- 5 Mart 2012
- 1.193
- 553
- 358
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.741
Canim ben 7. Aya girdik diyorum. Göğüs pompası alcam bebeğe ben bakcam inşallah ama bulunsun. Bende kabızlık sorunu yaşıyorum en etkili çözüm her sabah aç karnına bi dilim ananas yemek oluyor. AnanasI bırakınca hiç bişey fayda etmiyor tabi incir felan da yemeye çalışıyorum gün içinde. Ananas i tavsiye ederim.
Inşallah canım gorcez bakalım büyümüş mu oglusum. Kan değerlerime aylardır bakılmiyor doktor kan ilacı verdi ama oda mideme dokunuyor bıraktım hayırlısı valla. Şeker kontrolü ben 26. Haftada yaptirdim ama hiç fikrim yok kaçıncı haftalar bakılması lazim
Günaydın güzel anneler.Nasılsıniz?biz şimdi kaç aylık oldu ya ben ay işini pek çözemedim soranlara altı aylık diyorum.sizlere birkaç sorum olacak? Göğüs pompası almak gerekli mi ben doğumdan sonra calisicam çünkü süt saklama poşetleri falan da mı almam lazım bi de kabızlık sorunu çok fena kayısı ve probiyotik yoğurt yiyodum ama onlar da artık fayda etmiyor önerisi olan var mı?
Çalışacaksan pompa ve poşetler gerekli olabilir canım. Ben 7. Aya girdik diye söylüyorum.Günaydın güzel anneler.Nasılsıniz?biz şimdi kaç aylık oldu ya ben ay işini pek çözemedim soranlara altı aylık diyorum.sizlere birkaç sorum olacak? Göğüs pompası almak gerekli mi ben doğumdan sonra calisicam çünkü süt saklama poşetleri falan da mı almam lazım bi de kabızlık sorunu çok fena kayısı ve probiyotik yoğurt yiyodum ama onlar da artık fayda etmiyor önerisi olan var mı?
Aynen benim kan hapı da ishal yapıyor beni içmiyorumCanim ben 7. Aya girdik diyorum. Göğüs pompası alcam bebeğe ben bakcam inşallah ama bulunsun. Bende kabızlık sorunu yaşıyorum en etkili çözüm her sabah aç karnına bi dilim ananas yemek oluyor. AnanasI bırakınca hiç bişey fayda etmiyor tabi incir felan da yemeye çalışıyorum gün içinde. Ananas i tavsiye ederim.
Inşallah canım gorcez bakalım büyümüş mu oglusum. Kan değerlerime aylardır bakılmiyor doktor kan ilacı verdi ama oda mideme dokunuyor bıraktım hayırlısı valla. Şeker kontrolü ben 26. Haftada yaptirdim ama hiç fikrim yok kaçıncı haftalar bakılması lazim
Bayılıyorum Ayşe 'ye, Kız olursa Ayşe istiyordum, oğlum olacak inşallah Ali koyacağız.inşallah:)ben Ayşe düşünüyorum ama kararsızım
Kızlar ya ben geçen gün çok sıkıştım ve 2-3 saat tuvalet bulamadığım için tutmak zorunda kaldım. O günden beri alt karın bölgem sızlıyor. Ve idrarda bulanıklık fark ettim bugün. Sanırım idrar yolları enfeksiyonu oluyorumDoğal yolla önlemenin yolu var mı bol su içmekten başka?
Bu arada dün 29+3’te muayenemiz vardı. 1500 kg olmuş maşallah :) Kafası ve bacakları 1 hafta ileriden gidiyor. Kafası büyük çıkınca korkuyorum ben ama doktor son yıllarda bununla çok karşılaştığını söyledi. Sizlerde kafa çevresi ölçüsü haftası ile uyumlu mu?
@sadrml Benim doktorum da epidural öneriyor. Senin konforun için diyor. Ama açıkcası ben de istemiyorum. Geçen ay doğum yapan bir arkadaşıma da epidural takmaya çalıştılar ama olmayınca genel anestezi ile sezeryana aldılar. Sürekli başım ağrıyor diyordu. Bir kaç saat konforlu olmasam da olur diyorum.
PembeLokum
Canım sağol. Siteye bakacağım. Küvet için; benim genel olarak öğrendiğim bir şey var; bir şeyin ne kadar az özelliği varsa o kadar iyi oluyor. Bir çok özelliği bir arada sunan şeyler kolay bozuluyor. Suyun sıcaklığını ölçen ördek şeklinde bir termometre var. Arzum’un. 30 TL. Oda sıcaklığını da ölçüyor. Ayrıca küvette oyuncak gibi de oynayabiliyor. Kiloyu da doktor ölçecek zaten. O sebeple bence daha basit şeylere de bakabilirsin. Bu plastik küvetlerin ayakları da var. Ben ayağını arkadaşımdan alacağım.
