- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.581
kullanıyorum canım, 11.8 çıkmıştı kan değerim. düşük sayılmaz demişti doktor. magnezyumun bu şikayetlere çok iyi geldiğini söylüyor herkesDemir ilacı kullanıyorsun di mi canım, çünkü kansızlık çok halsizlik yapıyor.
cnm foruma pek girmiyorum evet çok nadiren girip bakıyorum artık. çalışmaya devam ediyorum 37. haftaya kdr çalışıcam sağlık durumum elverirse. bebiş çok şükür iyi cnm. allah sana da en kısa zamanda tekrar bu duyguyu nasip edecek inşallah cnmKız sen nerelerdesin pek girmiyormusun foruma artık napıyorsun çalışmaya devam mı bebiş nasıl...bende iyi olmaya çalışıyorum hayatt bişekilde devam ediyor üzülmemek elde değil..
Evet canım var. N11 de olması lazım. Beyaz istediğim için fiyat farkına katlancam sanırım :/ bir arkadaşım aldı kullanıyor. Çok da memnunum el ele uyuyoruz dedi. :)Çok güzelmiş. İnternette 550liraya da varmış :) çok teşekkürler
Amin canım Allah razı olsun...İyi olmana sevindim kendine iyi bakcnm foruma pek girmiyorum evet çok nadiren girip bakıyorum artık. çalışmaya devam ediyorum 37. haftaya kdr çalışıcam sağlık durumum elverirse. bebiş çok şükür iyi cnm. allah sana da en kısa zamanda tekrar bu duyguyu nasip edecek inşallah cnm
Canim aynı şey bende de var son iki gündür nerdeyse hissetmedim ben de panik oldum ama arada böyle olabiliyor diye kendimi teskin ettim bazen burdaki kızlar da aynı şeyi söylüyor.bu sabah birazcık kipirdadi sanki arada minnaklar yapıyo bunu sanırımKızlar bebeğimin hareketlerini dün geceden beri hissetmiyorum, sizce panik yapmalı mıyım? Bu akşam kontrolüm var akşama kadar bekleyim mi?
Birkaç haftadır hergün hissediyordum büyüdüğü için de, biraz gerginim bu sabah işlerden dolayı acaba ondan mı hareketli değil bebeğim
Benim arkadaşım da 7,5 cm açıklık ile doğum yaptı ve doğumuz 8 dakika sürdüğünü söyledi. 8 dakika sadece bu dünyalar güzeli bebeğim için dayandım o an belki acı bitsin istiyorsun ama bana o an 1 saatte deselerdi yine dayanırdım dedi. Kaçarın yok acıyo çok ama bebek çıktığı an doktor sana bebeğini uzan göğüne yatır hemen dediğinde acın saniyeler içinde geçiyo dedi. Ben de sürekli bunu hayal ediyorum bebeğimi alıp göğsüme ne zaman yatırıcam :) çok güzel birşey.Ben de bugün Epiduralsz doğum yapan biriyle baya konuştum. Aslında biraz nasip isi ya. AçılmaSı 7 cm ile gitmiş hastaneye ve 1 saat içinde 10 cm olup 2 saatte doğurmuş. Haliyle Epidural é ne gerek. Ayrıca parası da cabasi. Ben gene karar değiştirdim. Ne bilim. Ona para verene kadar normal yapmalı die fikrim değişti sanki.
Benim doktorum da 26. haftamda vitamin ilacını kesti. Bebeğim 1 kiloyu geçmiş demişti. Şu anda sadece magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum. Gayet iyi besleniyorsun vitamin ağır geliyo sana dedi. Magnezyum bacakalra giren krampları azaltıyo ama tamamen yok etmiyo :) gece bir bacağıma yine ani bir hareketle kramp girdi.kullanıyorum canım, 11.8 çıkmıştı kan değerim. düşük sayılmaz demişti doktor. magnezyumun bu şikayetlere çok iyi geldiğini söylüyor herkes
slm iyi akşamlar kızlar. göğsümün ucundan kan geldi. internette bişey yazmıyor inş önemli bişey değildir.sizde böyle bişeyle karşılaşan varmı aranızda. Sabah ilk işim doktoruma da sorucam. Acayip korktum.Bu saatte doktoru da arayamam ki.
Benim bebeğim de salı gününden beri sadece sabahları süt içerken hafif hareketlerini hissediyorum ve akşamları uzanınca çok az kıpırdıyo. Gün boyu hissetmiyorum. uyurkende. bu sabah yine süt içerken hissettim okdr. Hareketleri azaldı. ben de korkuyorum ama sanırım normalmiş. bnm kontrolüme daha 1 hafta var. Bazen karnım semsert oluyo bir acı ağırlık vs. hissetmiyorum ama sertleşiyo yani. sizde de bu sertleşmeler oluyomu. Bnm göbek deliğim tammen dışarı çıktı kocaman lokma gibi. Bazen içeri gömülüyo ve o sırada işte sertleşiyo karnım. bazen bi tarafa doğru karnım felaket yamuluyo ve orası sem sert oluyo işte o zaman o bölge çok acıyo.Canim aynı şey bende de var son iki gündür nerdeyse hissetmedim ben de panik oldum ama arada böyle olabiliyor diye kendimi teskin ettim bazen burdaki kızlar da aynı şeyi söylüyor.bu sabah birazcık kipirdadi sanki arada minnaklar yapıyo bunu sanırım
Göbek deliğim sadece küçüldü ama dışarı çıkma olmadı canım karnim çok aşırı buyumedi belki ondandir.sertleşme de bi kaç kez akşam olmuştu canım eğer ağrı yoksa endişe etme bence uzan dinlen.bebek hareketleri de dikkat ettim aynı zamanlarda azalabiliyo.Benim bebeğim de salı gününden beri sadece sabahları süt içerken hafif hareketlerini hissediyorum ve akşamları uzanınca çok az kıpırdıyo. Gün boyu hissetmiyorum. uyurkende. bu sabah yine süt içerken hissettim okdr. Hareketleri azaldı. ben de korkuyorum ama sanırım normalmiş. bnm kontrolüme daha 1 hafta var. Bazen karnım semsert oluyo bir acı ağırlık vs. hissetmiyorum ama sertleşiyo yani. sizde de bu sertleşmeler oluyomu. Bnm göbek deliğim tammen dışarı çıktı kocaman lokma gibi. Bazen içeri gömülüyo ve o sırada işte sertleşiyo karnım. bazen bi tarafa doğru karnım felaket yamuluyo ve orası sem sert oluyo işte o zaman o bölge çok acıyo.
