2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
nedense bana da hep geceleri oluyor kasılıp kalıyor çığlıkla uyandım bir keresinde. şu an kalsıyum magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ben de canım. senin bıraktığın vitaminin adı neydi??

aynı dediğin gibi canım bir iki defa geçen hafta hissettim bende. hıçkırık olduğunu düşünmüştüm. çok hoşuma gitti doğrusu elimle dokununca hissedebiliyordum pıt pıtlarını.

Aaa ben bunun hickirik oldugunu bilmiyordum neden boyle pit pit pit ediyo diyodum :)

Artık araba sürmek istemiyorum artık evimde dinlenmek istiyorum. sabah 30 akşam 30 km. Bozuk köy yolunda Mahvoluyorum. Bugün çok ağrılıyım. belim bacaklarım. Kramp girdi bir de karnıma çok fenaydı. Canım çok ev hanımı olmak istedi

Az kaldı canım sıkma canını geçecek bugünlerde..

Dr gittim bugün rapor aldım ne kadar sıkıntılı işler doğum izmi başlasaydı ev taşıma tayin diyorum ama yine de temizlik boya yapacağım her ihtimale karşı doğumda burda kesinleşti kısmetse yoksa 36 da yola gidilmez heralde hiç duymadım:)bugün başlıyorum toplamaya nst çekildi sancı çıkmadı suyu iyi her şey yolunda şükür benim hayatım dışında :)

YA benim bacağıma falan kramp girmio. Bu magnezyum ü icemiyirmm içmesem olmaz mı

az daha sabretmemiz lazım canım bence her kadın hamileliğini ev hanımı olarak geçirmeli hem iş yerinin stresi hem evin sorumluluğu hem de yol yorgunluğu beni psikolojik olarak da olumsuz etkiliyor. bazen diyorum ki evimde kalsam kendime zaman ayırsam egzersiz yapsam bebeğime müzik dinletsem keyif yapsam ama nerdeee...

Cnm doktorla konus tehliken varmis gibi 1 2 hafta rapor versin ya napacan ordaki ogrencileri de dusunmeyiver artik sen daha onemlisin

selam hanımlar nasılsınız, bu haftalarda ağırlaşmaya başladık yavaş yavaş. Allah yardımcımız olsun, dişimizi sıkıcaz 2 ay daha benim kızım kocamann olmuş; 1.5 kilo. 32. haftada da çalışabilir raporu alıp devam edicem işe; iznimi mümkün olduğu kadar doğum sonrasına bırakmaya çalışıyorum

Aa yerim ben onu ya onlar hickirik miymis

Aynen canım 32. Hafta çok geç bir hafta bence. Son üç aylık zamana girmeden ayrılmalı bence insan. Yorgun halde eve gelince yemek bile zor hazırlayıp yiyorum bazen :/ başka aktiviteler zor :)

Benim bebişim bazen itiyor karnımı. Sivri oluyor. Dirsek mi topuk mu bilemem ama çok tatlı :) hıçkırık da oluyor sanırım karnımı o zamanlarda izleyince titriyor :)

Sen ayni zamanda okul muduru muydun? Tek ogretmensin di mi? Bi sozlesmeli ogretmen fln ayarlayamazlar mi senin yerine
Evet maalesef. Sağlık raporu olunca işte görevden ayrılmış olmuyorum geri dönecek gibi oluyor ya. O yüzden birini ayarlayamıyorlar. Başka yollardan yapacaklar da güyaaa öğretmen bulamamışlar benim oraya gönderecek. O kadar norm fazlası varken.

Canım öğretmen miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…