2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
sabah kalkınca 2 bardak ılıtılmış suyu lıkır lıkır iç. bol bol zeytinyağı tüket ve muz yeme. Geçer inşallah canım

Anladım canım. Nasip canım Rabbim böyle istemiş :) benim bir arkadaşım bu ayın 17 sinde sezeryan oldu. Ona sordum şimdi normal de sezeryan da 1500 liraymış. Onları suit odaya almışlar. Ve suit oda için ek ücret ödememişler. Perşembe gece doğum olmuş cumartesi öğlen çıkmışlar. Sana neden 100 lira fark var demişler ki.

Hmm onun doktoru farkli sanirim 1.500müş ya?

Onlara neden fark odetmemisler ki bize oyle dediler

Hmm onun doktoru farkli sanirim 1.500müş ya?

Onlara neden fark odetmemisler ki bize oyle dediler
Evet bizim doktorun karşısındaki özlem hanıma gidiyor. Doktordan dolayı fark olsa bile oda konusu aynı olması lazım :) bilmem belki odalar doludur oraya mecbur almışlardır o yüzden ek ücret almamışlardır. İyi niyetli yaklaşıyorum :):):)

30 hafta bitince 7 ay bitmiş oluyor arkadaşlar.ben şu an 8 den gün aldım diyorum mesela

Bugün banyo ve bakım malzemelerini aldık Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun bebek demek masraf demekmiş :) Aldığım markaları yazayım belki faydalı olur hepsi e-bebek ten

*Yeni doğan pamuk+su ıslak mendili-Uni Baby
*Küvet, kova, maşrapa, doğal deniz süngeri, köpüklü file ve normal file: Babyjem
*Termometre: Bebedor
*Küvet ayağı: Babyplus
*Şampuan: Mustela
*Deterjan: Friendly organic
*Pişik önleyici krem: SebaMed
*Göğüs ucu kremi: Lansinoh lanolin
*Tırnak bakım seti: Chicco
*Emzik: Philips Avent
*Biberon: Philips Avent Naturel Cam
*Bebek bezi çöp kovası ve çöp torbası: Korbell
*Güvenli uyku yastığı: Bebedor
*Emzirme yastığı: Mycey
*Hamile yastığı: Babyjem
*Bebek bezi: Pampers Prima Premium Care 1 beden (bezde tartismaya girmeyelim )
*Teķ kullanımlık alt açma, lohusa külodu ve göğüs pedi de aldım markaları önemli değil sanırım :)

Bundan sonra alacağım yatak odamıza bebek için bir dolap, wombie kundak ve cuski muslin bez kaldı gibi umarım başka eksik yoktur

Göğüs pompası ve bebefon işini sonraya bıraktım :)

Okumadan yazmıştım.seninki daha ayrıntılı olmuş

Hayırlı olsun güle güle kullanın sen ve gülsima sağlıkla inşallah

Kızlar beşik içine yatak aldınız mı?
Anne yün yatak yapmış ama fazla yumuşak. Sert yatak önerildiği için onu kullanmayacağım.
Piyasada sünger ve latex var. Bir de işbir yatağın lateksit diye bir ürünü var. Sıkıştırılmış hindistan cevizi lifi var.
Sünger - Sentetik bir ürün. En ucuz alternatif bu. Yalnız en sert sünger, 32'lik, kullanılmalıymış.
Latex - Doğal ama alerji yapma olasılığı var
Lateksit - Süngerin geliştirilmişi. Sentetik. Latekse benziyor ama alerji yapma riski yok.
Ne alacağım gerçekten şaşırdım

Ben de biraz araştırdım sonra visco dan aldım canım sertliği güzel geldi fiyati da diğerlerine göre daha iyiydi umarım bebişim de beğenir :)

Benim de batmalarım oluyor ara sıra. Yorulursam çok oluyor da. Gidince ben de söyleyim. Bugünlerde sağ kasık tarafımda hamileliğin ilk zamanlarındaki gibi batma oluyor.
nlat tabi csnim bnde normaldir sandm ama oturum bile degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…