- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.381
Çok sağol canım Allah razı olsun bnde sizi çok seviyorum bu topiciğin yeri ayrı çok..Canım belki beni hatırlamazsın ama ben seni çok iyi hatırlıyorum çok sevindim iyi olmana tekrar iyi haberlerinle bizi sevindir :)dualarımız seninle hepimiz seviyoruz seni
İnan hepinize dua ediyorumm Allah bir avazda kurtarsın hepinizi..sizde bana dua edin olurmu hamilesiniz duanız kabul oluriyiyiz elhamdulillah canım sen nasılsın toparlandın inşallah Rabbim en hayırlı zamanda yavrunu nasip eylesin bizlere de dua et artık zaman azaldikca heyecanlar da artıyor
Cnm bnmkiler hep normal takim ne ince ne kalin ztn yenidogan sicak sogugu bilmezkiHastane çıkışı alan anneler ben nereye sorsam yazlık takımlar gelmedi diyor..
Sizler nasıl aldınız? Çocuklarımız tam sıcakta doğacak kalın da giydirilenz ki çıtçıtlı body ğatüne incecik tukumlar olması lazım ama daha bulamadım.
Siz bunlara dikkat ettimiz öi?
@huriye048 bu sabah yemekten 1 saat sonra tokluk şekerinede baktık kursta öğretmenin makinasıyla 172 çıktı..sizce nasil..dün açlık bakmistik 84 çıkmisti..50 gr lik yuklemede 226 tokluk ertesi gunde aclik baktilardi 114.5ta aclik cikmisti..
İşyerinden kaynaklı maalesefMaddi durumlardan mı yoksa iş yeri mi bir şey dedi?
Canım inşallah yine ilki gibi vaktinde gelir bebeğin. Herhangi bir şikayetin var mı?
Benim doktorum 30'a kadar döner durur dedi :) Meraklanma erken canım.
Canım ben 35 hafta'da izne çıkacağım ve o zaman annemler gelecek onlara yaptıracağım kısmetseBenim daha dolabım yok. Yıkasam koyamam. Bence biraz erken şu an. Kirlenir.
Canım geçmiş olsun mantar mıymış?
Hoşgeldin canım. İnşallah her şey yolunda ve vaktinde olur.
Güle güle kullanın canım! Hepsi çok sevimliymiş. Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.
nisan 15 cuma günü düşünüyorum bakaılmDoktorlar son bir buçuk ayı dinlenerek geçirmeyi tavsiye ediyor. İzin Hakkı'nı kullansan daha iyi olur
öğretmen misin canım özel sektörde mi çalışıyorsun...neden ki isteğinle olduğunu düşünmüyrum ama..Ben sonuna kadar calisacagim maalesef, 20 mayısa kadar
Selam cnm seni burada gördüğümüze cok sevindim.Kızlar nasılsınız 2ay oldu bu topiceğe bakmayalı hepinizi çok özlemişim...nasıl gidiyor hamileliğiniz iyisiniz inş...Ben hala toparlanma aşamasındayım.. Hatırlamayanlar olabilir bende 2016haziran annesi olacaktım 25 ocakta 20haftalıkken kaybettim oğlumu ray yüzünden... Stawberry @newmoon142 @Lillyyy @gofredo @valencedeeplydisturbed @Mandalinam07 @Melos21 unuttuklarım kusura bakmasın
Kesinlikle....aynı şeyleri söyleyecektim.Geçmiş olsun sende mantar var hemde baya sarmıs iç çamaşırlarını ayrı yıka hatta sabun tozu ile kaynat ve ütü birde ince yumusak tülbenti ped gibi kullanabilirsin her abdestte mutlaka kurula
Sagol canım nasılsınSelam cnm seni burada gördüğümüze cok sevindim.
Bizim, kizimdan kalan biraz kiyafetlerimiz var.almam gereken özel şeyleri (biberon,emzik,tarak....) aldım.bez, alt acma, deterjan, şampuan....deterjanimizi da aldım. Çok şükür bir şey kalmadı. En kısa zamanda yikanacaklari yıkayıp cantamizi hazırlayıp beklemeye baslayacagiz hayırlısıyla. İkinci bebeğim ama ben bile gelip gidip aldiklarimizi seviyorum. Kızım deseniz (maşallah) benden beter.arkadaşlar daha önce konuştuysanız kaçırmış olabilirim ya bebek kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkamaya başlıycaz? özellikle çalışan anne adayları iyice ağırlaşmadan hafta sonlarını değerlendirip bu işleri aradan çıkarmakta fayda var bence
Geçmiş olsun cnm.ben de arkadaşın söylediklerine katılıyorum diye onu etiketledim ama seni etiketlemeyi unuttum.Sagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.
Kızlar Kumsal'ımın cicileri :)) Eki Görüntüle 1799767 Eki Görüntüle 1799765 Eki Görüntüle 1799764 Eki Görüntüle 1799763 Eki Görüntüle 1799762
Sağolun teşekkürler :))Maşallah çok güzeller. Güle güle giysin inş
Ben ilkinde emzik kullanmak istemiyorum dedim,kızımda kullanmak istemedi,midesi bulaniyordu kuzumun :)Evet canim ya daha banyo malzemeleri var hangi sampuan hangi islak mendil hangi pisik kremi almali
Biberon ve emzik almali mi emzik kullanmali mi hangi bebek bezini almali
Gogus pompasi almali mi
Ben yatak odasi yapmaya karar verdim sepet besik kullanimi bittiktrn sonra kendi odasina yatirmayi dusunuyorum o nedenle hangi oda takimi almali
Oy oy oy :)
Emin ol hiç o kadar para vermeye gerek yok.bazı kıyafetleri giyemeyecek bile.Ay masallah her şeyi almissin ya da ne alacagina karar vermissin :) herkes müslinden bahsediyor nedir bu müslin ben de alayim :) şampuan pişk kremi islak mendil vs sanirim onlari mustela alacagim eczanede satiliyormuş banyo havlusunu da organik ip muhabbeti var oyle mi almak lazim kii
Ya bakiyorum insanlar bebeklerine gap zara fln aliyor kiyafet olarak ne benim sehrimde ne konyada bu magazalar yok e bebek, joker ve civilden aldim kiyafetlerini uzuluyorum oyle pahali pahali mi alsaydik ne biliyim bu aralar kafayi buna takiyorum hepsi %100 pamuk gerci ama dedigim gibi Gap ta fln mothercare da fln bi alt ya da bi ust 80 lira 90 lira flnoyle mi almaliydik
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bolca uzan ayaklarını havaya kaldırKızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?