2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
iyiyiz elhamdulillah canım sen nasılsın toparlandın inşallah Rabbim en hayırlı zamanda yavrunu nasip eylesin bizlere de dua et artık zaman azaldikca heyecanlar da artıyor
İnan hepinize dua ediyorumm Allah bir avazda kurtarsın hepinizi..sizde bana dua edin olurmu hamilesiniz duanız kabul olur

Kızlar akşam olunca beni bi kaşıntı tutuyor elimde kolonya bacaklarıma sürüyorum sürekli geceleri göğüslerim sızlıyor felaket birde bi akıntı gibi bi şey geliyor göğüslerimden sütyenimde leke kalıyor ordan anlıyprum sizde var mı böyle bişi

Cnm bnmkiler hep normal takim ne ince ne kalin ztn yenidogan sicak sogugu bilmezki

Yüksek çıkmış tokluk şekerin. Ben de ölçüm yapıyorum kendim. Bir 8-9 gün çizelge çıkardım. Ne yemem gerek aşağı yukarı biliyorum. Uyarsam sıkıntı çıkmıyor. Senin de dikkat etmen lazım canım. 1. saat sonunda 140 altı (130 altı olsa daha iyi diyorlar), 2. saat sonunda da 120 nin altında olması bekleniyor.

İşyerinden kaynaklı maalesef

Kızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın

Selam cnm seni burada gördüğümüze cok sevindim.

Geçmiş olsun sende mantar var hemde baya sarmıs iç çamaşırlarını ayrı yıka hatta sabun tozu ile kaynat ve ütü birde ince yumusak tülbenti ped gibi kullanabilirsin her abdestte mutlaka kurula
Kesinlikle....aynı şeyleri söyleyecektim.
Ben ilk gebeligimde yaşadım bunu.tatlı tatlı kasinirdi gece bi yarısı.çok geçmiş olsun

Bizim, kizimdan kalan biraz kiyafetlerimiz var.almam gereken özel şeyleri (biberon,emzik,tarak....) aldım.bez, alt acma, deterjan, şampuan....deterjanimizi da aldım. Çok şükür bir şey kalmadı. En kısa zamanda yikanacaklari yıkayıp cantamizi hazırlayıp beklemeye baslayacagiz hayırlısıyla. İkinci bebeğim ama ben bile gelip gidip aldiklarimizi seviyorum. Kızım deseniz (maşallah) benden beter.

Tavsiye edeceğim bir kaç şey.göğüs çatlağı illa ki oluyor, ceviz yağı aldım onun için.her emzirmede silmem gereken bi krem kullanmıştım.hiç memnun kalmamistim.ceviz yağı iyi gelmişti göğsüme.
Bebekler için boğulma önleyici yastık.kızım yüzü koyun yatmayı çok seviyordu.rahat rahat yatiriyorduk o yastığa.
Süt arttırmak için humana still tea.

Sagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.
Geçmiş olsun cnm.ben de arkadaşın söylediklerine katılıyorum diye onu etiketledim ama seni etiketlemeyi unuttum.
İlk gebeligimde 28 haftada yaşadım aynı şeyleri. Arkadaşın yazdıklarını uygula,çok kuru tut orayı. İlaçları da kullanırsan hiç bir şey olmaz.zamanında gelsin miniklerimiz sağlıkla

Ben ilkinde emzik kullanmak istemiyorum dedim,kızımda kullanmak istemedi,midesi bulaniyordu kuzumun :)
Emzik rahatlık demekmiş onu anladım. Olmadık yerde meme isterdi,vermedigin zaman kiyametleri kopartirdi cadı. Göğüs pompası çok işe yaramıyor. En güzeli miniklerimizin emmesi.
Pişik kremleri bize iyi gelmedi.arkonun tüp olanları iyi geldi.ilk sampuanimizi sebamed aldık. Uni baby nin saf su ve pamuk ıslak mendillerinden kullanicam 40 imiz çıkana kadar kismetse.
Prima pişik yaptı,canbebe iyi geldi bez olarakta.
Bakalım bu minnakimda neler yasayacagiz

Emin ol hiç o kadar para vermeye gerek yok.bazı kıyafetleri giyemeyecek bile.
Çocuğun yediği helal,giydiği haram diye bir laf var....

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bolca uzan ayaklarını havaya kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…