2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım. Canları sağolsun diyelim napalım :) bizim ilk torun filan ya onun da heyecan ve hevesi var :)
Tabi ki Canları sağolsun onların da bu ara ciddi sağlık problemleri var da o yüzden bebeğe ilgi yok önce sağlık Bi de aynen ilk torun fazlasıyla kıymetli olunca bizimkine verecek değer yok

Valla bem yavaş yavaş derin nefes alıp yürüyüroum ama ne bilim canım ya birde benim bebiş ters ya ayakları direk kasıklarımda
Allah kolaylik versn hepimize kimine gore nazli olabilirz hatta burda 40 dk boyunca ylda ise giderken kimse yer vermiyo dedigimde topa tutulmustum ama herkesin hamileligi cok farkli geciyo bizimkide en son terti ama snki dun dondu midem de ayak hissediyrm yani orasi curumus gbi aciyo sagima yatamiyorim soluma donsem kalcam uyusuyo

Nevresim takımı aldınz mı kızlar
Ben bunları aldım english home dan . Kampanya kodumuz vardı hepsi 85 tl ye geldi süper olduuu :))
Evet cnm filli battaniyeyi 25 e almistim indirimden orgabik carsaf seti almistm 12.5 a 50 tl ye yun yorgan almstm english hone dan. Bide ben nevresim ve pike takimi yaptrdim korumalik yaptrdim :)

Bebek arabası bunu çok begendim , ama rengi kire dayanıksız gbi dimi,, çok mu kirlenir ki mantıksız mı bunu almak
Siyahı var bi de ama bu kadr cici değil

Eklentiler

• image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
Öf ya ben o konuyu kaçırmışim demekki. Çok sinir oldum yavruma o pis hayvandan Yedirmis oldum istemeden
Bilmeden yaptiklarimizdan sorumlu degiliz biliyosun allah korisun bndan snra dikkat et tabiki cok onemli suan yedigimiz ictigimiz onlarin hayatini smdoden yonlendiriyoruz.
Çok geçmiş olsun Can'ım Zaman çabucak geçer bir bakarsın yattığımız bu günleri çok ararız inşallah
Evet cok arariz :) ama smdiden hayal kuruyorm oturup agloyrn mutluluktan

Evet cnm filli battaniyeyi 25 e almistim indirimden orgabik carsaf seti almistm 12.5 a 50 tl ye yun yorgan almstm english hone dan. Bide ben nevresim ve pike takimi yaptrdim korumalik yaptrdim :)
Varyaa o filli battaniyeyi bu filli nevresim takımımla uysun die alcaktm , avm de bi bayan kullanıodu yıkamış ve pütür pütür olmştu o yüzden ondan vazgeçmek zorunda kaldım
Tavsiyem mutlaka elde yıka, kadın makineye atmş düşük ayardı dedi ama ...

Battaniye yazmisim ya nevresimi aldim cnm :) resmlere bakarken yazdm.

Benim bir sağlıkçı olarak tavsiyem kesinlikle şeker yüklemesi yapılması canım. Hba1c şeker sürekli çok yüksek gitmeden hemen yükselmez hba1c nin normal çıkması gebelik şekeri olmadığını şekerin hep normal seyrettiğini göstermez canım. Ayrıca idrarda glukoz olmaması birşey ifade etmez pozitif olması anlamlı (kan şekeri 180in üstünde olunca sadece o sırada idrarda glukoz pozitif çıkar çünkü). Sana önerim şeker yüklemesi yaptırman hiçbir zararı yok ve kesin tanı o şekilde konuluyor. Kendimden örnek vereyim mesela... şeker yüklemesi zararlı olsa ben kendine yaptırmazdım iki gebeliiimde de yaptırdım ikisinde de gebelik şekeri çıktı. İlk gebeliğimde gebelik şekeri olduğundan bu gebeliğimde 3 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım ve çıktı diyete ve evde kan şekeri ölçümüne başladım şekerim genelde iyi çıkıyor bazenleri tokluk şekerim yüksek çıkıyor ve bu zaman içinde idrarda hiç glukoz çıkmadı (başka nedenlerle ayda 1-2 defa idrar verdim) 3 defa hba1c baktırdım normal sınırlarda çıktı canım. Hba1c sık sık şeker yüksek çıkınca yükselir tanı koymak için pek kullanılmaz genelde şeker tespit edildikten sonra takip etmek için kullanır

Benim de soluma yatmaktan çürüdü sağa dönünce daha çok ağrıyo yalnız düz yatıyorum mecburen arada gece olunca acaip sızlıyor sabaha doğru geçiyor anlamadım romatizmalılar gibi:)

Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı

Nevresim takımı aldınz mı kızlar
Ben bunları aldım english home dan . Kampanya kodumuz vardı hepsi 85 tl ye geldi süper olduuu :))
Ben de bunları almıştım indirim vardı 75 é flan geldi . Çok memnun kaldım tavsiye ederim. Senin kiler de güzel . Hatta ayni

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-28-23-17-05.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_2016-02-28-23-16-45.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2016-02-28-23-18-26.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 124
Ya bende düşünüyorum çok mu nazlıyım ya da abartıyorum diye ama yok ya ağrım var iyi değilim .. Canım bence evde biraz yürü ılık duş al rahatlarsım belki

Ben e
Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
bebekten fisher falan aldım lcwa aldım baby corner aldım bi de şirinciklerden aldım ama memnun kalmadım bibaby var e bebekte tulum alıp beğenmiştim bilindik markalardan alma taraftarıyım cnm nette göremiyorsun çünkü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…