2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 canım öncelikle geçmiş olsun; bol bol dinlen sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah.. benim de karnıma bıçak saplanır gibi sancı giriyor bazen, hatta bir keresinde 1 saat içinde 5 kez oldu geçti.. karnımda sertleşmeler oluyor canım acıyor zaman zaman. ama doktorum hiç önemsemedi bunların hepsi normal dedi..

O zamana kadar boynunda kordonla mi.kaliyomuş ki
Dış etken ile düzeltilemeyeceğine göre. Demekki öyle kalıyo. bebeğin hareketlerine bağlı işte. Bi bakmışın boynundan çıkmış bi bakmışsın yineboynunda vs. yani bebek nasıl durursa içeride nasıl hareket ederse öyle oluyo. kordon dolanabilir de açılabilir de. doktor bir problem olmuyo boyna geçen kordon dolanmalarında. kordonda düğmüklenme olursa sıkıntı var. ve tamamen boynunu sıkıyorsa erken doğum ile bebek alınır demişler. ben de bilemiyorum ki cnm. doktor böyle demiş. hemen korkulacak veya panik yapılacak durum değil. bir sonraki haftaki kontrolde bakmışsın boynunda çıkmıştır dedi. şu anda bebeğin sağlığını etkileyen bir problem değil demiş.

Bende de oluyor aynı durum. Dün kramp girdi karnıma çok fenaydı. Belim ve popom ağrıyor sızlıyor. Kasılma oldu mu nefesim de daralıyor. Geçen akşam 6 kez oldu doktora gittim her şey yolunda dedi. Kasılmalar yorgunluktandır dedi. Ama insan rahat edemiyor bir türlü yaa. Kasıklarımda bir baskı hissi belimde ağrı korkuyorum ben de

Carsamba kntrole gtcm cnm bakicak tekrar durum ne diye raporda alicam mecbur yatiyrm iste smdilik

Sertlesmeler normalmis ama bicak saplaniyo diyince hemen alttan muate etti gordu cogu doktr gormezmus bunu bn yururken filan cok zorlaniyorum sola adim atarkn sanki bacagm ckiyo gbi oluyo

ben de çok korkuyorum eşim de kızıyor sana kalsa herşeyde koşa koşa hastaneye gideriz diyor.. eğer dinlendiğinde duş aldığında uyuyup uyandığında geçmiyorsa o zaman tehlikeli demekmiş doktorum böyle anlatmıştı

Mehmet altan guzel syleniyor ama bence sadece mehmet de guzel altan sylerken agzi cok dolduruyor ama hos isim

çok geçmiş olsun canım.. magnezyum ilacı verdi mi??
12 den beri imom, osteocare (kalsiyum d vitamini magnezyum iceren bi ilac) kullaniyrm hani oyle sirt agrim vs yk ama karnimin alti kotu yurumek zorlastiriyo smdide progestan verdi iste onlem amacli

Aynen bizde de durum öyle. O yüzden çoğu şeyi içimde yaşıyorum 10 düşünüyorsam 1 söylüyorum :)
Ahzab suresinde -Allah sizin için kötülük dilese sizi koruyacak kimdir ya da bir lütuf dilese buna engel olacak kimdir- diyor ya cidden öyle. Göremiyoruz içerde durumlar ne :) Allaha emanet. Rabbim nasip edecekse olacaktır. Buna sarılmak biraz içimi rahatlatıyor :)

çok geçmiş olsun canım.. magnezyum ilacı verdi mi??
ben de çalışıyorum. İşim masa başı ama yinede setleşmelerim hergün oluyo sanki. Ama ben de ağrı acı veya batmalar olmuyo hiç. sadece dokunduğumda sert olduğunu anlıyorum. Bende bir baskı olmuyo. doktor yorgunluktan rahim kasılıyo dedi. yeterki ağrı olmasın ve kanama olmasın dedi. Artık hemen hemen hergün bu sertleşmelerin normal olduğunu ve doğuma vücudun hazırlandığını söyledi. bi ara bende çok takmıştım kafaya. biliyomusunuz sanki hamileliğim ilk zamanlarından beri böyle bnm karnım. hep sert. uyurken yumuşak. dünki ölçümlerde yine sertti karnım doktor makineye bağladı rahimde kasılma yok neden sert anlayamadım dedi. Daha sonra dediki karın bölgende hiç yağ bulunmuyor ve büyük ihtimal kaslardan kaynaklı bebek çok sağlıklı dedi. Rahim ağzında ve suyunda bir problem yok gayet iyi gidiyor dedi. Ama bu sertleşmeler artık normal sayılır hem yorgunluk hem de haftalar yaklaşıyor. Gerçi evde bile yatsan dinlensen yine kasılmalar olur sertleşmeler olur. herşeyi de çalışmaya bağlama dedi.

Sertlesmeler normalmis ama bicak saplaniyo diyince hemen alttan muate etti gordu cogu doktr gormezmus bunu bn yururken filan cok zorlaniyorum sola adim atarkn sanki bacagm ckiyo gbi oluyo
Canım bıçak saplanması gibi hisler nerende oluyordu? Ve diğer şikayetlerin neydi tam olarak

Canım bıçak saplanması gibi hisler nerende oluyordu? Ve diğer şikayetlerin neydi tam olarak
Tam karnimin alti canim yururken ozellikle soluma basamiyorum ayakta durdugum an karnim asagi cekiyordu uzun sure yani 10 dk bile ayakta duramiyorm yatinca sagdan sola donerken bicak saplaniyo gbi oluyo sancm oluyodu otrrken asla bacaklarmi iki karistan yakin yaklastiramiyrm

Geçmiş olaun canım ciddi bi durum yoktur ymarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…