2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım 30 hafta bitince 7 ay bitmiş oluyor..yani 31.haftada 8. Aya gitmiş oluyoruz..bende bi kitap var ordan baktı bende...ben cuma günü 31 e girdim ve takvime bi baktım gerçekten doğuma 70 gün yani iki ay 10 gün kalmis gözüküyordu..

Çalışacaksan pompa ve poşetler gerekli olabilir canım. Ben 7. Aya girdik diye söylüyorum.

Aynen benim kan hapı da ishal yapıyor beni içmiyorum kuru üzüm yemeye çalışıyorum kontrole gidince yeni bir ilaç isticem. Ya da kuru üzüm yettiyse ona devam :)

Anladim canim tamam sagolasin :) vay 29 haftada 1.5 kg olmus bebegin masallahhh :)

Ben bugun 27+6 yim 1.091 cikti kilosu kafasi fln benimki geriden geliyor ya

Reactions: 9ay
PembeLokum canım bugün müydü kontrolün ne yaptın?

Gittim canim medicanaya gittim dr acsan seker yuklemesi yapalim dedi ac degildim o zaman yaptir bana sonucu whatsappla gonder dedi yine tam kan b 12 idrar tahlili yaptik

Bebege sonunda kesin kız dedi 27+6 iken %100 oldu sonunda sukur

Kilosu 1.091 gr bana az geldi yaa diger olculeri de 27+3, 227+0 fln cikti bikac gun geriden geliyor bebis ona canim skldi biraz dr bi sknti yok dedi ama

Bu de medicana nin suit odasini gezdim

Reactions: 9ay
Kızlar biberonu ilk zamanlar için bi tane alsam yeterli olur mu yoksa şu aventin bi büyük bi küçük cam olanından mı alsam? Birde ateş ölçerleri nasıl aldınız alından ölçenlerden düşünüyorum wellgro ya da weweell marka var fiyatı uygun..sizin önerebileceğiniz bi marka var mı?

huriye048 canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk hemoglobin a1c yaptırdım açlık 86 çıktı tokluk tekrar bakılacak dendi ama sebebi belli değil..hemoglobin de 4 çıktı değerler nasıl sence? idrar testide yaptırdım glikoz negatif çıktı. Tokluk belli olmadığı için tekrar açlık tokluk baktırmayı düşünüyorum bu arada

3 haftada 300 gr az değil mi ya nette bundan sonra 200 alcak haftada yazıyor her gün evde olunca banyo yapıyorum saçta kurutuyorum sıcak su mu etkilemiştir .. Ne yapayım acaip pis hissediyorum yoksa :/

Merhaba anneler
Çok sukur oglusum gayet iyi. Yüzünü yandan gösterdi bu sefer ay çok şekerdi ya. Kilosu ve boyu da bi hafta önden gidiyo çok şükür. 32. Hafta için çalışabilir raporu ayarlamayi unutmayın anneler onu kurumlar istiyor

Anladım canım ben aç gideyim o zaman. Ben 28i doldurmuş oluyorum gittiğimde ama problem olmaz sanırım. Birkaç gün geride olması sıkıntı değil canım önemli bir şey olsa metin bey söylerdi. Ben her gün muz yediğim için benimki kilolu olmuştur. Bakalım metin bey de kaç kilo çıkacak. Suit oda Nasıldı? Ek ücreti oluyormuymuş? Sezeryan oldu benim arkadaşım 3 4 gün hastanede kalmışlar.

Ya ne bileyim gelişimini etkiliyomuş sıcak su öyle duydum canım o yüzden yavaşlamış olabikir mi diyorum :S ama normal gözüküyor zafen sata göre biz sadece az daha tombik istiyoruz galiba
Normal doğum filan olacaksa daha kolay doğar canım sağlıklıysa kilosuna çok takılma. Her çocuk farklı. Doğduktan sonra bu durum nasıl böyleyse anne karnında da böyle.

Ben de yeni muz yemeye basladim ithal muz etkisi olur insallah suit oda geceligi 300 liraymis canim normal oda200 zaten dogum parasina dahildi galiba aradaki fark olan 100 lirayi oduyorsun. Onceden rezerv yapmaliymisiz ama ztn iki tane suit oda var

Ben de yeni muz yemeye basladim ithal muz etkisi olur insallah suit oda geceligi 300 liraymis canim normal oda200 zaten dogum parasina dahildi galiba aradaki fark olan 100 lirayi oduyorsun. Onceden rezerv yapmaliymisiz ama ztn iki tane suit oda var
Sezeryan da önceden rezerv yaparsın da normal doğumda nasıl oluyor o iş :) ben de gittiğimde doğumu sorcam normal olacak olursa nasıl olacak şehir dışında olduğum için. Kimle görüştün bu oda meselesini?

Konuş canim ani dogum olursa napayim kalkip geleyim mi yoksa orda mi dogurayim diye bence sen her ihtimale karsi sana en yakin iyi bi hastane ve doktor arastir ani bi dogum olursa diye

Oda meselesini direkt dogum katina cikip sorduk 6. Ve 7. Kat

Benim sezeryan olacak ya ah bnm gozlerim ya Allah boyle yaratmis ne deyim 14dereceden bi gozum 16ya digeri 18e cikmis gebelik yuzunden dogumu da normal yaparsam kör olabilirim ya da numaram daha çok artarmis.. kör gibi bir şeyim ya Allahim bebegimin gozlerini saglikli etsin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…