- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.621
Decavit içiyodum. ama doktor hemen bırak dedi. Bebeğim daha 26. hafta içinde 1 kiloyu geçmişti. Şimdi ne halde bilemiyorum. normalde 28.hafta civarı 1 kilo olması lazımken benm bebeğim geçti bile. Yeterince beslenmiş zaten. bundan sonra bol bol süt ürünü tüket dedi ki, zaten söylememe gerek de yok sen çok süt içiyosun dedi gülerek :) 1 litreye yakın günde süt içiyorum. Süte bayılıyorum.nedense bana da hep geceleri oluyor kasılıp kalıyor çığlıkla uyandım bir keresinde. şu an kalsıyum magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ben de canım. senin bıraktığın vitaminin adı neydi??
Çok tatlı oluyo dimi. Yumuşak yumuşak kalp atışı gibi. bnm çok oluyo bebeğimde hıçkırıklar :) doktor çok normal bu sağlıklı olduğunu gösteriyo dedi.Aaa ben bunun hickirik oldugunu bilmiyordum neden boyle pit pit pit ediyo diyodum :)
Cnm bence bırakma ne olur ne olmaz. girmez girmez bir gece girer zorlanırsın çok. bnm azlattı magnezyum krampları ama tamamen geçirmedi yinede. Doktor normal yapacak bişey yok dedi. Yüz de yüz kesmez tabiki ilaç değil bu sadece vücudunun ihtiyacını karşılıyo dedi.YA benim bacağıma falan kramp girmio. Bu magnezyum ü icemiyirmm içmesem olmaz mı
Canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebişini hastaneden çıktığı günü de göstersin inşallahBebeğim şimdilik iyi şükür 4.30 saatlik normal doğum sancisi sonrası sezeryan bugün 8.gün teşekkür ederim...
Canım bir haftada kalsınlar olmaz mı bir haftada kapanmaz mı konular ben bilemem senin işin ama ... Senin bebebeğin daah çok küçük ağrıların sıklaşmasın diye...Canım pztesi rapor alabiliyorum aslında bu haftadan bile alabiliyordum ama yerime öğretmen işini ayarlayamadılar. Ben gidersem çocuklar bir süre öğretmensiz kalacak diye devam ediyorum :/ ama nereye kadar...
canım sen nasıl oldun? hastanede misin? ciğer geliştirici vurdular mı?aşırı strs kitle prolaktin hormonunun artması vs birçok sebebi olabilir ama ne olursa olsun genel cerrahiye de gözükmen gerekir, hafifa alma.
Su süt sıvı vs desen prolaktin hormonu ile ilişkilendirirler ama kan diyorsun, en güEli dpktora gözükmrn..
Aa öyle mı ben hep iciyorm zatenn. .Ay benim bu doktorum valla uyuz . Ben icemiyirmm deyince bi dudak büktu bakış attı sonra da hap olanı var dedi.. hatta ben okumuştum sodanin üstünde icindekilerde magnezyum yazıo dedim de kadinaCanım günde 2 soda iç sabah akşam. Doktor günlük magnezyum ihtiyacını karşılar dedi.
Bebek sağılık değildi maalesefAmin canım inş sen neden kaybetmiştin
9ay ben de wombie kundak almaya karar verdim nerden ve kaca aldigini sorsam ayip olur mu? Bir de kac kiloya gore aldin yaz mevsiminde dogum yapacagiz ya cocuk bunalir mi?
Bir de muslin bezi aden&anais alayim diyorum sen yine nerden kaca aldin ve boyutu kaca kac acaba?
Kuvet olarak Aqua scale diye bi kuvet gordum termometre si varmis tartisi varmis fln sen naptin kuveti?
Evet maalesef. Sağlık raporu olunca işte görevden ayrılmış olmuyorum geri dönecek gibi oluyor ya. O yüzden birini ayarlayamıyorlar. Başka yollardan yapacaklar da güyaaa öğretmen bulamamışlar benim oraya gönderecek. O kadar norm fazlası varken.
Decavit içiyodum. ama doktor hemen bırak dedi. Bebeğim daha 26. hafta içinde 1 kiloyu geçmişti. Şimdi ne halde bilemiyorum. normalde 28.hafta civarı 1 kilo olması lazımken benm bebeğim geçti bile. Yeterince beslenmiş zaten. bundan sonra bol bol süt ürünü tüket dedi ki, zaten söylememe gerek de yok sen çok süt içiyosun dedi gülerek :) 1 litreye yakın günde süt içiyorum. Süte bayılıyorum.
Çok tatlı oluyo dimi. Yumuşak yumuşak kalp atışı gibi. bnm çok oluyo bebeğimde hıçkırıklar :) doktor çok normal bu sağlıklı olduğunu gösteriyo dedi.
