2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sıkıntı etme ara sıra oluyor böyle. Benimki de durulmuştu birkaç gün. Sonra yine coştu. :)

Can'ım erkek mi senin ki bugün bende gittim doktora 26₺5 teyiz 942 gr dedş doktor , banada benimki az geldi
erkek canım evet. 26+2 bizimde. Sağlıklı olsunlar da canım :) çok zayıf olsa doktorun belirtirdi sanırım. İkimizinki de normaldir. Her çocuk farklı işte :)

Insalah cnm sagol. Kremi kulanmayi cok istemiyorum.ama mecburuz napalim.

Cnm gecmis olsun bnmde bebegim cok asagida hatta kanala girerse dogum gerceklesicek bnde progestan kullanmaya basladim ama benim rahim agzim kisalmis inslalah geciktirriler dogumumu

Arkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Neden istemiyorsun bnce oncdligin normal olmali suan ztn bldigim kadaryla kisitlama geldi sezeryana

canım çok geçmiş olsun Allahım korusun seni ve evladını vay be hapşırmak öksürmek o kadar etkili demek
Teşekkürler tatlım, normal hapşırma öksürme o kadar değil. Şimdi herkesi telaşa vermişim, çok aşırı bir hapşırma yaşadım yani günde en az 20 kez artık yorgun düştüm. Belki de döneceği vardı, bilmem ki

evdeyken kullanmıyorum genellikle canım .. Büyük beden aldım dışarıda da onları kullanoyprum ama inanılmaz sızlama ya özellikle geceleri .. Amin canım benim cümlemize

Geçmiş olsun Can'ım , dikkat etmek lazım , eğer çalılıyorsan rapor al dinlen Canım , bebeğin ne kadar durdu içeride o kadar iyi ...

Arkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Canım dr un gayet mantıklı bişi söylemiş bence bundan bu kadar tedirgin olma .. Bak bende normal doğumdan çok korkuyorum ama düşünüyorum belki sezaryandan daha kolay geçecek doğumum böyle telkin ediyorum kendimi .. Şimdiden kendini şartlama sezaryan diye, bi bakmışsın suyun gelmış dr 9 cm açılma var diyor . yok denecek kadar da az sancın yine de sezaryan mı diyeceksin :)) ayrıca epidural normal i de düşünebilirsin

Çok korkuyorum ve aşırı stresli bi insanım şuan şekerimde var ve stres yapınca tansiyonumda yükseliyo

Doktorlar onu goz onunde bulundiurur ztn frsatin varsa normalden korkma canim sekerin varsa kesigin daha gec iyilesir diye dusunuyrm doktorlar sana ztn bu konuda yardimci olur

Canım ben asistan doktorum, ücretsiz e hoca izin vermiyor, o yüzden izinlerimi aktarmam lazım, ne kadar geç ayrilirsam o kadar iyj
ya bende ünv hastanesinde asistanım ve 2 yıl ücretsiz izin alıp çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. benim uzmanlığım bitmek üzere ama kadrom rektörlüğe bağlı daimi kadro. uzmanlık bitince ilişik kesmek zorunda değilim. doğum sonrası ücretsiz izin amirin iznine bağlı birşey mi, istersek kanunen kimse karışmadan dilekçe verip ayrılma hakkımız yok mu. yoksa hoca sıkıntılı biri old için psikolojik olarak mı baskı yaratıyor. bir de bu durumda amir olarak anabilim dalı başkanı mı, yoksa fakülte dekanı mı geçerli ? bilgin var mı, ya da kızlar ücretsiz iznin amirin inisiyatifine bağlı olup olmadığını bilen biri aydınlatabilir mi?

Geçmiş olsun Can'ım , dikkat etmek lazım , eğer çalılıyorsan rapor al dinlen Canım , bebeğin ne kadar durdu içeride o kadar iyi ...
Sağol canım, bu yıl çalışmıyorum isabet oldu, annem de yanımda çok şükür, artık hep yatmaca

Canım eşimin arkadaşı genel cerrahide uzmanlığını yaparken son senesinde askere gidiyor , ama hocasına danışıyor , genelde doktorları Doğu'ya atadıkları için Gençken halletmek istiyor HOCASI tamam diyor , 12 ay askeri doktor olarak askerliğini yaptıktan sonra hocasına geri döndüğünü söylüyor HOCASI sallamadı senin yerine Başkasını aldım dedi geçti , 3 senesi gitti diye üzülmüştük ama tekrar tusa hazırlandı , yine aynı bölüm ama başka bir üniversiteye kabul edildi... Normal asistanlardada sıkıntı oluyor diye biliyorum , yinede önce hocanla sonra sonra bölüm Başkanıyla sonrada dekanla Görüşmek Lazım

Alfid Canım hoşgeldinnn. Çok geçmiş olsun. Ben de 21. haftada kaybetmiştim. İnşallah yine hamile kalıp sağlıkla kavuşursun bebeğine.

septemberlove m_rv_ Mandalinam07 Ücretsiz izinin sadece adı izin. Yoksa bunun için izin almaya gerek yok. Sadece kullanmak istediğinizi iş yerinize iletmeniz yeterli. Amirin insiyatifine bağlı bir şey değil. Bir de memuriyette ücretsiz için 2 yıl. Özel sektörde 6 ay. Ben hem yıllık iznimi, hem de ücretsiz izinimi alacağım. Tam 1 yıl ediyor. Özel sektörde yöneticiyim. Memur olsam 2 sene alırdım. İş kanununa bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Canım askerlikle doğum izni farklı. Askerlikte çalıştığın yerden ilişkin kesiliyor, geri döndüğünde alıp almamak onlara kalmış. Ama doğum izninde kesilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…