2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz de yanımızda yatırıcaz anne yanı beşikler çok hoş ben de öyle alacağım güzel bulursam hoşuma giderse
Anne yanı beşiklerin en büyüğü yani en uzun süre kullanılanı benim gösterdiklerim ben başkasını bulamadım :) hem anne yanı hem park yatak. 3 belki de 4 yaşına kadar kullanılabilir.

Saat 8 bucuk 9 siralari kahvalti yapiyorum..bugun ac gittim kursa ölcüm yaptik..sonra yemek yedim tokluk baktik belli bir saat sonra oda 105 cikti

Güzelmiş canım , 2. Yi beğendim ben :)))) Gül'e Gül'e kullansın Bebeğin :)
Sağol canım renge karar verememiştim çoğunluk beyaz dedi beyazı alcam büyük ihtmal :)
Fiyatı ne kadar canım birde ne kadar kullanabilir bunu acaba? Birde ölçüde karar veremedim ben 60-120 ler küçük olurmu ki..

Çok güzelmiş bu beşikler Nerede buldunuz? Ne kadar?
Boyutu 70x110 normal karyola boyutuna yakın. Avantajı anne yanı olabiliyor olması :) ve park yatak. O yüzden 3 yaşına ve belki 4 yaşına kadar kullanılabilir. Kahve olan crest cr928 diye geçiyor konyada yakından gördüm 720 dediler fiyatını. İnternette 700e filan var.
Beyaz olan da zebra beşik diye geçiyor o da 750. İkisi de aynı özellikte.
Anne yanı, park yatak, üç kademe yatak ayarı, sallanma özelliği.

hayirli olsun canim ben de besik alacagim insallah. sifonyer nerden alicaksin?

Havuc suyu icin suyu arttiriyormus

Iyi akşamlar kızlar eve gelir gelmez uyudum bebeğin tekmeleri bile uyandirmadı kendimden geçmişim resmen. Şükürler olsun uyumak ne kadar güzel bişey
Bide özellikle dış hekimi arkadaşım. Ben yine 20 lik diş çıkarıyorum. Aynı yerden 3. Diş olacak bu. Ne zaman kalsiyuma yüklensem diş çıkarıyorum ya. Ama haliyle çok acıyor çeneme çivi cakilmis gibi. Napsam
Ne gereksiz bişey ya kaç yaşına geldim çıkıp duruyor aldigim kalsiyum kime yetecek şaşırdım valla

Canım açlık 95-100ü tokluk 140ı (en ideali 120yi) geçmemeli sık sık geçiyorsa insülin başlanıyor. En kısa zamanda endokrinle görüş canım gebelik şekerin var doktor rapor çıkarıp evde şeker ölçüm cihazı verir diyete başlatır diyet yeterli gelmezse insüline geçer canım. Ayrıca son 3 aylık şekeri gösteren hba1c kan testine bakar o da önemli. Bu arada başkasının cihazını kullanırken parmak delme iğnesini kesinlikle değiştir canım aynısını kullanma hastalık bulaşmaması için

28.haftayı Bi görsem diye dua ettim hep şükür yarın 28+0 oluyoruz. Şimdiki hedefim bebeğimi 2 kiloya getirebilmek Allah'ın izniyle inşallah o günleri de göreceğiz
İnş canım. Ben de 28 haftayı bi görsem diyordum şükür 20 martta gördüm ben dd şu an 28+3üm. İnş 2 kilo olduğu ve 34 haftayı geçtiği günleri de görürüz

Makine benim degil ki..bir öğretmen arkadasin ben kursiyerim ac gel ben makineyi getircem bakariz dedi baktik..yarinda tok gel bakalim dedi2 saat sonra
Canım gebelerde tokluk şekeri ilk lokmadan tam 1 saat sonra ölçülür gebe olmayanlarda 2 saat sonra ölçülür aklında olsun. Sen ilk lokmanda saate bakacaksın tam 1 saat sonrası ölçeceksin

Allah yardımcın olsun canım. İnş en kısa zamanda Allah nasip eder yeni bir yavruyu kucaklamayı. Diğeri de cennette seni bekler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…