Yıkanabilir bezlere ben de baktım da kullananlar hep bir heves aldık sonra yapamadık demişler. Bir de sürekli sen başında olmuyorsun, bir başkası da yıkayamayabilir. Ben de muhtemelen bir süre sonra bıkarım ve temiz olmaz diye almadım. Yoksa onların daha sağlıklı olduğuunu düşünüyorum.
PembeLokum canım bugün müydü kontrolün ne yaptın?
Anladım canım ben aç gideyim o zaman. Ben 28i doldurmuş oluyorum gittiğimde ama problem olmaz sanırım. Birkaç gün geride olması sıkıntı değil canım önemli bir şey olsa metin bey söylerdi. Ben her gün muz yediğim için benimki kilolu olmuştur. Bakalım metin bey de kaç kilo çıkacak. Suit oda Nasıldı? Ek ücreti oluyormuymuş? Sezeryan oldu benim arkadaşım 3 4 gün hastanede kalmışlar.Gittim canim medicanaya gittim dr acsan seker yuklemesi yapalim dedi ac degildim o zaman yaptir bana sonucu whatsappla gonder dedi yine tam kan b 12 idrar tahlili yaptik
Bebege sonunda kesin kız dedi27+6 iken %100 oldu sonunda sukur
Kilosu 1.091 gr bana az geldi yaa diger olculeri de 27+3, 227+0 fln cikti bikac gun geriden geliyor bebis ona canim skldi biraz dr bi sknti yok dedi ama
Bu de medicana nin suit odasini gezdim
Ben de şekerim o da şeker herkes şekercanım ya güldürdün beni sabah sabah.seker kelimesini senin için kullandım..durumlar boyle yani sekerim gibi yani ...tabi drum da şekerdir hakkini yemeyim...Allah gönlündeki gibi bir dr nasip etsin sana
Banyoyla kilosunun alakası var mı ki :/3 haftada 300 gr az değil mi ya nette bundan sonra 200 alcak haftada yazıyorher gün evde olunca banyo yapıyorum saçta kurutuyorum sıcak su mu etkilemiştir .. Ne yapayım acaip pis hissediyorum yoksa :/
Ya ne bileyim gelişimini etkiliyomuş sıcak su öyle duydum canım o yüzden yavaşlamış olabikir mi diyorum :S ama normal gözüküyor zafen sata göre biz sadece az daha tombik istiyoruz galibaBanyoyla kilosunun alakası var mı ki :/
Normal doğum filan olacaksa daha kolay doğar canımYa ne bileyim gelişimini etkiliyomuş sıcak su öyle duydum canım o yüzden yavaşlamış olabikir mi diyorum :S ama normal gözüküyor zafen sata göre biz sadece az daha tombik istiyoruz galiba
Anladım canım ben aç gideyim o zaman. Ben 28i doldurmuş oluyorum gittiğimde ama problem olmaz sanırım. Birkaç gün geride olması sıkıntı değil canım önemli bir şey olsa metin bey söylerdi. Ben her gün muz yediğim için benimki kilolu olmuştur. Bakalım metin bey de kaç kilo çıkacak. Suit oda Nasıldı? Ek ücreti oluyormuymuş? Sezeryan oldu benim arkadaşım 3 4 gün hastanede kalmışlar.
Sezeryan da önceden rezerv yaparsın da normal doğumda nasıl oluyor o iş :) ben de gittiğimde doğumu sorcam normal olacak olursa nasıl olacak şehir dışında olduğum için. Kimle görüştün bu oda meselesini?Ben de yeni muz yemeye basladim ithal muz etkisi olur insallah suit oda geceligi 300 liraymis canim normal oda200 zaten dogum parasina dahildi galiba aradaki fark olan 100 lirayi oduyorsun. Onceden rezerv yapmaliymisiz ama ztn iki tane suit oda var
kai kilo ve boyu kaç ki canım?3 haftada 300 gr az değil mi ya nette bundan sonra 200 alcak haftada yazıyorher gün evde olunca banyo yapıyorum saçta kurutuyorum sıcak su mu etkilemiştir .. Ne yapayım acaip pis hissediyorum yoksa :/
Sezeryan da önceden rezerv yaparsın da normal doğumda nasıl oluyor o iş :) ben de gittiğimde doğumu sorcam normal olacak olursa nasıl olacak şehir dışında olduğum için. Kimle görüştün bu oda meselesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?