- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.401
canım çok geçmiş olsun. artık daha dikkatli olmamız lazım her konuda. sürekli uzan yat dinlen şükür ki açılman yokmuş.. bişey sorcam bebeğin aşağılara indiğini sen kendin hissetmiş miydin?? tekmelemeler karnının hangi bölgesindeydi?Kızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
Bugün dr randevum var çok heyecanlıyım..kızlar hepiniz şeker yüklemesi yaptınız mı bugün kesin der yaptırsam mı bilmiyorumPembeLokum canım sen yaptırdun mı?
Ben ilkinde emzik kullanmak istemiyorum dedim,kızımda kullanmak istemedi,midesi bulaniyordu kuzumun :)
Emzik rahatlık demekmiş onu anladım. Olmadık yerde meme isterdi,vermedigin zaman kiyametleri kopartirdi cadı. Göğüs pompası çok işe yaramıyor. En güzeli miniklerimizin emmesi.
Pişik kremleri bize iyi gelmedi.arkonun tüp olanları iyi geldi.ilk sampuanimizi sebamed aldık. Uni baby nin saf su ve pamuk ıslak mendillerinden kullanicam 40 imiz çıkana kadar kismetse.
Prima pişik yaptı,canbebe iyi geldi bez olarakta.
Bakalım bu minnakimda neler yasayacagiz
Canım ben az önce doktordan çıktım. Eşim git de için rahatlasın demişti :) rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek rahat sağlıklı tehlikeli bir durum yok. Kasılmalar yorgunlukla alakalıdır şu an kasılma görünmüyor dedi. Günde sabah akşam birer soda iç. Devam ederse magnezyum veririrz dedi. Bebişim 1150 gram olmuş. Çok gibi geldi :/kasılma bende de var yarın doktora soracağım bakalım.. yol çok yoruyor insanı ya geçen gün belediye otobüsü baya bi sarstı bebek karnımın bi yerinde toplandı acı vermeye başladı dayanamadım indim ben de.. kıyafet ben de internetten almadım ama sabun şampuan krem vs. ihtiyaçları ebebek ten aldım çok da memnun kaldım tek tek paketlemişler
Kızlar nasılsınız 2ay oldu bu topiceğe bakmayalı hepinizi çok özlemişim...nasıl gidiyor hamileliğiniz iyisiniz inş...Ben hala toparlanma aşamasındayım.. Hatırlamayanlar olabilir bende 2016haziran annesi olacaktım 25 ocakta 20haftalıkken kaybettim oğlumu ray yüzünden... Stawberry @newmoon142 @Lillyyy @gofredo @valencedeeplydisturbed @Mandalinam07 @Melos21 unuttuklarım kusura bakmasın
İnş canım zamanın bi yandan hemen geçmesini istiorım...aslında çok yazmak istedim ama girip bakamadım bu topiğe halada çok üzülüyorum...sen nasılsın eskilerden bi kaç kişi yazdı ama nevmoon falan yazmadılar iyiler mi acabacnmmm ben ıyıyım, bır sıkıntım yok sımdılık allaha sukur , 29 oldum bugun ...
sen nasılsınnn ? arada yaz bole ... en kısa zamanda kavusacaksın yawruna allahın ıznı ıle
Sağol canım, dün değişik bişeyler hissettim dönmeyi hissettim diyemiyorum. Tekmeler karnımın alt ve ortasındaydı düne kadarcanım çok geçmiş olsun. artık daha dikkatli olmamız lazım her konuda. sürekli uzan yat dinlen şükür ki açılman yokmuş.. bişey sorcam bebeğin aşağılara indiğini sen kendin hissetmiş miydin?? tekmelemeler karnının hangi bölgesindeydi?
Korkma Canım geçmiş olsun. Dinlen yat bir şey olmaz Allah'ın izniyleKızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
Kızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
Bugün sordum ben hocaya , 34 e kadar döner dedi hakikaten 15 gün önce gittiğimde kafası aşağıda ayaklar yukarıdaydı şimdi tam tersi ayaklar aşağıda kafa yukarda :)Bebişin kafa aşağıda ayaklar yukarıda olmasının bir tehlikesi var mı?
Canım süt kanalların açılmış , sütyen mümkün mertebe kullanma artık , yada spor rahat sütyenlerden kullan ki kanalları tıkamasın ... Benim 22 haftalık düşükten sonra süt gelmişti , bu gebelikte mene uçları fısırdamış eşime gösterdim doğuma hazırlanıyor yavaş yavaş dedi , artık 7. Aya girdik 3 ay içinde Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesinKızlar akşam olunca beni bi kaşıntı tutuyor elimde kolonya bacaklarıma sürüyorum sürekli geceleri göğüslerim sızlıyor felaket birde bi akıntı gibi bi şey geliyor göğüslerimden sütyenimde leke kalıyor ordan anlıyprum sizde var mı böyle bişi
Tabi canım o zaman 32 de bırak. O kadar yol gidilmez bide köy yolu.ben taşımalı olarak köye giriyorum 35-40 km. korkuyorum açıkçası biraz.sanıyorum doğuma en az 3 hafta kala izne ayrılmak zorundayız..
Can'ım sorma ben evde dopler cihazı olmasına rağmen kalbi 138 atmasına rağmen dayanamadım acile gittim , hareketleri yavaşladı diye , bu haftalarda olur dedi , ultrasonda pır pır ATA'n kalbi görünce rahatladım , çikolata falan ye , yada doğal olsun istiyorsan tahin pekmez yiyip 1-2 saat uzan sol tarafına Can'ım hareket ediyorsa panik yapma ...evham sırası bende :) bebeğimin hareketleri azaldı cumartesi randevum var az kaldı aslında ama doktora mı gitsem
büyüdüğü için yeri daralmıştır diye kendimi avutuyorum amaneredeyse 24 saat hiç durmayan çocuk birden böyle olunca doğal olarak endişeleniyorum
Merveydi canım da sen rahatsizdin mesaj attığımda okuyamadin muhtemelen .Çok sağol iyiyim Allaha hamdolsun hayat devam ediyor alışmak çok zor olsada hayat devam ediyor...ben varkende ismin merve miydi değiştirdin mi cnm kbakma seni hatırlayamadım da...
Büyük ihtimal canım kusura bakma herkese tek tek cevap verememiştim tahmin edersin o psikolojiyle...nasılsın nasıl gidiyorMerveydi canım da sen rahatsizdin mesaj attığımda okuyamadin muhtemelen .
Bazen tepeden başlayıp aşağı doğru iniyor tekmeler ve yamuk bir karın demek ki döndüğünden :)Bugün sordum ben hocaya , 34 e kadar döner dedi hakikaten 15 gün önce gittiğimde kafası aşağıda ayaklar yukarıdaydı şimdi tam tersi ayaklar aşağıda kafa yukarda :)
Can'ım erkek mi senin ki bugün bende gittim doktora 26₺5 teyiz 942 gr dedş doktor , banada benimki az geldiCanım ben az önce doktordan çıktım. Eşim git de için rahatlasın demişti :) rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek rahat sağlıklı tehlikeli bir durum yok. Kasılmalar yorgunlukla alakalıdır şu an kasılma görünmüyor dedi. Günde sabah akşam birer soda iç. Devam ederse magnezyum veririrz dedi. Bebişim 1150 gram olmuş. Çok gibi geldi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?