2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kaşıntı için doktorunla görüş canım bazı kan değerlerinin kontrol edilmesi gerekir. Akıntıyı da söyle tabi doktoruna

Benimde ayaklar yanıyor. Gece uyandıktan sonra uykuya zor daliyorum tekrar. Elyaf bir yastık var,onu koyuyorum karnımın altına, bacak arama.her şekle giriyoruz yastıkla. Tavsiye ederim

Öyle bir uykuyu uzuuunca bi sure unut cnm

slm iyi akşamlar kızlar. göğsümün ucundan kan geldi. internette bişey yazmıyor inş önemli bişey değildir.sizde böyle bişeyle karşılaşan varmı aranızda. Sabah ilk işim doktoruma da sorucam. Acayip korktum.Bu saatte doktoru da arayamam ki.

Evet degistiriyoruz tesekkur ederim..bu sabah aclik 65 tokluk 105 cikti..

kızlar sizden acil cevap bekliyorum bilen biri veya böyle bişyle karşılaşan oldumu aranızda
Canım benden sarı sıvı geliyor ama kan gelmesini hiç bilmiyorum ki sürekli mi geliyor? Birde çok mu miktarı ?

Ben de bugün Epiduralsz doğum yapan biriyle baya konuştum. Aslında biraz nasip isi ya. AçılmaSı 7 cm ile gitmiş hastaneye ve 1 saat içinde 10 cm olup 2 saatte doğurmuş. Haliyle Epidural é ne gerek. Ayrıca parası da cabasi. Ben gene karar değiştirdim. Ne bilim. Ona para verene kadar normal yapmalı die fikrim değişti sanki.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Neden böyle olduk canım vitaminsiz mi kaldık acaba
ben de aynı durumdayım kızlar hiç halim yok. fazla kilo almadım ona rağmen çok ağırlaştım yürüyüş yapmak istiyorum gücüm yok sanki. yaşlılar gibi hemen ayaklarım ağrıyor. bu durumda olmak psikolojik olarak da olumsuz etkiledi beni. dün kontrolümüz vardı doktora anlattım magnezyum ve kalsiyum verdi diğer vitamin hapını bırakabilirsin dedi bakalım iyi gelir inşallah

Demir ilacı kullanıyorsun di mi canım, çünkü kansızlık çok halsizlik yapıyor.

Çok güzelmiş. İnternette 550liraya da varmış :) çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…