Kasılma canım o sertleşip yumuşamalar .. Düzenli ve sık oluosa sıkıntı...Benim bebeğim de salı gününden beri sadece sabahları süt içerken hafif hareketlerini hissediyorum ve akşamları uzanınca çok az kıpırdıyo. Gün boyu hissetmiyorum. uyurkende. bu sabah yine süt içerken hissettim okdr. Hareketleri azaldı. ben de korkuyorum ama sanırım normalmiş. bnm kontrolüme daha 1 hafta var. Bazen karnım semsert oluyo bir acı ağırlık vs. hissetmiyorum ama sertleşiyo yani. sizde de bu sertleşmeler oluyomu. Bnm göbek deliğim tammen dışarı çıktı kocaman lokma gibi. Bazen içeri gömülüyo ve o sırada işte sertleşiyo karnım. bazen bi tarafa doğru karnım felaket yamuluyo ve orası sem sert oluyo işte o zaman o bölge çok acıyo.
Ben yinede işten gelirken fln yürümeye çalışıyorum canımNolcak böyle peki yanası açılcak çatımız böyle olursa şimdiden
Benim bebeğim de salı gününden beri sadece sabahları süt içerken hafif hareketlerini hissediyorum ve akşamları uzanınca çok az kıpırdıyo. Gün boyu hissetmiyorum. uyurkende. bu sabah yine süt içerken hissettim okdr. Hareketleri azaldı. ben de korkuyorum ama sanırım normalmiş. bnm kontrolüme daha 1 hafta var. Bazen karnım semsert oluyo bir acı ağırlık vs. hissetmiyorum ama sertleşiyo yani. sizde de bu sertleşmeler oluyomu. Bnm göbek deliğim tammen dışarı çıktı kocaman lokma gibi. Bazen içeri gömülüyo ve o sırada işte sertleşiyo karnım. bazen bi tarafa doğru karnım felaket yamuluyo ve orası sem sert oluyo işte o zaman o bölge çok acıyo.
Böyle durumlarda su içimini arttırınCanim aynı şey bende de var son iki gündür nerdeyse hissetmedim ben de panik oldum ama arada böyle olabiliyor diye kendimi teskin ettim bazen burdaki kızlar da aynı şeyi söylüyor.bu sabah birazcık kipirdadi sanki arada minnaklar yapıyo bunu sanırım
Benim sertleşmeler bölgesel oluyo tüm karnım serleşmiyo. İnternette baktığımda bazı sayfalarda kasılmadan bahsediyor, bazı sayfalarda da bu haftalardan sonra rahim bebeğe dar geldiği için sertleşmeler olur diye yazıyo. Bnm de karnımın sağ tarafı yamulduğunda o bölge sertlrşiyo. sol bölge yumuşacık oluyo. Acaba bebek bi tarflarını yaslıyo diye düşünüyorum. sertleşme esnasında acı veya aşağı doğru çekme gibi bir durum olmuyo. bir kaç saniye sonra o bölge yumuşayınca etim acıyo ama öyle dediğin gibi dayanılmaz bişey değil saniyelik sertleşme ve sertleşme geçince elleyince etim acıyo.canım benimde karnımın sol tarafında çok emin olmasam da sanırım sertlik ve acayip bir gerilme acıma hissi var. 2 gündür böyle hep aynı yer acıyor sızlıyor gece uyuyorum sabah kalkıyorum yok bir süre sonra yeniden başlıyor sızlamaya bu kasılma mı sancımı adını koyamadım ama çalışıyorum ve akşama doğru artık dayanılmaz bir hale geliyor yani yoruldukça artıyor gibi. benim bebeğimin hareketleri iyi gibi bu arada
e n az 3 litre su içiyorum. ama iki gündür bezdirdi beni. bir azalıyor bir çoğalıyor haftaya kontrol var erken gideceğim bu gidişleBöyle durumlarda su içimini arttırın
Benim sertleşmeler bölgesel oluyo tüm karnım serleşmiyo. İnternette baktığımda bazı sayfalarda kasılmadan bahsediyor, bazı sayfalarda da bu haftalardan sonra rahim bebeğe dar geldiği için sertleşmeler olur diye yazıyo. Bnm de karnımın sağ tarafı yamulduğunda o bölge sertlrşiyo. sol bölge yumuşacık oluyo. Acaba bebek bi tarflarını yaslıyo diye düşünüyorum. sertleşme esnasında acı veya aşağı doğru çekme gibi bir durum olmuyo. bir kaç saniye sonra o bölge yumuşayınca etim acıyo ama öyle dediğin gibi dayanılmaz bişey değil saniyelik sertleşme ve sertleşme geçince elleyince etim acıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?