2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olaun canım ciddi bi durum yoktur ymarım
Arkadaşın rahim ağzı kısaymış o yüzden dr yürümesini fln yasaklamış erken doğum olur diye canım ya ..dikkat ederse bi sıkıntı çıkmaz ..inşallah zamanında ve sağlıklı gerçekleşir doğumu ..

Canim cok saģol ne güzel açıklama yapmış doktorun benimki beni azarlayip yollamazsa iyi :) inşallah iyidir kuzucum

Çok iyidir kuzucun canım Allahın izniyle...benim dr um candır cannn...Çok sevecen hep güler yüzlü karşılar..hasta psikolojisinden inanılmaz anlar ve ne zaman arasam acar telefonunu...öyle yani seker..güzel haberlerle gelll insallahhhh...

Ya doktorumu yeni değiştirdim aslında çok bilgili iyi bi doktor ama profesör havası var tabiki ondan benim sorularım ona garip geliyor :)

Sağol cnm

Öyle şeker hem de bilgili doktor bulamadim maalesef artık bilgisine güvenip şekerlik aramaya son verdim :)

Kızlar muayeneye gittim doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi bol bol nasihat verdi böyle şeyler düşünme dedi kordon önünde toplanmış dedi o ne demek bilmiyorum artık allaha emanet kuzucuklar.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.

Benim de batmalarım oluyor ara sıra. Yorulursam çok oluyor da. Gidince ben de söyleyim. Bugünlerde sağ kasık tarafımda hamileliğin ilk zamanlarındaki gibi batma oluyor.

Çok yoruldum çekmece buzdolabı düzeni derken eşim yapıyor ama yine el atıyorum Bide bebiş hareketleri acaip aşağıda acıttı bile ve hareketleri çok hissedilmiyo böyle olunca ne zaman döner ki nette döndürme hareketleri var ondan mı yapsam :S ters pozisyondaymış sol kalçama baskı yapıyo galiba yok böyle bi ağrı dayanamıyorum artık var mı böyle olan doğum pozisyonundayken çok net hissediyordum

Benimki de dönmedi canım bende internetten baktıö bazı hareketler varmış ileriki haftalarda yapacağım .. Kendini çok yorma ama kötü oluyorsun bak .. Doğum pozisyonundayken derken ?

Altan isminin anlamina baktim cok guzel bi anlami varmis bence Mehmet Altan cok karizmatik bi isim olmus canim

Valla doktor bana ekmeği azalt yürüyüş yap dedi azaltmaya çalışıyorum ama bu iştahla zor Allahtan boyum ıyı senin boy kaç?
1.64 benim de basenler çok kiloya musait.benim doktor hiiic sormaz öyle şeyler tavsiyeler hakgetire. .
Ben de şu ara çok sevdim taze sıcak ekmek peynir zeytin

Benimki de dönmedi canım bende internetten baktıö bazı hareketler varmış ileriki haftalarda yapacağım .. Kendini çok yorma ama kötü oluyorsun bak .. Doğum pozisyonundayken derken ?
Aynen canım ya insan birden aşağıda hissedince döner mi diyo işte... Baş yukarda ayaklar aşağıda öyleydi doğum pozisyonu derken .. Ben de gördüm o hareketleri bakalım.. Dönerler umarım sağol canımmm

Herkese selam,
Ben şimdiye kadar genel okuyucuydum ama dayanamadım ve bugün üye oldum sonunda. Öncelikle Mehmet Altan'ın annesi, bence çok güzel bi isim bulmuşsunuz. Benim müdürümün ismiydi, yani şanslı bi isim bence :) İsimdeki harflerin önemine inananlardanım. Herkese şimdiden sağlıklı, kolay ve gönlünüzce doğumlar diliyorum.
Ben bu hafta küçük bi lekelenme geçirdim. Tüm forumları, interneti arastırdım ama bu haftalarda pek fazla yasayanı bulamadığım için birilerine referans olur umuduyla paylaşmak istedim. Salı akşamı çok az pembelik geldi idrar sonrası tuvalet kagıdına. Sonrasında da 2 gündür kahverengi olarak geliyo, regl biterken geldiği gibi.. Salı akşam hemen doktorumu aradım sakin karşıladı ve muhtemelen yorgunluktandır dedi. Bol su iç ve dinlen, rahat edemezsen gece gelip NST'ye girebilirsin dedi. Normalde randevumuz yarın sabahtı ama Çarşamba sabah da leke görünce dayanamayıp gittim doktoruma. Önce ultrasonda baktı ve rahim ağzı, su miktarı vs hersey normal dedi. Sonra vajinal muayene yapıp kanama muhtemelen vajina duvarından geliyo dedi ve rahatladım biraz. Sonra NST'ye baglandım ve o da normal çıktı çok şükür. Tavsiyesi bol su içmek ve dinlenmek oldu, yürüyüş,ilişki ve yorulmak yasak şimdilik. Bir de iğne yaptılar güçlendirici hormon ve ek olarak progestan da kullan dedi. Salı'dan beri evden çıkmıyorum, dinleniyorum, oysa çok hareketliydim, gebelik eğitimlerine gidiyodum ama yarıda kaldı. Nazar mı değdi nedir Neyse saglıkla ve zamanında kolaylıkla gelsin de bebiş, çok korktum ama inşallah geride kalmış olsun bu aksilik. Yorgunluk sebebim muhtemelen evi süpürmek ve üzerine yürüyüş yapmak oldu sanırım. Artık son 2 ayınız kaldığını unutmayın ve yormayın kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…