- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.421
Canım sıkıntı etme ara sıra oluyor böyle. Benimki de durulmuştu birkaç gün. Sonra yine coştu. :)evham sırası bende :) bebeğimin hareketleri azaldı cumartesi randevum var az kaldı aslında ama doktora mı gitsem
büyüdüğü için yeri daralmıştır diye kendimi avutuyorum amaneredeyse 24 saat hiç durmayan çocuk birden böyle olunca doğal olarak endişeleniyorum
erkek canım evet. 26+2 bizimde. Sağlıklı olsunlar da canım :) çok zayıf olsa doktorun belirtirdi sanırım. İkimizinki de normaldir. Her çocuk farklı işte :)Can'ım erkek mi senin ki bugün bende gittim doktora 26₺5 teyiz 942 gr dedş doktor , banada benimki az geldi
Insalah cnm sagol. Kremi kulanmayi cok istemiyorum.ama mecburuz napalim.Geçmiş olsun cnm.ben de arkadaşın söylediklerine katılıyorum diye onu etiketledim ama seni etiketlemeyi unuttum.
İlk gebeligimde 28 haftada yaşadım aynı şeyleri. Arkadaşın yazdıklarını uygula,çok kuru tut orayı. İlaçları da kullanırsan hiç bir şey olmaz.zamanında gelsin miniklerimiz sağlıkla
Cnm gecmis olsun bnmde bebegim cok asagida hatta kanala girerse dogum gerceklesicek bnde progestan kullanmaya basladim ama benim rahim agzim kisalmis inslalah geciktirriler dogumumuKızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
Neden istemiyorsun bnce oncdligin normal olmali suan ztn bldigim kadaryla kisitlama geldi sezeryanaArkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Canım ben asistan doktorum, ücretsiz e hoca izin vermiyor, o yüzden izinlerimi aktarmam lazım, ne kadar geç ayrilirsam o kadar iyjöğretmen misin canım özel sektörde mi çalışıyorsun...neden ki isteğinle olduğunu düşünmüyrum ama..
Bebişin kafa aşağıda ayaklar yukarıda olmasının bir tehlikesi var mı?[/QUOT
İnşallah canım, evham yapmayalım, Allah'a emanet. Bol dinlenelim su içelimCnm gecmis olsun bnmde bebegim cok asagida hatta kanala girerse dogum gerceklesicek bnde progestan kullanmaya basladim ama benim rahim agzim kisalmis inslalah geciktirriler dogumumu
Teşekkürler tatlım, normal hapşırma öksürme o kadar değil. Şimdi herkesi telaşa vermişim, çok aşırı bir hapşırma yaşadım yani günde en az 20 kez artık yorgun düştüm. Belki de döneceği vardı, bilmem kicanım çok geçmiş olsun Allahım korusun seni ve evladını vay be hapşırmak öksürmek o kadar etkili demek
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda..Büyük ihtimal canım kusura bakma herkese tek tek cevap verememiştim tahmin edersin o psikolojiyle...nasılsın nasıl gidiyor
Çok korkuyorum ve aşırı stresli bi insanım şuan şekerimde var ve stres yapınca tansiyonumda yükseliyoNeden istemiyorsun bnce oncdligin normal olmali suan ztn bldigim kadaryla kisitlama geldi sezeryana
evdeyken kullanmıyorum genellikle canım .. Büyük beden aldım dışarıda da onları kullanoyprum ama inanılmaz sızlama ya özellikle geceleri .. Amin canım benim cümlemizeCanım süt kanalların açılmış , sütyen mümkün mertebe kullanma artık , yada spor rahat sütyenlerden kullan ki kanalları tıkamasın ... Benim 22 haftalık düşükten sonra süt gelmişti , bu gebelikte mene uçları fısırdamış eşime gösterdim doğuma hazırlanıyor yavaş yavaş dedi , artık 7. Aya girdik 3 ay içinde Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin
Amin canım inş sizin dualarınız çok öenmliİyiyim canım çok şükür herşey yolunda..
