılma hakkımız başlıyor. (doğumdan önce en fazla 8 hafta d.sonra 8 hafta..) ..

Evet canım

32+0 da izne ayrılabiliyoruz ben de ayrılacağım mecburen plasentadan ötürü

Bebeğe kilo aldırmak istiyorsan proteine yüklen Can'ım. Karbonhidratın bebeğe bir faydası yokmuş malesef

Hastane çıkışı alan anneler ben nereye sorsam yazlık takımlar gelmedi diyor..
Sizler nasıl aldınız? Çocuklarımız tam sıcakta doğacak kalın da giydirilenz ki çıtçıtlı body ğatüne incecik tukumlar olması lazım ama daha bulamadım.
Siz bunlara dikkat ettimiz öi?

Canım benim aldığım hastane çıkışı kısa kol falan değil normal hastane çıkısı bildiğim kadarıyla bebek ilk doğduğunda anne karnındaki ısısını ayarlaması gerekiyormuş kısa giydirirsen gaz olur bebişte doğduktan 1 hafta sonra hava çok sıcaksa kısa kol giydirmeye başla bence . Çünkü su gibi onlar ilk doğduklarında kuş kanadından bile üşürlermiş:)

Anladim canim cok sagol icimi rahatlattin :)

Bugün dr randevum var çok heyecanlıyım..kızlar hepiniz şeker yüklemesi yaptınız mı bugün kesin der yaptırsam mı bilmiyorum PembeLokum canım sen yaptırdun mı?

iyiyiz elhamdulillah canım sen nasılsın toparlandın inşallah Rabbim en hayırlı zamanda yavrunu nasip eylesin bizlere de dua et artık zaman azaldikca heyecanlar da artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…