2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 canimmm gecmis olsun bayadir giremiyorum nasilsiniz diye bakmaya girdim. Simdi nasilsin durumlar ne alemde? Bende artik hareketlerinden uyuyamiyorum gece 1 etmeden rahat yok sonra beyfendi uyursa benide uyutuyo. Karnim gobek dansi yapar gibi. Nefes darligi cekiyorum cok

Ben ayağa kalkınca yürüyünce kasıklarım çok kasılıyor kızlar.. 2 dk ayakta yürüsem idrarım geliyor .. Gerçekten ağır oluypr karnım sizde de aynı mı normal mi yani ?? Birde bebiş tekme atınca vajınam gıdıklanıyor gibi oluyor .. Her iki üç saatte bir bi iki dklık sancı vuruyor birde .. Sizce endişelenmeli miyim ?? Genel olarak hepimiz mi aynıyız??

Aynı beni anlattim kuzum, bence endiselenecek bi durum yok, hepsi olması gerektiği gibi

vorones t
o nefes bndede var ya yarim nefes aliyorm resmen. Suan hala yatiyorum iate cnm sagol bakalim crs kntrol var. Ilaca devam der buyuk ihtimal. Ama tabi hala batmalar devam

Acaba normalmi ya istd bnde bu sebeplefi syldim rahim ksalmasi cikti Mouse cnm bnde oyle ya 5 dk bi tuvalete gdyrm daha erken dhlmi aslnda bnlar icn
Ya ilk hamilelik olunca erken mi değil mi anlayamıypruz ki canım .. Dün biraz gezeyim dedim zar zor eve geldim sürekli sancım oldu korkudan dr a gitmedim ya duş falan aldım

Bugün arkadaş soledi ya elevit Tr domuz jelatini varmış firma kabul etmiş. Okuyunca çok sinir oldum bana doktor decavit vermişti ama eczacı eşdeğer die elevit vermişti ıyiki icememisim

Ya ilk hamilelik olunca erken mi değil mi anlayamıypruz ki canım .. Dün biraz gezeyim dedim zar zor eve geldim sürekli sancım oldu korkudan dr a gitmedim ya duş falan aldım
Doktr bana karnin sertlesince bi bardak su icip duz yat dinlen demiati ama agri gelince insan niye anlamiyo yavas yavas yurup derin nefeslerle yurumek lazim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…