2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar anne negatif, baba pozitif olan var mi ? Esim a pozitif. Ben 0 negatifim. Bugün saat 3 de kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucam. İlk gebeliğim. Doktor birazcik yan etkileri var dedi. Korktum açıkçası. Aranızda bu durumla karşılaşan var mi ? İğne vuruldunuz mu ?

CANIM BEN 32+0 DAN sonra yasal izin başlıyor diye biliyorum -öğretmenim-
ben 40 gidiş 40 geliş 80 km yol gidiyorum onun için izne ayrılmayı düşünüyorum hemen ama bakalım..
hayırlısı olsun canım öğretmenlerin izni erteletmesine gerek yok çünkü ardından yaz tatili başlayacak zaten. ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum çok stresli bir işim var son haftalara kadar çalışmak bana hayal olacak galiba..

canım bende de kan uyuşmazlığı var bu ikinci gebeliğim ikisinde de vurundum. yan etkisi olmadı. sadece iğne buzla beraber veriliyor bekletmeden vurduruyorsun o yüzden enjekte sırasında biraz ağrı hissettim sonrasında hiç problem yaşamadım. çalıştığım içinde yan etkisi var mı diye sormuştum yok demişlerdi.

Tesekkur ederim cevap verdiğin için canım korktum açıkçası doktor biraz riskli diyince. İnsanin içinden yaptirmakda gelmiyo öyle duyunca. İndirek combs mu neydi o tekrar yapıldı saat 3 de vurulacakmis iğne. İnşallah bisi olmaz

tabı doktor herhangı bır rısk görmezse çalışıp çalışmamayı bıze bırakıyor. bana sordu çalışır rporumu yazıcaz dıye bende evet dedım. su an ıcın herseyım normal agrıların dısında tabı.32. hafta bittiğinde raporu alıp kuruma teslım etmek gerkıyor

ama isteyen doğuma son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alarak çalışmaya devam edebiliyor..
Benim hamileliğim Allaha şükür rahat geçiyor. Masa başı çalışıyorum. İşim çok uzakta sayılmaz. Servis alıyor 13 km. Akşamları da eşim gelip alıyor artık. Ben de son 3 haftaya kdr çalışmayı düşünüyorum kullanmadığım izinlerimi de doğumdan sonra değerlendiricem inşallah. Çalışmayı da çok seviyorum. Evde yatmak bana göre değil :) Geçen hafta 3 gün işe gitmedim evde patladım bunaltıdan. Şimdilik böyle düşünüyorum tabi. İnşallah bir problem çıkmaz. Yrn ne olacağımız belli değil.

dedeğin test bana da son zamanlarda her gittiğimde yapılıyordu. en son yine yapıldı. sonra da iğne Allahın izniyle bişey olmaz.bende test sonucu hep negatif çıkıyordu. çok da ilgilenmedim anlamı ne diye.

32.hafta bittiğinde (!) yani 32+0 da..peki raporda şu haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor

ben de okulda rahatım aslında ama şu gidiş geliş 80 km yol yok mu...
Allah korusun rahatsızlansam merkeze gitmem sıkıntı...

dedeğin test bana da son zamanlarda her gittiğimde yapılıyordu. en son yine yapıldı. sonra da iğne Allahın izniyle bişey olmaz.bende test sonucu hep negatif çıkıyordu. çok da ilgilenmedim anlamı ne diye.

Bana daha önce yapıldı negatif yaziyodu. Bugün yine yapıldı. İğne olacak bugün iste sonuçları 3 de alıp iğne vurunucam. Allah korusun yavrularimizi.

Ben de 33te işi bırakcam. Nisanı tamamlayım bi, mayısta ben yokum Çok ayakta kalıyorum. O yüzden ertelemek gibi bir niyetim yok

Bende 36 ya kadar çalışmak istiyorum . Raporda ne yazıyor acaba? Perşembe kontrolum var bi konuşayım doktorumla

Canım korkulacak birşey değil , bizdede var kan uyuşmazlığı benim bu 2. Gebelik ama ilki 22. Haftada kaybetmiştik , ilk gebelikte 7. Haftada vurmuşlardı , bundada 20. Haftada vurdular riskli gebelik olduğu için , 32. Haftaya kadar durursa bebeğim 32. Haftada 2. Yi vuracaklar 12 hafta etki ediyormuş , birde doğumdan sonra vuruyorlar ... Biraz yanıyor sadece hemşire vuracaksa ağır ağır yapsın ... Bi anda yaptı mı bacağını ilk başta hissetmeyebilirsin ...

Gebelik diyabeti için bu şeker ölçüm cihazı verilenlere sorum olcaktı. ilk saat değeri kaçın altında olması gerekiyor doktor takip listesi verdi ama ben değerlerin hangi aralıkta olması gerektiğini sormayı unuttum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…