2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İki haftaya kadar önden ya da geriden gitmesi problem değil dedi doktor dert etmeyin

Sağlıklı olur Allah'ın izniyle Can'ım dert etme sezaryen normal farketmez hangisi en az riskli ise o olsun

Can'ım haftamız birebir aynı seninle benim de takvim 14.06 gösteriyor ama doktorum 1 haziranda alırız demişti plasenta previa sebebiyle mecburi sezaryen olacak. Şikayetlerimiz de birebir aynı ciddi bir kasık Ağrı'sı var doktorlar rutin diyor olacak tabi diyor hamilelik zor bir iş olsun katlanırız sonu güzel inşallah

Öf ya ben o konuyu kaçırmışim demekki. Çok sinir oldum yavruma o pis hayvandan Yedirmis oldum istemeden
Canım ben de içiyorum mecburen çok kafana takma aradığım ilacı bulamadım o kadarda büyük bişey olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut decavit alırız ama o kadar kişi içiyor sonuçtada

Doktr bana karnin sertlesince bi bardak su icip duz yat dinlen demiati ama agri gelince insan niye anlamiyo yavas yavas yurup derin nefeslerle yurumek lazim galiba
Valla bem yavaş yavaş derin nefes alıp yürüyüroum ama ne bilim canım ya birde benim bebiş ters ya ayakları direk kasıklarımda

İnşallah canım benim

Nevresim takımı aldınz mı kızlar
Ben bunları aldım english home dan . Kampanya kodumuz vardı hepsi 85 tl ye geldi süper olduuu :))
Güle güle kullanın canım bebişinle .. Ben yan korumalı bakıyorum ya kokoş bişiler :))

Kızlar var kı benim gibi hipotiroidili anneler durup durup korkuyorum ben de :) 2 aya yaklaştı neredeyse sık mı yaptırıyosunuz benim gibi yarın baktırcm tsh kalsiyum b12 demir ve akşye yine sizde baktırıyo musunz bunlara benm asm her seferinde tahlil istiyo 6 kere falan oldu bu sefer yok baktırmaym demiştim ama yarın gitcem oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…