2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anlıyorum canım ben şehrin göbeğindeyim ama işte hergün peynir ekmeğe talim. Arada bi dışarı ciksam sonuç pişmanlık. Eve gelip yiyodum mis gibi önceden ama mesafe var enerji yok artık. Umarım kuzularimiz besleniyordur

Ben calisiyo sayilirim hergun gitmiyorum ise ama gittigim zamanlar buromuzun altinda lokanta var (hijyen sertifikasi fln aldi gecenlerde) guveniyoruz oradan yiyorum ya da anneme yemek yaptiriyorum ona gidip yiyorum ya da eve gelip yiyorum aksamdan yemek arttirip

canım sen nasıl oldun? hastanede misin? ciğer geliştirici vurdular mı?
Ciğer geliştirici vurdular canım ama o da şeker düzeniöi bozmuş, hastanedeyim hala sağlıkla zamanında alırız inş bebeklerimizi kucağımıza..

Doktorla görüştüm süt kanallarinin genislemesinden dolayi olurmuş fakat yinede devam ederse cenel cerrahiye gorunmem gerekiyor muş teşekkür ederim cvbin için
Geçmiş olsun canım inş tekrarlamaz..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma Günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canım şikayetlerin neydi peki ? Alttan mı muayene ettiler ? Eğer ettilerse acıdı mı
Karnim cok agroyodu gece sagimdan doluma donerken bicak saplaniyodu sanki belime kasigima yururken merdiven inip cikarken hep batiyodu karnm hala da oyle evet cnm alttan muayene etti acimoyo kndini kasmicaksn ayni damar yolu acttt gbi oluyo

Kizlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama ne dersiniz....
Kestir canim kisa sac rahatlik valla hele ki yeni anne icin ben de doguma yakin kestirmeyi dusunuyorum. Bebek dogduktan sonra bir sure kuafore gitmemiz zor olabilir o yuzden dogumdan hemen once kestiricem. Gerci su anda da uzun saclarimi one dogru tararken koca gobek beni cok zorluyor bilemiyorum kafama eserse her an kestirebilirim

Kızlar ya geçen kontrolde doktorum dedi ki kordon bebek boynunda ama atkı gibi geçmiş ben de korktum korkma kordon korkulacak bişey değil zaten ucu aşağı doğru iniyor dedi ben de fenalardayim çok kafama taktım

Karnim cok agroyodu gece sagimdan doluma donerken bicak saplaniyodu sanki belime kasigima yururken merdiven inip cikarken hep batiyodu karnm hala da oyle evet cnm alttan muayene etti acimoyo kndini kasmicaksn ayni damar yolu acttt gbi oluyo
Geçmiş olsun canım .. Bi aksilik çıkmaz da erken doğum olmazsa ( ki inşallah olmaz) doğumun kolay olur diye düşünüyorum kısaymış ya kanal dr bişi dedi mi bunula ilgili

Kızlar ya geçen kontrolde doktorum dedi ki kordon bebek boynunda ama atkı gibi geçmiş ben de korktum korkma kordon korkulacak bişey değil zaten ucu aşağı doğru iniyor dedi ben de fenalardayim çok kafama taktım
E canım dr korkma demiş sende korkma .. Kötü düşünürsen kötü olur iyi düşün .. Hiç birşey olmaz yavruna allahın izniyle

Kizlarrr günaydın. Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
Günaydınnnnnn:)) maşallahh bence öyle olmuşumdur kesin heaa :)) çünkü 1 ay önce 10 kilo almıştım toplamda

[QU
benim çalıştığım kurumda öğlen yemeği yok. dışarıdan yemiyorum sağlıksız diye. mecburen evden getiriyorum sefer tasıyla:)) çok zor oluyor akşamdan hazırlıyorum bir yada iki çeşit yemek. işyerimde buzdolabı var bazen yoğurt falan alıyorum o şekilde idare ediyoruz. her gün yarınki öğlen yemeğini düşünmek çok sıkıcı

cnm iş yerinde arkadaşım da 20 haftalık gebe. dün doktor kontrolünde bebeğin boynundaymış kordon. Doktoru korkma bişey olmaz. En kötü ihtimal 36. hafta yani erken doğum olarak sezeryanla alırız demiş. ;içini ferah tut. 36 yı görelim Allahın izniyle

Kizlarrr günaydın. Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
sağlık olsun canım ben de 59 la başlamıştım 68 oldum kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum kilolu olmak iğrenç birşeymiş. yataktan kalkarken bile eşimden yardım istiyorum

Kizlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama ne dersiniz....

orluyorsa kestir canım.. Doğum sonrası kphusalıkta daha çok zorlayacak ter vs..

Ben doğum yaptıktan sonra kestireceğim değişik be kısa model verdireceğim.. Moral olsun diye. Esra erol gibi yapıcam saçları:))

Ben şanslı olanlardanım :) anasınıfı öğretmeniyim .. Yemek listesini özenerek hazırladım hergün bir velim getirio ve yiyoruz birlikte :)))

Canım ben de tedirgin oluyorum ya dolanırsa die ama çok okudumm vee
2 kat dolandıgında sıkntı diolar çok esnek bi yapısı oldgnda 1 kat dolanması bebeği riske sokmaz die okudum
Tabi sen bebişin hareketlerni düzenli kontrol etmeyi unutma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…