2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?
32+0 da alcaksın canım önceden konuşmana gerek yok isteğine göre alırsın o gün az kaldı ben alcam çok mutluyum

Ben bu konuyu çok araştırdım alanları da gördüm herkes farklı yazınca insanın kafası karışıyor yine bi anlaşılamadı 32+0 da alınacak 33 te değil ona göre erken başlarsınız yoksa çalışmaya tam vaktin de alınması lazım.. 37 e kadar alınıyor diğeride.

Merhaba arkadaşlar. Bu hamilelik iznini 34.haftada alamıyor muyuz? Ben 32.haftada çıkayım diyorum ama okul müdürümüz iki hafta daha idare edebilir misin dedi. Bi sorun olmazsa inşallah hocam demiştim.Şimdi sanırım bu dediğim olmayacak mı?

Canım alabilirsin 34te. En geç 37. Haftada ayrılabiliyorsun. Ama neden iki hafta daha devam edeceksin? O kullanmadığın iki haftayı doğum sonrasına aktarsan da zaten yaz tatiline giriyor kullanamıcan. Boşa gitmiş oluyor yani.

Ben de başladım sağlık raporuna ama pztesi kontrole gittiğimde heyet raporu istcem verirse. Çünkü öğrencilerime daha çabuk öğretmen ayarlayabilecekler öyle olursa :) kafam onlarda...

Heee aynı aldık o zaman :))
O zaman şuna bi bak malzemelerini aldım bundan yapıcam filli takımımıza uygun belki düşünürsün :)
Ay cok tatli bu ya :) bnde byle kapi susu dusundm ama snrq vazgecgm :) bde yastk hic sevmiyrm ama ck gzl ypmslar elin yatkinsa snde gzl bsy cikqrrsn

Kızlar netten bebiş kıyafeti aldınız mı? Kumaşlarını bilmediğim için cesaret edemiyorum. Öneriniz var mı
Baby corner birazck pahali ama siddetle oneriyorum cnm ck kaliteli miniworld marka var yumusak lcw yide takip et cnm yada outlet magaza varsa mtlaka gt

Ya bende düşünüyorum çok mu nazlıyım ya da abartıyorum diye ama yok ya ağrım var iyi değilim .. Canım bence evde biraz yürü ılık duş al rahatlarsım belki
Gun asiri oyle yapiyrm cnm ben. Iyi geliyo ama inanki ekmek almak icin mrkete cikiyrm ylda yarim saat dnlenirim yani vaktm olsa ic bacaklarm aciyo smdide

Bnde jokerden indirimden 120 ye almistim tekli elektrikliyi ciftli 180 di ama btmisti

kızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?
Cnm once 32+0 da calisabilir alip bi hafta sonra 33+0 da calisamaz alman lazm

Ben de başladım sağlık raporuna ama pztesi kontrole gittiğimde heyet raporu istcem verirse. Çünkü öğrencilerime daha çabuk öğretmen ayarlayabilecekler öyle olursa :) kafam onlarda...
İnşallah halledersin canım kendimizi bebeğimizi düşünmeye çalışalım bazen zor oluyor ama ..

Çıkabilirsiniz cnm ben de öğretmenim 32. Haftda çıkarım diye düşünüyorum zaten sonrasını pel kulkanamiycaz yaz tatiline denk geliyor 32. Haftadan da önce çıkamıyorum 32 den sonra istediğin zman çıkabilirsin

kızlar nasılsınız? zeyzey3428 canım nasıl oldun ? pek bakamadım bu aralar.. çatı muayenesi olan varmı aranızda bu aralar ona takmış vaziyetteyim. nasıl bişeydir bu daha önceden tecrübeli annelerde vardır belki bizi aydınlatır

Otuz kere kapı çaldı bugün dinleneyim dedim açmıyorum basıyo kimsin diyorum benim diyo bi de ya tedirginim oluyorum bi dilenci gelip kapıyı zorladı geçen gün ... kargo gelmeyecek olsa bugün bakmayacaktkm hiç ama kalktım işe koyuldum o yüzden vajinama sancı girdi acayip geçmiyo normal bi ağrıdır inşallah bebişimizin son eşyalarıda geldi

selam hanımlar, son kulvara girdik artık çok şükür:) ağrı sızı artıyor haliyle Allah yardımcımız olsun. Çatı muayenesini sormuş bir arkadaş gözünde büyütülecek birşey değil doktor parmaklarıyla yapıyor kasılmazsan hiç acı çekeceğini düşünmüyorum.rahat olmaya çalış. bende 8 nisanda 32. hafta raporumu yazdırıp işe devam edicem inşallah, sonra artık sağlığım nereye kadar elverirse devam. doğum zaten 2. sezeryan olacağı için muhtemelen 38. hafta dolunca olacak. bu durumda işten çıkıp 3-4 gün sonra doğurabilirim

canımm parmakla mı yapıyo muayeneyi nasıl yapıyo öyleysede ayırıyomu bastırıyomu onu merak ediyom vala

Kayinvalideme geldim cnm bgn kndimi hic iyi hissetmiyrm ya bide kendimi cok sis hissediyrm bi tuhaf duygular icindeyim sen nasilain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…