- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.461
aynen, hiçbirşey benim masum bebeğimden önemli değil ya. bir ara emzirme, anne sütü videolarına vs sarmıştım şimdi çocuk istismarı, duygusal ihmal, ihmalin beyindeki kimyası ve kişideki etkileri vs gibi konulara. nanny cam dedilen dadı kameralarına takılan dayak görüntülerine vs sardım. hem yerli hem yabancı o kadar var ki içim sızlıyor.Bende ünivde Arş Gör um. Hocam da hiç yanasmiyor izin konusuna ama ben tum ücretli izni kullanıp sonra bi sene ücretsiz izin alcam. Bebeğimle bi sene ben ilgilenmek istiyorum bakiciya vermek hic istemiyorum. sonrasına Allah Kerim. Hocanın da ne dediği ne düşündüğü umrumda değil. Hiç bişey bebegim den önemli değil
Canım yukleyebildim mi bilmiyorum bebişinin kilosu normal bence. Zaten fazla olduğunda vitamin hapını biraktiriyormuş doktorlar. Benimkisi de 27 haftalıkken 1120 gramdi. Soda çok iyi fikir ben de içiyim o zamanCanım ben az önce doktordan çıktım. Eşim git de için rahatlasın demişti :) rahim ağzı kapalı suyun iyi bebek rahat sağlıklı tehlikeli bir durum yok. Kasılmalar yorgunlukla alakalıdır şu an kasılma görünmüyor dedi. Günde sabah akşam birer soda iç. Devam ederse magnezyum veririrz dedi. Bebişim 1150 gram olmuş. Çok gibi geldi :/
İlk gebeligimde 28+2 de 1215 Gr mis kızımGünaydın arkadaşlar az önce doktordan geldim bebeğimin son ultrason tarihine göre 29+0 olması gerek ama 28+2 çıktı şekerimde var diyet yapıyorum şekerim normal çıktı ama bebek geride olunca tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım gelişmesi için birde kilosu 28+2de 1267 gr normal midir?
3-4 gunluk sapmalar normalmisİlk gebeligimde 28+2 de 1215 Gr mis kızım
Bunda da ultrason ile SAT uyumlu değil.yaklasik 1 hafta geriyiz.ilk defa mi oldu bu fark
Sabah haslanmis yumurta bir bardak süt kücük bir parca peynir kücük bir parca kasar yarim domates birkac zeytin ve cavdar ekmegi yedim sadece..Yüksek çıkmış tokluk şekerin. Ben de ölçüm yapıyorum kendim. Bir 8-9 gün çizelge çıkardım. Ne yemem gerek aşağı yukarı biliyorum. Uyarsam sıkıntı çıkmıyor. Senin de dikkat etmen lazım canım. 1. saat sonunda 140 altı (130 altı olsa daha iyi diyorlar), 2. saat sonunda da 120 nin altında olması bekleniyor.
Doktor musun canım sende ?ya bende ünv hastanesinde asistanım ve 2 yıl ücretsiz izin alıp çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. benim uzmanlığım bitmek üzere ama kadrom rektörlüğe bağlı daimi kadro. uzmanlık bitince ilişik kesmek zorunda değilim. doğum sonrası ücretsiz izin amirin iznine bağlı birşey mi, istersek kanunen kimse karışmadan dilekçe verip ayrılma hakkımız yok mu. yoksa hoca sıkıntılı biri old için psikolojik olarak mı baskı yaratıyor. bir de bu durumda amir olarak anabilim dalı başkanı mı, yoksa fakülte dekanı mı geçerli ? bilgin var mı, ya da kızlar ücretsiz iznin amirin inisiyatifine bağlı olup olmadığını bilen biri aydınlatabilir mi?
Canım ben yükleme yaptırmadım ama kötü olunca şekerimi ölçtüm 87 çıktı. Normal yani. Bilmiyorum kiCanım ben de öyle oluyodum. Tansiyonum düşüktü ona bağlıyodum meğer şekerim düşüyomuş. Yükleme de şeker çıktı zaten. Sen yükleme yaptın mı bilmiyorum ama böyle olunca hemen meyve falan atıştır
Diş hekimiyim canım ben. ama uzmanlığım şu an kadromun old yere ve hocaya bağlı değil, başka bi üniv sağlık bilimleri ensitüsünde doktora şeklinde. danışman hocam da çok iyi ve uzmanlığım bitiyor zaten tezimi teslim etmek üzereyim. o yüzden kullancam valla kanunen bi sıkıntı yoksa ki yoktur herhalde.Sabah haslanmis yumurta bir bardak süt kücük bir parca peynir kücük bir parca kasar yarim domates birkac zeytin ve cavdar ekmegi yedim sadece..
