- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.901
Gozun aydin cnm.ya bizde niye byle 9 aylik belirti olduOtuz kere kapı çaldı bugün dinleneyim dedim açmıyorum basıyo kimsin diyorum benim diyo bi de yatedirginim oluyorum bi dilenci gelip kapıyı zorladı geçen gün ... kargo gelmeyecek olsa bugün bakmayacaktkm hiç ama kalktım işe koyuldum o yüzden vajinama sancı girdi acayip geçmiyo normal bi ağrıdır inşallah bebişimizin son eşyalarıda geldi
yok bastırmıyor 3 yada 4 parmağını sokup bişeyleri ölçüyor ama snler sürüyor. dediğim gibi rahatsız olmamak mümkün değil ama kendini kasmassan acımaz canım.sonuçta normal doğum düşünüyorsan o muayene açıklık kontrolü için defalarca yapılabilir doğumdacanımm parmakla mı yapıyo muayeneyi nasıl yapıyo öyleysede ayırıyomu bastırıyomu onu merak ediyom vala
zeyzey ağrıların çokmu canım doktor ne diyor? kaçırdım ben galibaGozun aydin cnm.ya bizde niye byle 9 aylik belirti oldu
instgramda hamileannelerden2.el diye bi sayfada canim bende orada gormustumNerden bakayım onlara hangi sitede yani?
Evet cnm gecen hafta kontrolum vardi agrim var geceleri ck rahatszim dedim alttan uktrasonla bakti rahim agzin kisalmis dedi progestan verdi sabah aksam. Ama hala bi etkiaini bn yuzeyselde hiasetmoyrm hatta nefesim kesiliyo hala batmalarim var otururken ck agrim var kasintim vardi mantarimda olmus oda gecemdi gibi cars tekrar gisicem bakalim ne dicek smdi. 32 ye kdr rapor isticem tekrar cnku bu halde ise gtmek mumkun dglzeyzey ağrıların çokmu canım doktor ne diyor? kaçırdım ben galiba
Bilmem acaba çok mu kafaya taktık :S sağol canım herkes her işi yapıyor ayakta duramıyoruz adı naz oluyor sonra kimse durduk yere sıkıntıya sokmaz bebeğini de kendini de :) doktorumda normal deyip duruyor bi ishal bi kabız oluyorum demir mi yapıyo bile demedi burun kıvırıyo gaita tahlili bile istemedi yani 32 gelsin tekirdağ yolu gözüktü bana bebek dönmüş hareketlerini az hissediyorum ama dr bile gitmek istemiyorum bu tavırdan normalmiş hiç hareket etmediğide olurmuş öyle diyo ben nasıl güvenip doğum yapıyım buna benimde gece felaket ağrılarım var gün içi yine iyiyim yorulunca kötü sen de yat dinlen yanında var mı sana yardım eden uzan bolGozun aydin cnm.ya bizde niye byle 9 aylik belirti oldu
Var cnm annm.ablm ck yakin. Smdide kynvalidemdeym. Egr dktr dgsme vrsa degis cnm jimi vurdmdymz oluyoBilmem acaba çok mu kafaya taktık :S sağol canım herkes her işi yapıyor ayakta duramıyoruz adı naz oluyor sonra kimse durduk yere sıkıntıya sokmaz bebeğini de kendini de :) doktorumda normal deyip duruyor bi ishal bi kabız oluyorum demir mi yapıyo bile demedi burun kıvırıyo gaita tahlili bile istemedi yani 32 gelsin tekirdağ yolu gözüktü bana bebek dönmüş hareketlerini az hissediyorum ama dr bile gitmek istemiyorum bu tavırdan normalmiş hiç hareket etmediğide olurmuş öyle diyo ben nasıl güvenip doğum yapıyım buna benimde gece felaket ağrılarım var gün içi yine iyiyim yorulunca kötü sen de yat dinlen yanında var mı sana yardım eden uzan bol
Canım korkulacak birşey değil , bizdede var kan uyuşmazlığı benim bu 2. Gebelik ama ilki 22. Haftada kaybetmiştik , ilk gebelikte 7. Haftada vurmuşlardı , bundada 20. Haftada vurdular riskli gebelik olduğu için , 32. Haftaya kadar durursa bebeğim 32. Haftada 2. Yi vuracaklar 12 hafta etki ediyormuş , birde doğumdan sonra vuruyorlar ... Biraz yanıyor sadece hemşire vuracaksa ağır ağır yapsın ... Bi anda yaptı mı bacağını ilk başta hissetmeyebilirsin ...
