2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım çok geçmiş olsun. artık daha dikkatli olmamız lazım her konuda. sürekli uzan yat dinlen şükür ki açılman yokmuş.. bişey sorcam bebeğin aşağılara indiğini sen kendin hissetmiş miydin?? tekmelemeler karnının hangi bölgesindeydi?

Emzik ben de kullanmak istemiyorum ama bakalım mecbur kalırsak kullanırım philips avent emziklerinden almayı düşünüyorum

Göğüs pompasını ben işe gittiğimde (6 aydan sonra babası bakacak eşim home office çalışıyor) süt sağayım babası biberonla beslesin diye düşünüyorum

Bebek bezi prime premium care düşünüyorum sadece 1 paket alacağım iyi gelmezse başka marka kullanırız diyorumm

Bakım malzemeleri olarak mustela düşünüyordunm ama sebamed i de çok duyuyorum ikisi arasında kaldım bir de büschen var ya

Canım ben az önce doktordan çıktım. Eşim git de için rahatlasın demişti :) rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek rahat sağlıklı tehlikeli bir durum yok. Kasılmalar yorgunlukla alakalıdır şu an kasılma görünmüyor dedi. Günde sabah akşam birer soda iç. Devam ederse magnezyum veririrz dedi. Bebişim 1150 gram olmuş. Çok gibi geldi :/

cnmmm ben ıyıyım, bır sıkıntım yok sımdılık allaha sukur , 29 oldum bugun ...
sen nasılsınnn ? arada yaz bole ... en kısa zamanda kavusacaksın yawruna allahın ıznı ıle

cnmmm ben ıyıyım, bır sıkıntım yok sımdılık allaha sukur , 29 oldum bugun ...
sen nasılsınnn ? arada yaz bole ... en kısa zamanda kavusacaksın yawruna allahın ıznı ıle
İnş canım zamanın bi yandan hemen geçmesini istiorım...aslında çok yazmak istedim ama girip bakamadım bu topiğe halada çok üzülüyorum...sen nasılsın eskilerden bi kaç kişi yazdı ama nevmoon falan yazmadılar iyiler mi acaba

Sağol canım, dün değişik bişeyler hissettim dönmeyi hissettim diyemiyorum. Tekmeler karnımın alt ve ortasındaydı düne kadar

Korkma Canım geçmiş olsun. Dinlen yat bir şey olmaz Allah'ın izniyle

canım çok geçmiş olsun Allahım korusun seni ve evladını vay be hapşırmak öksürmek o kadar etkili demek

evham sırası bende :) bebeğimin hareketleri azaldı cumartesi randevum var az kaldı aslında ama doktora mı gitsem

büyüdüğü için yeri daralmıştır diye kendimi avutuyorum ama neredeyse 24 saat hiç durmayan çocuk birden böyle olunca doğal olarak endişeleniyorum

Canım süt kanalların açılmış , sütyen mümkün mertebe kullanma artık , yada spor rahat sütyenlerden kullan ki kanalları tıkamasın ... Benim 22 haftalık düşükten sonra süt gelmişti , bu gebelikte mene uçları fısırdamış eşime gösterdim doğuma hazırlanıyor yavaş yavaş dedi , artık 7. Aya girdik 3 ay içinde Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin

Can'ım sorma ben evde dopler cihazı olmasına rağmen kalbi 138 atmasına rağmen dayanamadım acile gittim , hareketleri yavaşladı diye , bu haftalarda olur dedi , ultrasonda pır pır ATA'n kalbi görünce rahatladım , çikolata falan ye , yada doğal olsun istiyorsan tahin pekmez yiyip 1-2 saat uzan sol tarafına Can'ım hareket ediyorsa panik yapma ...

Çok sağol iyiyim Allaha hamdolsun hayat devam ediyor alışmak çok zor olsada hayat devam ediyor...ben varkende ismin merve miydi değiştirdin mi cnm kbakma seni hatırlayamadım da...
Merveydi canım da sen rahatsizdin mesaj attığımda okuyamadin muhtemelen .

Bugün sordum ben hocaya , 34 e kadar döner dedi hakikaten 15 gün önce gittiğimde kafası aşağıda ayaklar yukarıdaydı şimdi tam tersi ayaklar aşağıda kafa yukarda :)
Bazen tepeden başlayıp aşağı doğru iniyor tekmeler ve yamuk bir karın demek ki döndüğünden :)

Can'ım erkek mi senin ki bugün bende gittim doktora 26₺5 teyiz 942 gr dedş doktor , banada benimki az geldi

Arkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…