- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.841
Ben lansinoh aldım manuel ihtiyaç hali elektiriklisini alcam ilk gün falan idare eder diye düşünüyormkızlar GÖĞÜS POMPASI aldınız mı..benim kafam çok karışık.
http://urun.n11.com/gogus-pompalari...sisut-saklama-poseti-25-adet-300-ml-P63581509
bunu kullannan var mı??
Canım manuel için bir arkadaş çok can yakıyor demişti.kızlar GÖĞÜS POMPASI aldınız mı..benim kafam çok karışık.
http://urun.n11.com/gogus-pompalari...sisut-saklama-poseti-25-adet-300-ml-P63581509
bunu kullannan var mı??
Anladım canım. Nasip canım Rabbim böyle istemiş :) benim bir arkadaşım bu ayın 17 sinde sezeryan oldu. Ona sordum şimdi normal de sezeryan da 1500 liraymış. Onları suit odaya almışlar. Ve suit oda için ek ücret ödememişler. Perşembe gece doğum olmuş cumartesi öğlen çıkmışlar. Sana neden 100 lira fark var demişler ki.
Canım ben aldım internetten, kanzdan 4 çeşit aldım çok güzel çıktı (elbise , 2 li takım yelek ,hırka), mothercaredan 5 li body set aldım , hırka aldım, baby cornerdan takım aldım şalvarlı olanlardan :) mamas papastan elbise aldım ... en güzeli mamas papas ama çok pahalı geldi , bi kaç düğün var temmuz, ağustos ta çıkamam diye aldım :)Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
Ben de alicam ama.elektrikli alırım onlar da çok pahalı belki bi umut indirim olur diye bekliyorum :) manuel olanlar bişeye yaramiyomuşkızlar GÖĞÜS POMPASI aldınız mı..benim kafam çok karışık.
bunu kullannan var mı??
canim 2.el satanlar var alip hic kulllanamayanlar mesela onlara baksana daha uygun. ben evde olacagim icin almicamBen de alicam ama.elektrikli alırım onlar da çok pahalı belki bi umut indirim olur diye bekliyorum :) manuel olanlar bişeye yaramiyomuş
Geçmiş olsun canım inş tekrarlamazHerkese selam,
Ben şimdiye kadar genel okuyucuydum ama dayanamadım ve bugün üye oldum sonunda. Öncelikle Mehmet Altan'ın annesi, bence çok güzel bi isim bulmuşsunuz. Benim müdürümün ismiydi, yani şanslı bi isim bence :) İsimdeki harflerin önemine inananlardanım. Herkese şimdiden sağlıklı, kolay ve gönlünüzce doğumlar diliyorum.
Ben bu hafta küçük bi lekelenme geçirdim. Tüm forumları, interneti arastırdım ama bu haftalarda pek fazla yasayanı bulamadığım için birilerine referans olur umuduyla paylaşmak istedim. Salı akşamı çok az pembelik geldi idrar sonrası tuvalet kagıdına. Sonrasında da 2 gündür kahverengi olarak geliyo, regl biterken geldiği gibi.. Salı akşam hemen doktorumu aradım sakin karşıladı ve muhtemelen yorgunluktandır dedi. Bol su iç ve dinlen, rahat edemezsen gece gelip NST'ye girebilirsin dedi. Normalde randevumuz yarın sabahtı ama Çarşamba sabah da leke görünce dayanamayıp gittim doktoruma. Önce ultrasonda baktı ve rahim ağzı, su miktarı vs hersey normal dedi. Sonra vajinal muayene yapıp kanama muhtemelen vajina duvarından geliyo dedi ve rahatladım biraz. Sonra NST'ye baglandım ve o da normal çıktı çok şükür. Tavsiyesi bol su içmek ve dinlenmek oldu, yürüyüş,ilişki ve yorulmak yasak şimdilik. Bir de iğne yaptılar güçlendirici hormon ve ek olarak progestan da kullan dedi. Salı'dan beri evden çıkmıyorum, dinleniyorum, oysa çok hareketliydim, gebelik eğitimlerine gidiyodum ama yarıda kaldı. Nazar mı değdi nedirNeyse saglıkla ve zamanında kolaylıkla gelsin de bebiş, çok korktum ama inşallah geride kalmış olsun bu aksilik. Yorgunluk sebebim muhtemelen evi süpürmek ve üzerine yürüyüş yapmak oldu sanırım. Artık son 2 ayınız kaldığını unutmayın ve yormayın kendinizi...
Kızlar hepinize söylüyorum eşlerinize söyleyin..Ben de alicam ama.elektrikli alırım onlar da çok pahalı belki bi umut indirim olur diye bekliyorum :) manuel olanlar bişeye yaramiyomuş
Aaa ne güzelBen de kızımın ismini Masal Ada koymaya karar verdim :) tesadüfe bak
Hangi forumlar onlar kuzumKızlar hepinize söylüyorum eşlerinize söyleyin..
Biz elektrikliyi 200 e aldk hemde aventin biberon hediyelisi..
