2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğimin hareketlerini dün geceden beri hissetmiyorum, sizce panik yapmalı mıyım? Bu akşam kontrolüm var akşama kadar bekleyim mi?

Birkaç haftadır hergün hissediyordum büyüdüğü için de, biraz gerginim bu sabah işlerden dolayı acaba ondan mı hareketli değil bebeğim

Kız sen nerelerdesin pek girmiyormusun foruma artık napıyorsun çalışmaya devam mı bebiş nasıl...bende iyi olmaya çalışıyorum hayatt bişekilde devam ediyor üzülmemek elde değil..
cnm foruma pek girmiyorum evet çok nadiren girip bakıyorum artık. çalışmaya devam ediyorum 37. haftaya kdr çalışıcam sağlık durumum elverirse. bebiş çok şükür iyi cnm. allah sana da en kısa zamanda tekrar bu duyguyu nasip edecek inşallah cnm

Amin canım Allah razı olsun...İyi olmana sevindim kendine iyi bak

merhaba kızlar. isim konusuna hala netleşemeyenlerdenim. sanırım artık karar verdık gıbı ama ben yıne su mu olsa dıyorum acaba. eşimle birlikte oğlumuza Mehmet Altan ismini koymaya karar verdik. Mehmet eşimin babasının ısmı ve cok ıstediği icin kırmadım. Altan da birlikte karar verdiğimiz isim. Sizce nasıl fikrinizi alabilir miyim?

Canim aynı şey bende de var son iki gündür nerdeyse hissetmedim ben de panik oldum ama arada böyle olabiliyor diye kendimi teskin ettim bazen burdaki kızlar da aynı şeyi söylüyor.bu sabah birazcık kipirdadi sanki arada minnaklar yapıyo bunu sanırım

Benim arkadaşım da 7,5 cm açıklık ile doğum yaptı ve doğumuz 8 dakika sürdüğünü söyledi. 8 dakika sadece bu dünyalar güzeli bebeğim için dayandım o an belki acı bitsin istiyorsun ama bana o an 1 saatte deselerdi yine dayanırdım dedi. Kaçarın yok acıyo çok ama bebek çıktığı an doktor sana bebeğini uzan göğüne yatır hemen dediğinde acın saniyeler içinde geçiyo dedi. Ben de sürekli bunu hayal ediyorum bebeğimi alıp göğsüme ne zaman yatırıcam :) çok güzel birşey.

kullanıyorum canım, 11.8 çıkmıştı kan değerim. düşük sayılmaz demişti doktor. magnezyumun bu şikayetlere çok iyi geldiğini söylüyor herkes
Benim doktorum da 26. haftamda vitamin ilacını kesti. Bebeğim 1 kiloyu geçmiş demişti. Şu anda sadece magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum. Gayet iyi besleniyorsun vitamin ağır geliyo sana dedi. Magnezyum bacakalra giren krampları azaltıyo ama tamamen yok etmiyo :) gece bir bacağıma yine ani bir hareketle kramp girdi.

aşırı strs kitle prolaktin hormonunun artması vs birçok sebebi olabilir ama ne olursa olsun genel cerrahiye de gözükmen gerekir, hafifa alma.
Su süt sıvı vs desen prolaktin hormonu ile ilişkilendirirler ama kan diyorsun, en güEli dpktora gözükmrn..

Benim bebeğim de salı gününden beri sadece sabahları süt içerken hafif hareketlerini hissediyorum ve akşamları uzanınca çok az kıpırdıyo. Gün boyu hissetmiyorum. uyurkende. bu sabah yine süt içerken hissettim okdr. Hareketleri azaldı. ben de korkuyorum ama sanırım normalmiş. bnm kontrolüme daha 1 hafta var. Bazen karnım semsert oluyo bir acı ağırlık vs. hissetmiyorum ama sertleşiyo yani. sizde de bu sertleşmeler oluyomu. Bnm göbek deliğim tammen dışarı çıktı kocaman lokma gibi. Bazen içeri gömülüyo ve o sırada işte sertleşiyo karnım. bazen bi tarafa doğru karnım felaket yamuluyo ve orası sem sert oluyo işte o zaman o bölge çok acıyo.

Göbek deliğim sadece küçüldü ama dışarı çıkma olmadı canım karnim çok aşırı buyumedi belki ondandir.sertleşme de bi kaç kez akşam olmuştu canım eğer ağrı yoksa endişe etme bence uzan dinlen.bebek hareketleri de dikkat ettim aynı zamanlarda azalabiliyo.

Kası
Kasılma canım o sertleşip yumuşamalar .. Düzenli ve sık oluosa sıkıntı...
Ne sıklıkta sertleştiğini doktoruna söyle kontrolünde

canım benimde karnımın sol tarafında çok emin olmasam da sanırım sertlik ve acayip bir gerilme acıma hissi var. 2 gündür böyle hep aynı yer acıyor sızlıyor gece uyuyorum sabah kalkıyorum yok bir süre sonra yeniden başlıyor sızlamaya bu kasılma mı sancımı adını koyamadım ama çalışıyorum ve akşama doğru artık dayanılmaz bir hale geliyor yani yoruldukça artıyor gibi. benim bebeğimin hareketleri iyi gibi bu arada

Böyle durumlarda su içimini arttırın

Benim sertleşmeler bölgesel oluyo tüm karnım serleşmiyo. İnternette baktığımda bazı sayfalarda kasılmadan bahsediyor, bazı sayfalarda da bu haftalardan sonra rahim bebeğe dar geldiği için sertleşmeler olur diye yazıyo. Bnm de karnımın sağ tarafı yamulduğunda o bölge sertlrşiyo. sol bölge yumuşacık oluyo. Acaba bebek bi tarflarını yaslıyo diye düşünüyorum. sertleşme esnasında acı veya aşağı doğru çekme gibi bir durum olmuyo. bir kaç saniye sonra o bölge yumuşayınca etim acıyo ama öyle dediğin gibi dayanılmaz bişey değil saniyelik sertleşme ve sertleşme geçince elleyince etim acıyo.

senin ki farklı benden benim hep sol taraf. yeri değişmedi. bebek iki gündür o bölgeye baskı yapıyor diye düşündün başta nasıl geçecek bilmem.

Bu arada, bebeğim her gün neredeyse hıçkırıyo. Ritmik olarak karınımın altında kalp atışı gibi 3 4 dakikalık pıt pıtlar oluyo. kalp atışı gibi olan bu pıt pıtların arası açılmadan devam ediyosa hıçkırıyomuş bebek :)
doktora söylediğimde hıçkırık tutuyo dedi.
Sizin de bebişler hıçkırıyo mu böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…