Ceviz findik filanda ye cnm yogurdu meyveli dene bulgur yesil mercimek nohuyta ye haftada bi cnm kahvaltilarnda bi yemek kasigi pekmez yeKızlar bugün 28+0 olmam gerekirken 27+2 ye uyumlu çıktı bebeğim. Doktor 1088 gram olmuş dedi ama güzel beslen dedi biraz az geldi doktora kilosu boyu. Fl de 5.10. 7 ile çarparsak 35 cm filan cikiyo. Hep az çıkıyor iyi besleyemiyorum bebeğimi sanırım. Ama her şeyi yiyorum her şeyden vitamin olsun diye kırmızı et balık tavuk peynir. Sut arada içiyorum yoğurt yiyemiyorum midem bulanıyor. Sizce başka neler yemeliyim bebeğim için ?
Accu check iyi bir marka canım ben de onu kullanıyorum. Diyeti sürekli yapmak gerekiyor ama balık yediğin zaman yoğurdu atlarsın salata yersin canımBanada diyet verdiler ve de ölçüm aleti accu check marka..2 gundur yapiyorum..cumartesi bebisim kiprasmayinca doktorum tatli bisey ye soluna yat dedi yaptim o yuzden pazar gunu birazcik degiskenlik gosterdi olcumlerim..diyettekileri hergun yapmak sart mi..mesela balik yapicam aksama diyelim yogurt yenmez ki yaninda..
32 hafta dolunca izne ayrılma hakkımız oluyor yani sen istersen hiçbir sağlık sıkıntın olmasa bile doktorun 32 haftan dolunca söylersen raporu verir. Ama doğum sonrasına aktarmak istersen doktorun da uygun görürse 37 Hafta dolana kadar çalışabilir raporu alıp işe devam edebilirsin (32 haftan dolunca çalışabilir raporu alıp). Eğer istersen yada zorluk çekersen çalışabilir raporun olsa da 32 haftadan sonra istediğin gün çalışamaz raporuna çevirtebilirsin. Doğum öncesi kullanmadığın günler (çalıştığın günler) haftalar doğum sonrasına aktarılır canımkızlar doğum iznine ne zaman çıkacaksınız? doktorumuzla ne zaman konuşmamız gerekiyor bu konuyu?? mesela ben 33.haftada işi bırakmak istiyorum desem doktor ona göre mi rapor veriyor?
Canım ben b negatif eşim 0 pozitif. Kan uyuşmazlığımız var. İlk gebeliğimde 28. Haftamda iğne yapıldı doğumda bebeğimin kan grubu pozitif çıkınca doğumda da yapıldı. Bu ikinci gebeliğim. 6. Haftamda ve 16. Haftamda 2 defa lekelenme kanama yaşadım her ikisinde de iğne yapıldı. 28. Haftamda tedbir amaçlı tekrar iğne yapıldı. Doğuma kadar kanama yada lekelenme yaşarsam yine yapılacak doğumda bebeğin kan grubu pozitif çıkarsa yine yapılacak. Doktorum hiçbir zararı yok dedi ve yaptırdı canım için rahat olsun. Ama herhangi bir kanama yada lekelenme yaşarsan derhal doktorunla görüş yada acile git yine iğne yapılır canım aklında olsunKızlar anne negatif, baba pozitif olan var mi ? Esim a pozitif. Ben 0 negatifim. Bugün saat 3 de kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucam. İlk gebeliğim. Doktor birazcik yan etkileri var dedi. Korktum açıkçası. Aranızda bu durumla karşılaşan var mi ? İğne vuruldunuz mu ?
kızlar GÖĞÜS POMPASI aldınız mı..benim kafam çok karışık.
http://urun.n11.com/gogus-pompalari...sisut-saklama-poseti-25-adet-300-ml-P63581509
bunu kullannan var mı??
Kızlar bugün 28+0 olmam gerekirken 27+2 ye uyumlu çıktı bebeğim. Doktor 1088 gram olmuş dedi ama güzel beslen dedi biraz az geldi doktora kilosu boyu. Fl de 5.10. 7 ile çarparsak 35 cm filan cikiyo. Hep az çıkıyor iyi besleyemiyorum bebeğimi sanırım. Ama her şeyi yiyorum her şeyden vitamin olsun diye kırmızı et balık tavuk peynir. Sut arada içiyorum yoğurt yiyemiyorum midem bulanıyor. Sizce başka neler yemeliyim bebeğim için ?
Evet canım çalışamaz diye tekrar almak gerekiyorhani çalışabilir raporu aldık ama 35.haftada ayrılmak istedik. raporu yenilemek gerekecek heralde..
Açlık 95-100ün altında 1. Saat (ilk lokmadan tam 1 saat sonra) 140ın (ideali 120nin) altında olması gerekiyor canımGebelik diyabeti için bu şeker ölçüm cihazı verilenlere sorum olcaktı. ilk saat değeri kaçın altında olması gerekiyor doktor takip listesi verdi ama ben değerlerin hangi aralıkta olması gerektiğini sormayı unuttum :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?