Nasıl 200 e aldık eşim forumları takip ediyo indirim kuponları satıolar 10 liraya 20 liraya ..
Onlardan satın alsanız ne kadar karlı oldgunu görürsünz :)
Nerden bakayım onlara hangi sitede yani?canim 2.el satanlar var alip hic kulllanamayanlar mesela onlara baksana daha uygun. ben evde olacagim icin almicam
Banada diyet verdiler ve de ölçüm aleti accu check marka..2 gundur yapiyorum..cumartesi bebisim kiprasmayinca doktorum tatli bisey ye soluna yat dedi yaptim o yuzden pazar gunu birazcik degiskenlik gosterdi olcumlerim..diyettekileri hergun yapmak sart mi..mesela balik yapicam aksama diyelim yogurt yenmez ki yaninda..Benim bir sağlıkçı olarak tavsiyem kesinlikle şeker yüklemesi yapılması canım. Hba1c şeker sürekli çok yüksek gitmeden hemen yükselmez hba1c nin normal çıkması gebelik şekeri olmadığını şekerin hep normal seyrettiğini göstermez canım. Ayrıca idrarda glukoz olmaması birşey ifade etmez pozitif olması anlamlı (kan şekeri 180in üstünde olunca sadece o sırada idrarda glukoz pozitif çıkar çünkü). Sana önerim şeker yüklemesi yaptırman hiçbir zararı yok ve kesin tanı o şekilde konuluyor. Kendimden örnek vereyim mesela... şeker yüklemesi zararlı olsa ben kendine yaptırmazdım iki gebeliiimde de yaptırdım ikisinde de gebelik şekeri çıktı. İlk gebeliğimde gebelik şekeri olduğundan bu gebeliğimde 3 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım ve çıktı diyete ve evde kan şekeri ölçümüne başladım şekerim genelde iyi çıkıyor bazenleri tokluk şekerim yüksek çıkıyor ve bu zaman içinde idrarda hiç glukoz çıkmadı (başka nedenlerle ayda 1-2 defa idrar verdim) 3 defa hba1c baktırdım normal sınırlarda çıktı canım. Hba1c sık sık şeker yüksek çıkınca yükselir tanı koymak için pek kullanılmaz genelde şeker tespit edildikten sonra takip etmek için kullanır
ben ilk dönem izin alacağım ama gene de süt gelmez ya da sütüm çk gelir inşallah:) evde bulunsun istedimCanm ben eylülde okula tekrar başlıcam almak zorundaydım
Aventin elektrliklisini aldık .. Manueller çok yorucu oluomuş
Banada diyet verdiler ve de ölçüm aleti accu check marka..2 gundur yapiyorum..cumartesi bebisim kiprasmayinca doktorum tatli bisey ye soluna yat dedi yaptim o yuzden pazar gunu birazcik degiskenlik gosterdi olcumlerim..diyettekileri hergun yapmak sart mi..mesela balik yapicam aksama diyelim yogurt yenmez ki yaninda..
kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?
kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?
çalışır yada çalışamaz demesi daha çok bize bağlı sanırım. herhangi bir şikayetim olmazsa ben de 37'ye kadar çalışmak isterim. ama bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum inşallah geçici bir durumdur;( o halde 32.hafta bittiğinde her doktorun rapor yazması gerekiyor değil mi çalışmaya devam edebilir diyemerhaba, benım doktorum kendısı 32. haftayı hesaplayıp 18 nisanda haftanın doldugunu ve raporu yazacagını söyledi. ben 37 ye kadar calısmayı dusunuyorum ama çok fazla çatı ağrım var ne yapıcam dogruu bılmıyorum. 33. haftada rapor yazamaz dıye bılıyorum cunku 32. haftan dolunca calısır yada çalışamaz şeklnde beyan etmesı gerekıyor
Cnm bence normal. Ben de henüz ağrılar yok ama bebeğim tekme attığında aynen vajina içim gıdıklanıyor ve hemen tuvalete gitmem gerekiyor çünkü tuvaletim anında geliyor vurur vurmaz. Ayaktayken bebeğim kıpırdadığı zaman vurduğu yerler acıyo otururken vurduğunda acı olmuyor. kasıklarımda vs. henüz ağrılarım yok. Hamileliğim oldukça rahat geçiyor. Ağırlaştım ama hareketlerimi kısıtlamıyor. Çok rahat eğilip kalkabiliyorum hala. sadece yataktan sabahları işe gitmek için kalktığımda, kalkmam tekerlenerek oluyor :)Ben ayağa kalkınca yürüyünce kasıklarım çok kasılıyor kızlar.. 2 dk ayakta yürüsem idrarım geliyor .. Gerçekten ağır oluypr karnım sizde de aynı mı normal mi yani ?? Birde bebiş tekme atınca vajınam gıdıklanıyor gibi oluyor .. Her iki üç saatte bir bi iki dklık sancı vuruyor birde .. Sizce endişelenmeli miyim ?? Genel olarak hepimiz mi aynıyız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?