Herkese selam,
Ben şimdiye kadar genel okuyucuydum ama dayanamadım ve bugün üye oldum sonunda. Öncelikle Mehmet Altan'ın annesi, bence çok güzel bi isim bulmuşsunuz. Benim müdürümün ismiydi, yani şanslı bi isim bence :) İsimdeki harflerin önemine inananlardanım. Herkese şimdiden sağlıklı, kolay ve gönlünüzce doğumlar diliyorum.
Ben bu hafta küçük bi lekelenme geçirdim. Tüm forumları, interneti arastırdım ama bu haftalarda pek fazla yasayanı bulamadığım için birilerine referans olur umuduyla paylaşmak istedim. Salı akşamı çok az pembelik geldi idrar sonrası tuvalet kagıdına. Sonrasında da 2 gündür kahverengi olarak geliyo, regl biterken geldiği gibi.. Salı akşam hemen doktorumu aradım sakin karşıladı ve muhtemelen yorgunluktandır dedi. Bol su iç ve dinlen, rahat edemezsen gece gelip NST'ye girebilirsin dedi. Normalde randevumuz yarın sabahtı ama Çarşamba sabah da leke görünce dayanamayıp gittim doktoruma. Önce ultrasonda baktı ve rahim ağzı, su miktarı vs hersey normal dedi. Sonra vajinal muayene yapıp kanama muhtemelen vajina duvarından geliyo dedi ve rahatladım biraz. Sonra NST'ye baglandım ve o da normal çıktı çok şükür. Tavsiyesi bol su içmek ve dinlenmek oldu, yürüyüş,ilişki ve yorulmak yasak şimdilik. Bir de iğne yaptılar güçlendirici hormon ve ek olarak progestan da kullan dedi. Salı'dan beri evden çıkmıyorum, dinleniyorum, oysa çok hareketliydim, gebelik eğitimlerine gidiyodum ama yarıda kaldı. Nazar mı değdi nedir
Neyse saglıkla ve zamanında kolaylıkla gelsin de bebiş, çok korktum ama inşallah geride kalmış olsun bu aksilik. Yorgunluk sebebim muhtemelen evi süpürmek ve üzerine yürüyüş yapmak oldu sanırım. Artık son 2 ayınız kaldığını unutmayın ve yormayın kendinizi...