2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bu sefer çok ishal olmuşum ya olan arkadaşlar lütfennn ne kadar sürdü ilk olduğunuzda hemen mi gittiniz doktora neden böyle oluyo ya ben de yarın gidecem hemen eşimle de tartışdım bugün zaten üstüne tuzu biberi oldu

Çok korkuyorum ve stresli biriyim tansiyonum çıkar diye korkuyorum

Cnm sancim varsa doktora anlat 32. Den sonra yurumek lazimmis smdi iyi degilmis

Cnm sancim varsa doktora anlat 32. Den sonra yurumek lazimmis smdi iyi degilmis
Haftaya cuma randevum var onun dışında da gitmek istemiyorum ya amma nazlıymış demesin insanlar diye .. Dün yürüdüm hala toparlayamadım valla kalkacak halim yoktu bugün biraz önce zorla kalktımda kahvaltı yaptım

Kızlar önce paylaşmıştım almak istediğim beşiği. Beyazını da buldum da sizce hangisi?

Eklentiler

• image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu arada kız anneleri ne isim koydunuz.ben karar veremiyorum yaa
Ben de isim bulamıyorum hepsi uydurma geliyor y da herkes aynı ismi koymuş gibi geliyor, hiçbiri kızıma layık değil:))

Kızlar önce paylaşmıştım almak istediğim beşiği. Beyazını da buldum da sizce hangisi?
Canım kendi odana mı koyacaksın odanın mobilyasına uysun.. Ben beyazcıyım genelde odam da beyz açık tenk diyr açığını tercih ederdim..

Ay Canım alacağın şeylere baktım çok kullanışlı modern seçimler. Özellikle küvetin ayaklı olması çok iyi ben de Bi akıllı küvet alayım

Bu arada kız anneleri ne isim koydunuz.ben karar veremiyorum yaa

Ben de Bi isim listesi var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri yazdım hoşuma gidenleri kopyalıyım da size fikir olsun
Yudum Asel Leda Eda Birce Elya Hazel Ayperi Eva Talya Luna Rengim Balca Peri Aslı Efil Efser(taç)
Verda Alin Gülce Venüs Ese Sara Ahu Seliz Biricik Loya Uzel Sevdem Ebren Taçnur İyem Meyra Vera Güzey Seden Balın Ayda Mevsim Işıl Elis Ilgın İzem Zeren Azze Alize Melis Güneş Aksu Şara Parla
Seyna(Suya Vuran Ay Işığı Gibi Işıltılı)
Sanya Mina Taçmin Sevde Lale Sahra Belis İzgi Zeynep Zelda Ahsen Melinda Yaz Gece Dünya Göksu Özde İklim Rabia Toprak Zehre Alina Begüm Akılay Buday Bike Akbel Beylem Beyge

Kendi odama koycam canım anne yanı oluyor beşik. Ben de beyaz istiyorum kendi mobilyalrım da açık renk.

İshal olmak iyi değil canım kesin bilmiyorum ama git dr a

Kızlar merhaba ben ağustos annelerindeyim size bişey sormak istiyorum geçen hafta kontrolde suyum az çıktı ,bu haftaki kontrolde de suyumda ne artma nede azalma çıktı stabil durumda ,bebişin gelişimi normal ve haftası ile uyumlu çıktı ,böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu burda

L limoncicegi00 canım son ishal durumunda günde üç kez tuvalete gidince acile gittim. Kan tahlili yapıp serum taktılar. Tahlil de kanda enfeksiyon çıktı o da ishalden olurmuş zaten ishal bir enfeksiyon dediler. Pirinç lapası patates haşlaması havuç muz yiyerek geçirebilirsin dediler öyle yaptım. Çok mühim bir şey yoksa müdahale etmek istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…