2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ellerinde normal oda olmayınca mecburen suit oda veriyorlar. O zaman suit oda farkı istemiyorlar. Ondan almamışlardır arkadaşınızdan. Kısmet işi :)

Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
Canım ben aldım internetten, kanzdan 4 çeşit aldım çok güzel çıktı (elbise , 2 li takım yelek ,hırka), mothercaredan 5 li body set aldım , hırka aldım, baby cornerdan takım aldım şalvarlı olanlardan :) mamas papastan elbise aldım ... en güzeli mamas papas ama çok pahalı geldi , bi kaç düğün var temmuz, ağustos ta çıkamam diye aldım :)

Geçmiş olsun canım inş tekrarlamaz

Ben de alicam ama.elektrikli alırım onlar da çok pahalı belki bi umut indirim olur diye bekliyorum :) manuel olanlar bişeye yaramiyomuş
Kızlar hepinize söylüyorum eşlerinize söyleyin..
Biz elektrikliyi 200 e aldk hemde aventin biberon hediyelisi..
Nasıl 200 e aldık eşim forumları takip ediyo indirim kuponları satıolar 10 liraya 20 liraya ..
Onlardan satın alsanız ne kadar karlı oldgunu görürsünz :)

Hangi forumlar onlar kuzum

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Banada diyet verdiler ve de ölçüm aleti accu check marka..2 gundur yapiyorum..cumartesi bebisim kiprasmayinca doktorum tatli bisey ye soluna yat dedi yaptim o yuzden pazar gunu birazcik degiskenlik gosterdi olcumlerim..diyettekileri hergun yapmak sart mi..mesela balik yapicam aksama diyelim yogurt yenmez ki yaninda..

kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?

50 den sonra 100 lük yükleme yaptırdılar mı sana acaba? Yoksa direk ölçüm cihazı ve diyet mi verdiler? Bunu endokrinoloji uzmanı veriyor değil mi? Benim de çarşamba randevum var bakalım.
Balıkla yoğurt genelde pek tavsiye edilmez. Balık çok taze değilse zehirleme riski var. Sen sirkeli suda beklettiğin sebzelerle güzel bir salata yap yanına

kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?

merhaba, benım doktorum kendısı 32. haftayı hesaplayıp 18 nisanda haftanın doldugunu ve raporu yazacagını söyledi. ben 37 ye kadar calısmayı dusunuyorum ama çok fazla çatı ağrım var ne yapıcam dogruu bılmıyorum. 33. haftada rapor yazamaz dıye bılıyorum cunku 32. haftan dolunca calısır yada çalışamaz şeklnde beyan etmesı gerekıyor

CANIM BEN 32+0 DAN sonra yasal izin başlıyor diye biliyorum -öğretmenim-
ben 40 gidiş 40 geliş 80 km yol gidiyorum onun için izne ayrılmayı düşünüyorum hemen ama bakalım..

çalışır yada çalışamaz demesi daha çok bize bağlı sanırım. herhangi bir şikayetim olmazsa ben de 37'ye kadar çalışmak isterim. ama bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum inşallah geçici bir durumdur;( o halde 32.hafta bittiğinde her doktorun rapor yazması gerekiyor değil mi çalışmaya devam edebilir diye

Cnm bence normal. Ben de henüz ağrılar yok ama bebeğim tekme attığında aynen vajina içim gıdıklanıyor ve hemen tuvalete gitmem gerekiyor çünkü tuvaletim anında geliyor vurur vurmaz. Ayaktayken bebeğim kıpırdadığı zaman vurduğu yerler acıyo otururken vurduğunda acı olmuyor. kasıklarımda vs. henüz ağrılarım yok. Hamileliğim oldukça rahat geçiyor. Ağırlaştım ama hareketlerimi kısıtlamıyor. Çok rahat eğilip kalkabiliyorum hala. sadece yataktan sabahları işe gitmek için kalktığımda, kalkmam tekerlenerek oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…