2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende yürüyünce hem sertleşiyor karnım ağrıyor

Amin canım inş sen neden kaybetmiştin

Anladim canim buzim de akrabalarimuz var sanirim pimpiriklikten dogum tarihim belli olursa (sezeryan fln) 1 hafta onceden giderim sanirim konyaya :)

Evet canim.. normal dogum tarihim 7 haziran aslinda ama sezeryan olacagim icin 27 mayis a gun verdi.. aslinda buna sevindim 1 gun bile olsa fazla beklemek istemiyorum. Cok istiyorum kucaklamayi.. 2. Cocugum ve istemedigim bir gebelikti ama simdi heyecanla gormeyi bekliyorum..

Öf yok uykular bana haram resmen. Akşam ne kadar erken yatar uyursam o. Iki saattir dönüp duruyorum. Oğlumda huysuzlandi resmen. Normalmi bu durum acaba ben niye uyuyamiorum ya agliycam valla

Öf yok uykular bana haram resmen. Akşam ne kadar erken yatar uyursam o. Iki saattir dönüp duruyorum. Oğlumda huysuzlandi resmen. Normalmi bu durum acaba ben niye uyuyamiorum ya agliycam valla

Günaydın

Bu erkek bebişler uyutmuyorlar galiba. Çevremde ne kadar oğlan doğuran arkadaşım varsa uyuyamamaktan şikayetçiydi.

Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız uyumaya çalışmayın. Kalkın loş bir ışıkta kitap okuyun uykunuz gelince geri yatın. Ben böyle yapıyorum. Çalışıyorsanız olmaz tabi sabah işe gidilecek olunca gece uyumamak zor.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Anladim canim buzim de akrabalarimuz var sanirim pimpiriklikten dogum tarihim belli olursa (sezeryan fln) 1 hafta onceden giderim sanirim konyaya :)
Sezeryan olacaksa hiç sorun değil zaten. Bir aksilik olmazsa bir iki gün öncesinden gidersin gerekirse. Benim normal mi sezeryan mı belli olmadığından bir muamma var :) o psikolojiyle gidip başka yerde kalasım da pek gelmiyor ama :/ mecbuuuur :)

Canım ben avukatım haklarımın farkındayım, zaten dediğin gibi de olmalı ona katılıyorum. Ama bende çalıştığım şirkette yönetici pozisyonundayım, Şubat ayı yılsonu değerlendirmelerinin yapıldığı ay olduğundan şirkette olmam gerekli. Tamamen zamanlamayla ilgili bir sıkıntı.

Merhaba, aynı durumu ben kendimde de fark ettim.. İnanılmaz uykum geliyo ancak uykuya dalmakta çok büyük problem yaşıyorum. Bir türlü olmuyor, bütün gece dönüyorum yatakta. Sabah 3 gibi uykuya ancak girebiliyorum ama işe gittiğim için 7de geri kalkmak zorunda kalıyorum. Son 15 gündür durumum böyle.. Son bir haftadır oğlum çok hareketli gece gündüz durmuyor yerinde, acaba diyorum uyku arasında onun hareketleri mi uyutmuyor beni..

Günaydın anne adayları :) Herkes alabileceği izinlerden konuşmuş ne güzel, ben de özenmedim desem yalan olur. Benim kendi işim olduğu için mecburen son ana kadar işe gelmek ve toparlanır toparlanmaz işe geri dönmek zorundayım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum, sadece çok ağlayan bir bebek olmaz da ilk 6 ay yanımda getirebilirim diye umuyorum.

Arkadaşlar ben bugün doktora normal doğum istemiyorum dedim buna sen tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa beni normal doğum için zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Neden canım normal doğum istemiyorsun. Korku var diye mi, yoksa bir sağlık problemin mi var. Sezeryana özel hastaneler de dahil sınırlama geldi. Herşey yolunda ise normal yapman senin için de miniğin için de çok çok önemli. Bebek kanaldan geçerken bebek için sağlıklı olan herşeyi alıyor, sense herşeyden temizleniyorsun. Bir bilmediğin hastalık vs. vücudunda varsa bebeğin seni ter temiz yapıyor. allah'ın bir mucizesi. Kanser hücreleri bile taşıyorlsan temizleniyor hepsi. bana doktorum böyle anlattı. ne kadar öenmli normal doğum diye.

bende normal doğum istiyorum ama benide korkular sardı şimdiden

cnmm hatırlamaz olur muyuz tabi ki hatırlıyoruz. toparlanman elbette zmn alacak kolay bişey yaşamadın ama inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğin olacak bu zor günleri onunla birlikte atlatacaksın inşallah. ümidini hiç kaybetme bebek haberi alırsan da bize söylemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…