2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
nedense bana da hep geceleri oluyor kasılıp kalıyor çığlıkla uyandım bir keresinde. şu an kalsıyum magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ben de canım. senin bıraktığın vitaminin adı neydi??
Decavit içiyodum. ama doktor hemen bırak dedi. Bebeğim daha 26. hafta içinde 1 kiloyu geçmişti. Şimdi ne halde bilemiyorum. normalde 28.hafta civarı 1 kilo olması lazımken benm bebeğim geçti bile. Yeterince beslenmiş zaten. bundan sonra bol bol süt ürünü tüket dedi ki, zaten söylememe gerek de yok sen çok süt içiyosun dedi gülerek :) 1 litreye yakın günde süt içiyorum. Süte bayılıyorum.

Aaa ben bunun hickirik oldugunu bilmiyordum neden boyle pit pit pit ediyo diyodum :)
Çok tatlı oluyo dimi. Yumuşak yumuşak kalp atışı gibi. bnm çok oluyo bebeğimde hıçkırıklar :) doktor çok normal bu sağlıklı olduğunu gösteriyo dedi.

YA benim bacağıma falan kramp girmio. Bu magnezyum ü icemiyirmm içmesem olmaz mı
Cnm bence bırakma ne olur ne olmaz. girmez girmez bir gece girer zorlanırsın çok. bnm azlattı magnezyum krampları ama tamamen geçirmedi yinede. Doktor normal yapacak bişey yok dedi. Yüz de yüz kesmez tabiki ilaç değil bu sadece vücudunun ihtiyacını karşılıyo dedi.

Canım pztesi rapor alabiliyorum aslında bu haftadan bile alabiliyordum ama yerime öğretmen işini ayarlayamadılar. Ben gidersem çocuklar bir süre öğretmensiz kalacak diye devam ediyorum :/ ama nereye kadar...
Canım bir haftada kalsınlar olmaz mı bir haftada kapanmaz mı konular ben bilemem senin işin ama ... Senin bebebeğin daah çok küçük ağrıların sıklaşmasın diye...

canım sen nasıl oldun? hastanede misin? ciğer geliştirici vurdular mı?

Canım günde 2 soda iç sabah akşam. Doktor günlük magnezyum ihtiyacını karşılar dedi.
Aa öyle mı ben hep iciyorm zatenn. .Ay benim bu doktorum valla uyuz . Ben icemiyirmm deyince bi dudak büktu bakış attı sonra da hap olanı var dedi.. hatta ben okumuştum sodanin üstünde icindekilerde magnezyum yazıo dedim de kadina

Amin canım inş sen neden kaybetmiştin
Bebek sağılık değildi maalesef Çok ciddi sorunları vardı. Çok zor günlerdi. Çok şükür Allah 2 ay sonra tesellisini gönderdi. Tabi hiç bir şey onların yerini tutmaz ama seni avutuyor gerçekten de.

Canım ben n11'den organik olanını 100 TL'ye aldım. Ama sana tavsiyem renkilerden alman. Organik olduğu için naturel bir rengi var. Sonra sonradan aklım renklilerde kaldı :) Yaz için air diye bir modeli var. Göğüs kısmı hava alabilen delikli bir kumaş. Ama ben üşütürse falan diye cesaret edemedim. Kundağın içine bir şey giydirmek zorunda değiliz. Bunalacağını sanmıyorum. Kullanan arkadaşlarım var. Çok memnunlar. 2.5-6 kg olanını aldım. ZAten ilk 2 ay kullanılıyormuş.

Muslin bir tane cuski aldım 120x120 95TL. Ama diğer markalar da olur bence. Cuski ithal olduğu için pahalı. Rengini çok beğendim ben ondan aldım. Daha alacağım her boyuttan :) Daha uygun markalardan. Herkes çok lazım olduğunu söylüyor.

Aqua scale'i bilmiyordum canım ben şunları aldım:

Iste sen iyi yurekli bi ogretmensin birakamiyosun ogrencilerini ama bir kac gun kendine mola verebilirsin persembe cuma icin rapor alip cumartesi pazar da dahil bi 4 gun dinlenebilirsin canim

Aynen cok tatli ben de kalbim gobegimde atiyor herhalde diyordum bebis hickiriyormus kiyamam ben ona :)

Sagol cnm qbebekform diye bi site var orda da 100 veya 115 lira fln wombie kundaklar

benim baktigim muslin de 120×120 iyi olur orada cuski de var aden anais de var ben de cuski alirim sanirim :)

ben bebek kuvetini ayakli alayim diorum bu aqua scale ayakli mi onu bilmiyorum ama termometresi varmis bebegin kilosunu olcuyomus fln cok bel agrisi problemi ceken bi insanim ayakta yikamam daha rahat olur benim icin senin kuvetin cok sekermis ama :)

O dedigim sitede yikanabilir bezler de var sen bez olarak ne dusunuyosun ben yikanabilirle ugrasamam gibi geliyor pampers prima premium care dusunuyorum sen?

Son düzenleme:
Yok cnm ne nazi bak ben gec gittim rahim agzim kisaymis onu ogrendm

Doktorla görüştüm süt kanallarinin genislemesinden dolayi olurmuş fakat yinede devam ederse cenel cerrahiye gorunmem gerekiyor muş teşekkür ederim cvbin için

Doktor bana öyle dedi canım yetmez kramplar devam ederse ilaca öyle başlarız dedi

Çalışan anneler
Öğle yemeği işini napiosunuz.hergün peynirli sandviç yiyorum ben. arada sıkılıp dışarda korka korka yiyorum o gün midemden oluyorum hiç bişey olmasa agzimda iğrenç bi tat oluyor hiçbişey yiyemiyorum sonrasında. Zaten ıstahim da duzelmedi bi türlü.

Canım köyde öğretmenim köyde bir bakkal bile yok :) mecbur yanımda götürüyorum. Bazen ekmek arası bazen makarna bazen patates kızartması yoğurt. Poğaça börek. Bazen köylü çağırıyor yemeğe. Çok sağlıklı beslenemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…