2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım size ciğer geliştirici vurmuşlar öyle mi
Erken doğum riskin var herhlde sebep ne ??
Allah yardımcnız olsn

Kızlar ya geçen kontrolde doktorum dedi ki kordon bebek boynunda ama atkı gibi geçmiş ben de korktum korkma kordon korkulacak bişey değil zaten ucu aşağı doğru iniyor dedi ben de fenalardayim çok kafama taktım
İnsan ister istemez korkuyor ya.bi ara bakmistim internetten,arada olurmuş böyle bebek hareket ettikçe,yer değiştirdikçe duzelirmis.doğuma yakın hareket edecek yer kalmadığı için o zaman sikintiymis.
Güzel dusunelim her şey güzel olsun inş

O zamana kadar boynunda kordonla mi.kaliyomuş ki

Isin kötüsü ben evde de yemek yapamıyorum çoğu zaman. Yaparsam da çok yorulduğumdan yiyemiyorum. Is yoruyor bütün gün hal kalmıyor uyku da sorunlu zaten. Hayırlısı ile bebislerimizi kucağimiza alsakta normale dönsek.

İşin kötü tarafı son 3 gündür çok az hissediyorum stres yaptigimdan mi başka bişeyden mi çözemedim bugün tekrar kontrole gidicem içim rahat etmedi doktor da pinpirikli der diye biraz çekiniyorum ama napim

İnşallah canım çok sağol

İşin kötü tarafı son 3 gündür çok az hissediyorum stres yaptigimdan mi başka bişeyden mi çözemedim bugün tekrar kontrole gidicem içim rahat etmedi doktor da pinpirikli der diye biraz çekiniyorum ama napim
Git tabi canım ya için rahatlasin inşallah bişey olmaz kuzuna. Ben bu doktorlara gıcık oluyorum. Anne adayları çok stresli ve gergin oluyoruz. Ciddi bi durum yoksa bence soylememeliler. Eger tehlikeli bi durum varsa soylersin yoksa ne diye insalari evhamlandiriyorlar. Senin yerinde bende olsam gitmek isterdim canım

Evet keşke soylemeseydi diyorum ben de Hayır bide kafaya takınca kücumsuyolar sanki o da hoşuma gitmiyo. İnşallah iyidir bebişim.kimse de anlamıyor evhamlisin diyor ama insan içinde taşıdigi canı merak ediyor.Rabbim hepimizin kuzucuklarini bagislasin.

Kızlar ya geçen kontrolde doktorum dedi ki kordon bebek boynunda ama atkı gibi geçmiş ben de korktum korkma kordon korkulacak bişey değil zaten ucu aşağı doğru iniyor dedi ben de fenalardayim çok kafama taktım

Canim bebisin allahın izniyle iyidir..sırrını dönmüştür içeri tekmeliyordur muhtemelen o yüzden az hissediyorsun..ben dr uma geçen hafta sordum en korktuğum şey kordon dolanması die..adam guldu bana sen kendini boğmaya çalış bakalım oluyor mu dedi..asla bebek kordon dolanmasindan bise olmaz dedi..bunu diyen perinatolog yani canım..kordona defalarca dolanır ve açılır demişti..sen yine de git dr una tabi için rahat etsin canım..Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşaallah..

Geçmiş olsun canım .. Bi aksilik çıkmaz da erken doğum olmazsa ( ki inşallah olmaz) doğumun kolay olur diye düşünüyorum kısaymış ya kanal dr bişi dedi mi bunula ilgili
Evet cnm dedigin gbi cok kolay dogumun olucak dedi ama insallah erken gelmez tek tehlike o smdi yatiyrmiste yurumek oturmak yasak

H history1985 cnm sakin tedirgin olma gecen tv dnledim kordon bizim bildigimiz gbi bsu degilmis bebege tehlikeli olacak boyutu sadece normal dogumdaymis ki oyle kisack bsy de degil ztn bebis orda suyun icinde rabbim koruyo onu arkadasiminki iki kere dolanmisti ertesi hafta ikisindende cikmsis

Canim cok saģol ne güzel açıklama yapmış doktorun benimki beni azarlayip yollamazsa iyi :) inşallah iyidir kuzucum

Canim içimi rahatlattiniz bizi bizden başkası anlamiyo inşallah benim bebişim de dolanmaz.

Canim içimi rahatlattiniz bizi bizden başkası anlamiyo inşallah benim bebişim de dolanmaz.
Sen hareketelrini genede takip et gun boyu tabiki hissetmezsen git ama dktorundan memnun degilsen degistir bn en ufak ishal der gecerm ama aradigimda bile hemen gel bebege bakalim dedi agrilarm vardi hemen alttan muayene etto rahim agzi kisalmis ilac verdi yatis verdi cok tedbirli bi dktprm var ck sukur icine snmiyosa dktorunla vedalas

Bana da normal gibi dedi onlar açıklıkta yok dedi gidebileceğim hiç mi kimse olmaz ters duruyomuş benimde dönmüş baya aşağıda hissediyorum kuvvetli vurma gibi ağrılarım oldu oturdum hemen sen de dinlen canım tekrar ne zaman doktora gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…