- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.501
Ban felaketim bazen hiç uyumuyorum bile sabaha doğru sızarsam öğlen kalkıyorum o kadar çok uykum var ama uyuyamıyorum gece ağrılardan hareketlerden rahatsızlıktan napıcaz bilmemMerhaba, aynı durumu ben kendimde de fark ettim.. İnanılmaz uykum geliyo ancak uykuya dalmakta çok büyük problem yaşıyorum. Bir türlü olmuyor, bütün gece dönüyorum yatakta. Sabah 3 gibi uykuya ancak girebiliyorum ama işe gittiğim için 7de geri kalkmak zorunda kalıyorum. Son 15 gündür durumum böyle.. Son bir haftadır oğlum çok hareketli gece gündüz durmuyor yerinde, acaba diyorum uyku arasında onun hareketleri mi uyutmuyor beni..
İyiyim cnm erken doğum yaptım bebeğimin küvözden çıkmasını bekliyorum şükürler olsun bu günümüze.Sagol canım nasılsın
Benim ağrım çok olmuyor henüz ama tuvalete sıkışırsam ağrıyla kalkıyorum. Herhalde diyorum, uyuyorum ama uykum hafiflediğinde bebeğim kımıldadığı için ben de uyanıyorum. Dünkü performansına eşim bile isyan etti, allah sana kolaylık versin hayatta uyutmaz bu seni diye :) İleriki aylarımı düşünemiyorum bile..Ban felaketim bazen hiç uyumuyorum bile sabaha doğru sızarsam öğlen kalkıyorum o kadar çok uykum var ama uyuyamıyorum gece ağrılardan hareketlerden rahatsızlıktan napıcaz bilmem
Bizde öyleyiz eşimle nöbet tutuyoruz ama hareket olmasa da uyuyamıyorum ben canım bi de ağrılar sürekli aynı pozisyondan kaynaklı benim yoksa iyiyim şükür hareket olursada kalkıp onu dinleyesim geliyo kaçıyo uyku :)))Benim ağrım çok olmuyor henüz ama tuvalete sıkışırsam ağrıyla kalkıyorum. Herhalde diyorum, uyuyorum ama uykum hafiflediğinde bebeğim kımıldadığı için ben de uyanıyorum. Dünkü performansına eşim bile isyan etti, allah sana kolaylık versin hayatta uyutmaz bu seni diye :) İleriki aylarımı düşünemiyorum bile..
Çok halsizim kızlar gücüm tükenmiş durumda geçen hafta iyiydim
Kuzenim epudural normal doğum yaptı, özel hastanede. Doktoru çok iyi biriydi. Gayet iyi bir doğum yaptı. Ne olursa olsun, çok hafif bir ağrı hissettiğini ama çok hafif iğne batması gibi olduğunu söyledi. doğumdan yaklaşık 1 ay boyunca sürekli baş ağrısı, bir tarafında uyuşukluk, (bacağında) bitmek bilmeyen bir mide bulantısı yaşadı. Ve doktoru en başında bu yan etkilerden kendisine bahsetmesine ve epudural yapmayalım demesine rağmen ısrarla korktuğu için yaptı ve çok pişman olduğu dönem geçirdi. Ve vücudunda şişlik vardı çok fazla. Neticede normal olması gereken bir olaya dışarıdan müdahile ediliyor. Yani ben de korkuyorum normal doğumdan, fakat benim doktorum epururali önermedi. Bebeğin geldiğini hisse demeyeceksin, bu yüzden vajinayı neredeyse tamamen kesip bebeği kendimiz çekeceğiz dedi. Ki kuzenim de aynısını dedi hissetmediğin için bebeği ittiremiyorsun ve neredeyse popona kadar kesiyorlar dedi. Her dokunduğumda dikişin son atılan düğümük elime geliyordu dedi.Ben dé normal isteyip korkanlardanim. Ama Epidural anestezi ile normalin de kolay olduğunu yazanlar çok . Biraz araştırdım rahatladım ben
Bugun itibariyle aclik 65 tokluk 105 cikmis bulunmakta..sizce nasil hanimlar..bu hafta yediklerime hep dikkat ettim..
Kuzenim epudural normal doğum yaptı, özel hastanede. Doktoru çok iyi biriydi. Gayet iyi bir doğum yaptı. Ne olursa olsun, çok hafif bir ağrı hissettiğini ama çok hafif iğne batması gibi olduğunu söyledi. doğumdan yaklaşık 1 ay boyunca sürekli baş ağrısı, bir tarafında uyuşukluk, (bacağında) bitmek bilmeyen bir mide bulantısı yaşadı. Ve doktoru en başında bu yan etkilerden kendisine bahsetmesine ve epudural yapmayalım demesine rağmen ısrarla korktuğu için yaptı ve çok pişman olduğu dönem geçirdi. Ve vücudunda şişlik vardı çok fazla. Neticede normal olması gereken bir olaya dışarıdan müdahile ediliyor. Yani ben de korkuyorum normal doğumdan, fakat benim doktorum epururali önermedi. Bebeğin geldiğini hisse demeyeceksin, bu yüzden vajinayı neredeyse tamamen kesip bebeği kendimiz çekeceğiz dedi. Ki kuzenim de aynısını dedi hissetmediğin için bebeği ittiremiyorsun ve neredeyse popona kadar kesiyorlar dedi. Her dokunduğumda dikişin son atılan düğümük elime geliyordu dedi.