Cnm bence bırakma ne olur ne olmaz. girmez girmez bir gece girer zorlanırsın çok. bnm azlattı magnezyum krampları ama tamamen geçirmedi yinede. Doktor normal yapacak bişey yok dedi. Yüz de yüz kesmez tabiki ilaç değil bu sadece vücudunun ihtiyacını karşılıyo dedi.
Bebek sağılık değildi maalesefÇok ciddi sorunları vardı. Çok zor günlerdi. Çok şükür Allah 2 ay sonra tesellisini gönderdi. Tabi hiç bir şey onların yerini tutmaz ama seni avutuyor gerçekten de.
Canım ben n11'den organik olanını 100 TL'ye aldım. Ama sana tavsiyem renkilerden alman. Organik olduğu için naturel bir rengi var. Sonra sonradan aklım renklilerde kaldı :) Yaz için air diye bir modeli var. Göğüs kısmı hava alabilen delikli bir kumaş. Ama ben üşütürse falan diye cesaret edemedim. Kundağın içine bir şey giydirmek zorunda değiliz. Bunalacağını sanmıyorum. Kullanan arkadaşlarım var. Çok memnunlar. 2.5-6 kg olanını aldım. ZAten ilk 2 ay kullanılıyormuş.
Muslin bir tane cuski aldım 120x120 95TL. Ama diğer markalar da olur bence. Cuski ithal olduğu için pahalı. Rengini çok beğendim ben ondan aldım. Daha alacağım her boyuttan :) Daha uygun markalardan. Herkes çok lazım olduğunu söylüyor.
Aqua scale'i bilmiyordum canım ben şunları aldım:
Eki Görüntüle 1801904
Yok cnm ne nazi bak ben gec gittim rahim agzim kisaymis onu ogrendmHaftaya cuma randevum var onun dışında da gitmek istemiyorum ya amma nazlıymış demesin insanlar diye .. Dün yürüdüm hala toparlayamadım valla kalkacak halim yoktu bugün biraz önce zorla kalktımda kahvaltı yaptım
Doktorla görüştüm süt kanallarinin genislemesinden dolayi olurmuş fakat yinede devam ederse cenel cerrahiye gorunmem gerekiyor muş teşekkür ederim cvbin içinaşırı strs kitle prolaktin hormonunun artması vs birçok sebebi olabilir ama ne olursa olsun genel cerrahiye de gözükmen gerekir, hafifa alma.
Su süt sıvı vs desen prolaktin hormonu ile ilişkilendirirler ama kan diyorsun, en güEli dpktora gözükmrn..
Canım şikayetlerin neydi peki ? Alttan mı muayene ettiler ? Eğer ettilerse acıdı mıYok cnm ne nazi bak ben gec gittim rahim agzim kisaymis onu ogrendm
İnş canım. Ben de 28 haftayı bi görsem diyordum şükür 20 martta gördüm ben dd şu an 28+3üm. İnş 2 kilo olduğu ve 34 haftayı geçtiği günleri de görürüz
Doktor bana öyle dedi canım yetmez kramplar devam ederse ilaca öyle başlarız dediAa öyle mı ben hep iciyorm zatenn. .Ay benim bu doktorum valla uyuz . Ben icemiyirmm deyince bi dudak büktu bakış attı sonra da hap olanı var dedi.. hatta ben okumuştum sodanin üstünde icindekilerde magnezyum yazıo dedim de kadina
Çok geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur eminim kiDoktorla görüştüm süt kanallarinin genislemesinden dolayi olurmuş fakat yinede devam ederse cenel cerrahiye gorunmem gerekiyor muş teşekkür ederim cvbin için
Canım köyde öğretmenim köyde bir bakkal bile yok :) mecbur yanımda götürüyorum. Bazen ekmek arası bazen makarna bazen patates kızartması yoğurt. Poğaça börek. Bazen köylü çağırıyor yemeğe. Çok sağlıklı beslenemiyorum açıkçası.Çalışan anneler
Öğle yemeği işini napiosunuz.hergün peynirli sandviç yiyorum ben. arada sıkılıp dışarda korka korka yiyorum o gün midemden oluyorum hiç bişey olmasa agzimda iğrenç bi tat oluyor hiçbişey yiyemiyorum sonrasında. Zaten ıstahim da duzelmedi bi türlü.
Babaannesi ne cici şeyler almış öyle güzel günlerde giysin oğluşun canım :)Babannemiz almış :)Eki Görüntüle 1801968
ne güzel Güle güle kullansın bizim babaanne arayip nasılsın torunum nasıl diye sormaz bile kıskandımBabannemiz almış :)Eki Görüntüle 1801968
Sağol teyzesi inşallah :)Babaannesi ne cici şeyler almış öyle güzel günlerde giysin oğluşun canım :)
Canları sağolsun canım ne yapalım. İlk torun eşim tek erkek belki bunların etkisi vardır :)ne güzel Güle güle kullansın bizim babaanne arayip nasılsın torunum nasıl diye sormaz bile kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?