2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun arkadaşım .. Şükür ki kötü bişey çıkmamış ..dediğin gibi 2 ay kaldı dikkat etmek lazım son aylarımızda ne bebişlerimizi ne de kendimizi yormayalım .

Benim bebek gecen hafta bas gelisliydi bugun ultrasonda makat gelisli olmus..degisiyor yani..
Evet değişiyormuş canım ama ben hala makat gelişli hissediyorum tekmeleri kasıklarımda çünkü .. Hatta bazen öyle iniyorki vurduğu an idrarım geliyor :))

H.geldin ve geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey.yorumamak lazım da başka çocuğu olanlar anlayacaklardır.inanın bazen hamile olduğumu bile unutuyorum neredeyse.bir buçuk yaşında bir bebeğim var ve çok hareketli.ev işi,mutfak işi zaten hiç bitmiyor.her işe tek başıma yetişiyorum. günler bugün olduğu gibi çok zorlayıcı hareketler yapıyorum maalesef.inşallah bir şey olmaz.sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Bu arada 22 .haftada detaylı usg ye girdim.şükür bir şey çıkmadı.24.haftada kendi doktor uma kontrole gittim.kalbinde beyaz nokta var dedi.ben hem şaşırdım hem de daha önce hiç duymadığım için ne soracağımı da pek bilemedim.tabi yine de anlattı dok.kalıtsal bir hastalık işareti olabilir detaylı usg gir dedi.ben de girmiştim dedim.onda bir şey çıkmadıysa sorun yok dedi.ama benim içim rahat değil.böyle bir şey yaşayan,duyan var mı?

Kızlar ya ben geçen gün çok sıkıştım ve 2-3 saat tuvalet bulamadığım için tutmak zorunda kaldım. O günden beri alt karın bölgem sızlıyor. Ve idrarda bulanıklık fark ettim bugün. Sanırım idrar yolları enfeksiyonu oluyorum Doğal yolla önlemenin yolu var mı bol su içmekten başka?

Bu arada dün 29+3’te muayenemiz vardı. 1500 kg olmuş maşallah :) Kafası ve bacakları 1 hafta ileriden gidiyor. Kafası büyük çıkınca korkuyorum ben ama doktor son yıllarda bununla çok karşılaştığını söyledi. Sizlerde kafa çevresi ölçüsü haftası ile uyumlu mu?

@sadrml Benim doktorum da epidural öneriyor. Senin konforun için diyor. Ama açıkcası ben de istemiyorum. Geçen ay doğum yapan bir arkadaşıma da epidural takmaya çalıştılar ama olmayınca genel anestezi ile sezeryana aldılar. Sürekli başım ağrıyor diyordu. Bir kaç saat konforlu olmasam da olur diyorum.

PembeLokum
Canım sağol. Siteye bakacağım. Küvet için; benim genel olarak öğrendiğim bir şey var; bir şeyin ne kadar az özelliği varsa o kadar iyi oluyor. Bir çok özelliği bir arada sunan şeyler kolay bozuluyor. Suyun sıcaklığını ölçen ördek şeklinde bir termometre var. Arzum’un. 30 TL. Oda sıcaklığını da ölçüyor. Ayrıca küvette oyuncak gibi de oynayabiliyor. Kiloyu da doktor ölçecek zaten. O sebeple bence daha basit şeylere de bakabilirsin. Bu plastik küvetlerin ayakları da var. Ben ayağını arkadaşımdan alacağım.

Yıkanabilir bezlere ben de baktım da kullananlar hep bir heves aldık sonra yapamadık demişler. Bir de sürekli sen başında olmuyorsun, bir başkası da yıkayamayabilir. Ben de muhtemelen bir süre sonra bıkarım ve temiz olmaz diye almadım. Yoksa onların daha sağlıklı olduğuunu düşünüyorum.

Günaydın anneler
Bizimde kontrol var bugün bi ay sonra kuzumu gorcem inşallah. Çok merak ediyorum büyüdümu yavrum çünkü ben bu bi ayda hiç kilo almadım zaten ıstahim yok. Sanki pek besleyemedim yavrumu. Bide 2 aydır yüzünü saklıyor sipa umarım bu ay çeker ellerini yüzünden de kime benziyo görürüz. Oda heycanli galiba geceden beri sert sert vuruyor zaten hiç uyumuyo bu çocuk Vampire bağladı iyice

Canım o kilo almış büyümüştür merak etme :) kansızlık filan çok değilse sıkıntı olmaz. Bir de bir şey sorcam ben kontrole gideceğimde 28. Hafta yeni bitmiş olacak. Şeker kontrolü için geç olmaz dimi?

Günaydın güzel anneler.Nasılsıniz?biz şimdi kaç aylık oldu ya ben ay işini pek çözemedim soranlara altı aylık diyorum.sizlere birkaç sorum olacak? Göğüs pompası almak gerekli mi ben doğumdan sonra calisicam çünkü süt saklama poşetleri falan da mı almam lazım bi de kabızlık sorunu çok fena kayısı ve probiyotik yoğurt yiyodum ama onlar da artık fayda etmiyor önerisi olan var mı?

Canim ben 7. Aya girdik diyorum. Göğüs pompası alcam bebeğe ben bakcam inşallah ama bulunsun. Bende kabızlık sorunu yaşıyorum en etkili çözüm her sabah aç karnına bi dilim ananas yemek oluyor. AnanasI bırakınca hiç bişey fayda etmiyor tabi incir felan da yemeye çalışıyorum gün içinde. Ananas i tavsiye ederim.
Inşallah canım gorcez bakalım büyümüş mu oglusum. Kan değerlerime aylardır bakılmiyor doktor kan ilacı verdi ama oda mideme dokunuyor bıraktım hayırlısı valla. Şeker kontrolü ben 26. Haftada yaptirdim ama hiç fikrim yok kaçıncı haftalar bakılması lazim

Öyle şeker hem de bilgili doktor bulamadim maalesef artık bilgisine güvenip şekerlik aramaya son verdim :)
canım ya güldürdün beni sabah sabah.seker kelimesini senin için kullandım..durumlar boyle yani sekerim gibi yani...tabi drum da şekerdir hakkini yemeyim...Allah gönlündeki gibi bir dr nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…