2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
aynen, hiçbirşey benim masum bebeğimden önemli değil ya. bir ara emzirme, anne sütü videolarına vs sarmıştım şimdi çocuk istismarı, duygusal ihmal, ihmalin beyindeki kimyası ve kişideki etkileri vs gibi konulara. nanny cam dedilen dadı kameralarına takılan dayak görüntülerine vs sardım. hem yerli hem yabancı o kadar var ki içim sızlıyor.

Canım yukleyebildim mi bilmiyorum bebişinin kilosu normal bence. Zaten fazla olduğunda vitamin hapını biraktiriyormuş doktorlar. Benimkisi de 27 haftalıkken 1120 gramdi. Soda çok iyi fikir ben de içiyim o zaman

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-20-20-59-45.webp
    21 KB · Görüntüleme: 104
İlk gebeligimde 28+2 de 1215 Gr mis kızım
Bunda da ultrason ile SAT uyumlu değil.yaklasik 1 hafta geriyiz.ilk defa mi oldu bu fark

Sabah haslanmis yumurta bir bardak süt kücük bir parca peynir kücük bir parca kasar yarim domates birkac zeytin ve cavdar ekmegi yedim sadece..

PembeLokum buradakine gittim canım. Kasılmalarım olunca duramadım gittim :) metin hocaya iki hafta sonra gitcem daha. Benim konyada görümcem var acil bir durum olmazsa doğuma yakın ona gitcem kalmaya. Acil durum olursa Allah korusun. Mecbur bulunduğumuz yerdeki hastanelere gitcez.

Doktor musun canım sende ?
Bizde şöyle oluyor yasal olarak hakkın var ama hoca alamazsın müsait değil klinik derse direkt olarak alamiyoruz, çünkü sınavı yapacak olan hoca o, uzmanlığımi vermez belki ters gider felan

Canım ben yükleme yaptırmadım ama kötü olunca şekerimi ölçtüm 87 çıktı. Normal yani. Bilmiyorum ki

Sabah haslanmis yumurta bir bardak süt kücük bir parca peynir kücük bir parca kasar yarim domates birkac zeytin ve cavdar ekmegi yedim sadece..
Diş hekimiyim canım ben. ama uzmanlığım şu an kadromun old yere ve hocaya bağlı değil, başka bi üniv sağlık bilimleri ensitüsünde doktora şeklinde. danışman hocam da çok iyi ve uzmanlığım bitiyor zaten tezimi teslim etmek üzereyim. o yüzden kullancam valla kanunen bi sıkıntı yoksa ki yoktur herhalde.

of ya bilgisayar başında günlerdir kafayı yedim. m_rv_ nin mesajını alıntılamak istedim.

Biraz önce yürüyüşten geldik eşimle.. Yürümek değil resmen işgence kasılmam sancım oldu fazla gidemedik dinlene dinlene yürüdüm oysa .. Bide şişti ellerim hemen . Doğumum rahat olsun diye yürüyüşlere başladım ama hep kasılıyorum ya(

Evet ben de onlardan çok korkuyorum. Arkadaşımın yatılı bakıcısı var. Geçen gün evden çalışıyordu. Gözlemleme şansı oldu. Hiç konuşmuyormuş o da. Çocuğa sadece göz kulak oluyormuş. Ama onunla konuşması lazım. İlgilenmesi, oynaması lazım. Ki bu yine en iyisi. Ben bütün izinlerimi bile alsam 1 yaşına gelmeden bırakmak zorundayım. Şimdiden üzülüyorum

Aile büyüğü yok mu bakabilecek. olsa ne iyi olur belki bizim hayal ettiğimiz gibi onun yaşını, zihinsel ve psikolojik gelişimini göz önüne almaya çalışıp muhteşem bilinçli (çocuk doğunca meme, süt, kaka, yemek, bulaşık, eşe ilgi derken biz ne kadar yapabilce o da ayrı ama) yaklaşamazlarsa da candan bir sevgi ile ilgilenir aç bırakmaz, bezini zamanında değiştirir, dövmez vs elin bakıcısından iyidir.

Ben süt hariç böyle bir kahvaltı ettiğimde iyi çıkıyor şekerim. Tam buğday ekmegi yiyorum sadece farklı olarak. Endokrinolojiye gitmiş miydin?

İyi canım çok şükür herşey yolunda..

Anladım canım sizde bi sıkıntı çıkmaz bence, bizim hoca hem sorunlu, hem asistanligimin uzamamasi lazım. O yüzden ben bebegimi anneme bırakıp döneceğim ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…