Epidural in bir çok yan etkisi var. Tabiki tercih meselesi. normal doğumun önüne hiç bir geçmemeli (eğerki bir problem yoksa. ) Hem bebek için hem de anne için oldukça önemli bir durum. ben internette çok araştırdım. Yorumlara baktım. Özellşikle baş ağrısı ve uyuşukluk oldukça fazla oluyormuş. Doğumdan sonra bir kaç günlük bir tarafta felç durumları söz konusu. Yüzde olarak nekdr etkili bilemeyeceğim ama bu hem kendini hem de bebeği düşük bir olasılık olasa da riske sokmak demektir. Dediğim gibi tercih meselesi. Epiduralin amacı hiç bir sancı acı hissetmeden hem doğumu görmek hem de acısız doğum yapmak. Bahsettiğiniz konu ile ilgili ne çevremde öyle birşey duydum ne de internette okudum. Doğru olabilir bilemiyorum. ama arkadaşlarım ve özellikle kuzenim kesinlikle önermiyor. Ya tamamen uyutulup sezeryan ol ya da en doğal olan normal doğumu tabiki tercih et dediler. Kendi acılarımız için bebeklerimizi ve kendimizi bu risklere sokmayalım. Benim düşüncem bu şekilde. Herkesin düşüncesine ve tercihine saygı duyuyorum. Sadece bilgimi paylaşmak istedimEpiduralı az dozda verip ıkınma zamanı epiduralin etkisinin yitirilmesiyle bebeği ıkınarak kendi doğuranlar da var ve acıyı hissetmesen de sertleşme sancıyı hissederek bebeği itmek mümkün..
Aaaa öyle mi nezaman bu canım haberim yok kusura bakma...nasıl peki bebişİyiyim cnm erken doğum yaptım bebeğimin küvözden çıkmasını bekliyorum şükürler olsun bu günümüze.
Kız sen nerelerdesin pek girmiyormusun foruma artık napıyorsun çalışmaya devam mı bebiş nasıl...bende iyi olmaya çalışıyorum hayatt bişekilde devam ediyor üzülmemek elde değil..cnmm hatırlamaz olur muyuz tabi ki hatırlıyoruz. toparlanman elbette zmn alacak kolay bişey yaşamadın ama inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğin olacak bu zor günleri onunla birlikte atlatacaksın inşallah. ümidini hiç kaybetme bebek haberi alırsan da bize söylemeyi unutma
Epidural in bir çok yan etkisi var. Tabiki tercih meselesi. normal doğumun önüne hiç bir geçmemeli (eğerki bir problem yoksa. ) Hem bebek için hem de anne için oldukça önemli bir durum. ben internette çok araştırdım. Yorumlara baktım. Özellşikle baş ağrısı ve uyuşukluk oldukça fazla oluyormuş. Doğumdan sonra bir kaç günlük bir tarafta felç durumları söz konusu. Yüzde olarak nekdr etkili bilemeyeceğim ama bu hem kendini hem de bebeği düşük bir olasılık olasa da riske sokmak demektir. Dediğim gibi tercih meselesi. Epiduralin amacı hiç bir sancı acı hissetmeden hem doğumu görmek hem de acısız doğum yapmak. Bahsettiğiniz konu ile ilgili ne çevremde öyle birşey duydum ne de internette okudum. Doğru olabilir bilemiyorum. ama arkadaşlarım ve özellikle kuzenim kesinlikle önermiyor. Ya tamamen uyutulup sezeryan ol ya da en doğal olan normal doğumu tabiki tercih et dediler. Kendi acılarımız için bebeklerimizi ve kendimizi bu risklere sokmayalım. Benim düşüncem bu şekilde. Herkesin düşüncesine ve tercihine saygı duyuyorum. Sadece bilgimi paylaşmak istedim
Ben dé normal isteyip korkanlardanim. Ama Epidural anestezi ile normalin de kolay olduğunu yazanlar çok . Biraz araştırdım rahatladım ben[aslında bende epidural normal diye niyetlendim başta fakat sancı hissi azaldığı için ıkınma sıkıntı olmaz mı ? çevremde bir kaç tane de olumsuz epidural normal doğum yapan var onlardan da etkilendim .. bide zaten dünya para verdik hastaneye 5350 epidural da istersem +750 dediler ... ben zaten asgari ücrete calışıorum valla napcam bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?