Diş hekimiyim canım ben. ama uzmanlığım şu an kadromun old yere ve hocaya bağlı değil, başka bi üniv sağlık bilimleri ensitüsünde doktora şeklinde. danışman hocam da çok iyi ve uzmanlığım bitiyor zaten tezimi teslim etmek üzereyim. o yüzden kullancam valla kanunen bi sıkıntı yoksa ki yoktur herhalde.
of ya bilgisayar başında günlerdir kafayı yedim.Diş hekimiyim canım ben. ama uzmanlığım şu an kadromun old yere ve hocaya bağlı değil, başka bi üniv sağlık bilimleri ensitüsünde doktora şeklinde. danışman hocam da çok iyi ve uzmanlığım bitiyor zaten tezimi teslim etmek üzereyim. o yüzden kullancam valla kanunen bi sıkıntı yoksa ki yoktur herhalde.
Bende pko vardı cnm. Başından beri böyle zaten,geç döllenme. Arkadaş için dedim,bence de önemli bir şey yoktur3-4 gunluk sapmalar normalmis
Evet ben de onlardan çok korkuyorum. Arkadaşımın yatılı bakıcısı var. Geçen gün evden çalışıyordu. Gözlemleme şansı oldu. Hiç konuşmuyormuş o da. Çocuğa sadece göz kulak oluyormuş. Ama onunla konuşması lazım. İlgilenmesi, oynaması lazım. Ki bu yine en iyisi. Ben bütün izinlerimi bile alsam 1 yaşına gelmeden bırakmak zorundayım. Şimdiden üzülüyorumaynen, hiçbirşey benim masum bebeğimden önemli değil ya. bir ara emzirme, anne sütü videolarına vs sarmıştım şimdi çocuk istismarı, duygusal ihmal, ihmalin beyindeki kimyası ve kişideki etkileri vs gibi konulara. nanny cam dedilen dadı kameralarına takılan dayak görüntülerine vs sardım. hem yerli hem yabancı o kadar var ki içim sızlıyor.
Aile büyüğü yok mu bakabilecek. olsa ne iyi olur belki bizim hayal ettiğimiz gibi onun yaşını, zihinsel ve psikolojik gelişimini göz önüne almaya çalışıp muhteşem bilinçli (çocuk doğunca meme, süt, kaka, yemek, bulaşık, eşe ilgi derken biz ne kadar yapabilce o da ayrı ama) yaklaşamazlarsa da candan bir sevgi ile ilgilenir aç bırakmaz, bezini zamanında değiştirir, dövmez vs elin bakıcısından iyidir.Evet ben de onlardan çok korkuyorum. Arkadaşımın yatılı bakıcısı var. Geçen gün evden çalışıyordu. Gözlemleme şansı oldu. Hiç konuşmuyormuş o da. Çocuğa sadece göz kulak oluyormuş. Ama onunla konuşması lazım. İlgilenmesi, oynaması lazım. Ki bu yine en iyisi. Ben bütün izinlerimi bile alsam 1 yaşına gelmeden bırakmak zorundayım. Şimdiden üzülüyorum
Sabah haslanmis yumurta bir bardak süt kücük bir parca peynir kücük bir parca kasar yarim domates birkac zeytin ve cavdar ekmegi yedim sadece..
İyi canım çok şükür herşey yolunda..Sagol canim hareket ediyor hic etmiyor degil de az iste biraz dinlensin bakalim kizim yeter ki iyi olsun da
Tamam canim prenses dinlenmede sanirim:) senin paşa da 1150 gr cok iyi bence ne guzel iste benimki de 1 kiloyu gecmistir ins sen muayeneye nereye gittin sizin ordakine mi metin hocaya mi?
Biz doguma nssil gidecegiz ya onu dusundum acil bi durum olsa nasil yetisiriz 1-1,5 saatlik yol var
Ee 20 kez hapsirmak da az dgl cnm ya insan bi acayip oluyor karninda bebis olunca
Anladim cnm muayene nasil gecti?
Aleykum selam cnm demek dogum tarihin belli oldu hayirli olsun biraz erken dgl mi ya boyle sezeryan randevularini 10-15 gun erken mi veriyorlar
Bir de sabah uyanınca aç karnına ölç. Bir de yemekten 1 saat sonra. Daha net sonuç alısınCanım ben yükleme yaptırmadım ama kötü olunca şekerimi ölçtüm 87 çıktı. Normal yani. Bilmiyorum ki
Anladım canım sizde bi sıkıntı çıkmaz bence, bizim hoca hem sorunlu, hem asistanligimin uzamamasi lazım. O yüzden ben bebegimi anneme bırakıp döneceğim iseDiş hekimiyim canım ben. ama uzmanlığım şu an kadromun old yere ve hocaya bağlı değil, başka bi üniv sağlık bilimleri ensitüsünde doktora şeklinde. danışman hocam da çok iyi ve uzmanlığım bitiyor zaten tezimi teslim etmek üzereyim. o yüzden kullancam valla kanunen bi sıkıntı yoksa ki yoktur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?