İnşallah biran önce sende bebisine kavuşursun
Geçmiş olsun Can'ım , dikkat etmek lazım , eğer çalılıyorsan rapor al dinlen Canım , bebeğin ne kadar durdu içeride o kadar iyi ...Kızlar doktordan geliyorum çok korktum. Geçen hafta çok şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdim. Ateş ve öksürük olmadı ama boğaz ağrısı ve hapşırık beni mahvetti. Neyse dün böyle karnımda alışık olmadığım bir sancı gibi bişey oldu sonra geçti. Bugün evham yaptım ve doktora gittim. Bebeğim dönmüş ve çok aşağıdaymış, hemen vajinal de baktı, tamam rahim ağzı iyi açılma yok ama 1 hafta mutlak istirahat dedi. Progestan 200 verdi 3-4 gün kullan dedi. O kadar çok hapşırdım ki günlerce, meğer karın içi basıncım artmış, o Yüzden de en aşağılara inmiş çocigim. Ateş öksürük olmayınca doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim, keşke gideydim bir ilaç kullansaydım 200 kere hapşıracağıma.. Siz yapmayın sakın
Canım dr un gayet mantıklı bişi söylemiş bence bundan bu kadar tedirgin olma .. Bak bende normal doğumdan çok korkuyorum ama düşünüyorum belki sezaryandan daha kolay geçecek doğumum böyle telkin ediyorum kendimi .. Şimdiden kendini şartlama sezaryan diye, bi bakmışsın suyun gelmış dr 9 cm açılma var diyor . yok denecek kadar da az sancın yine de sezaryan mı diyeceksin :)) ayrıca epidural normal i de düşünebilirsinArkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Çok korkuyorum ve aşırı stresli bi insanım şuan şekerimde var ve stres yapınca tansiyonumda yükseliyo
ya bende ünv hastanesinde asistanım ve 2 yıl ücretsiz izin alıp çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. benim uzmanlığım bitmek üzere ama kadrom rektörlüğe bağlı daimi kadro. uzmanlık bitince ilişik kesmek zorunda değilim. doğum sonrası ücretsiz izin amirin iznine bağlı birşey mi, istersek kanunen kimse karışmadan dilekçe verip ayrılma hakkımız yok mu. yoksa hoca sıkıntılı biri old için psikolojik olarak mı baskı yaratıyor. bir de bu durumda amir olarak anabilim dalı başkanı mı, yoksa fakülte dekanı mı geçerli ? bilgin var mı, ya da kızlar ücretsiz iznin amirin inisiyatifine bağlı olup olmadığını bilen biri aydınlatabilir mi?Canım ben asistan doktorum, ücretsiz e hoca izin vermiyor, o yüzden izinlerimi aktarmam lazım, ne kadar geç ayrilirsam o kadar iyj
Sağol canım, bu yıl çalışmıyorum isabet oldu, annem de yanımda çok şükür, artık hep yatmacaGeçmiş olsun Can'ım , dikkat etmek lazım , eğer çalılıyorsan rapor al dinlen Canım , bebeğin ne kadar durdu içeride o kadar iyi ...
Canım eşimin arkadaşı genel cerrahide uzmanlığını yaparken son senesinde askere gidiyor , ama hocasına danışıyor , genelde doktorları Doğu'ya atadıkları için Gençken halletmek istiyor HOCASI tamam diyor , 12 ay askeri doktor olarak askerliğini yaptıktan sonra hocasına geri döndüğünü söylüyor HOCASI sallamadı senin yerine Başkasını aldım dedi geçti , 3 senesi gitti diye üzülmüştük ama tekrar tusa hazırlandı , yine aynı bölüm ama başka bir üniversiteye kabul edildi... Normal asistanlardada sıkıntı oluyor diye biliyorum , yinede önce hocanla sonra sonra bölüm Başkanıyla sonrada dekanla Görüşmek Lazımya bende ünv hastanesinde asistanım ve 2 yıl ücretsiz izin alıp çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. benim uzmanlığım bitmek üzere ama kadrom rektörlüğe bağlı daimi kadro. uzmanlık bitince ilişik kesmek zorunda değilim. doğum sonrası ücretsiz izin amirin iznine bağlı birşey mi, istersek kanunen kimse karışmadan dilekçe verip ayrılma hakkımız yok mu. yoksa hoca sıkıntılı biri old için psikolojik olarak mı baskı yaratıyor. bir de bu durumda amir olarak anabilim dalı başkanı mı, yoksa fakülte dekanı mı geçerli ? bilgin var mı, ya da kızlar ücretsiz iznin amirin inisiyatifine bağlı olup olmadığını bilen biri aydınlatabilir mi?
Canım eşimin arkadaşı genel cerrahide uzmanlığını yaparken son senesinde askere gidiyor , ama hocasına danışıyor , genelde doktorları Doğu'ya atadıkları için Gençken halletmek istiyor HOCASI tamam diyor , 12 ay askeri doktor olarak askerliğini yaptıktan sonra hocasına geri döndüğünü söylüyor HOCASI sallamadı senin yerine Başkasını aldım dedi geçti , 3 senesi gitti diye üzülmüştük ama tekrar tusa hazırlandı , yine aynı bölüm ama başka bir üniversiteye kabul edildi... Normal asistanlardada sıkıntı oluyor diye biliyorum , yinede önce hocanla sonra sonra bölüm Başkanıyla sonrada dekanla Görüşmek Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?