2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
32 hafta dolunca çalışabilir raporu alırsın ayrılmak istedğinde (mesela 34 haftalıkken yada 37 hafta dolana kadarki herhangi bir gün) çalışamaz raporuna çevirttirirsin canım

8 nisan cuma yerine 11 nisan pazartesi alsana canım raporunu. 11 nisanda 32+1 oluyorsun doktor 32+0 yazar 3 gün kazancın olur doğum sonrası için sanırım böylelikle

Geçmiş olsun canım

32. Haftan dolmadan işleme girerse belge sıkıntı olmaz mı canım?

8 nisan cuma yerine 11 nisan pazartesi alsana canım raporunu. 11 nisanda 32+1 oluyorsun doktor 32+0 yazar 3 gün kazancın olur doğum sonrası için sanırım böylelikle
doublemom aslında kafam karıştı. Raporu 8 nisanda mı 11 nisanda mı almsk daha mantıklı doğum sonrasına 3 gün fazla aktarabilmek için? Bi araştırıp düşünmek lazım

Ben kaşar peyniri gelişim kilo için iyi diye duymuştum ayrıca hergün yada günaşırı yumurta ye canım özellikle beyazını (beyazında protein çoook yüksek)

Sütü ve muz bebisi çok iyi besliyormus.günde 2 bardak süt ve 1 muz hergün yiyorum ben

kızlar chicco next2me anne yanı yatağını düşünüyordum ama sallanmıyormuş. sizce sıkıntı olur mu sallanmaması?

32.haftadan itibaren tamamen sizin isteğinize bağlı, isterseniz ayrilabilirsiniz. Ben müdür Yrd. Sordum 32. Haftada 32. Haftayı doldurduğuma dair rapor alsam istediğim zaman devreye sokan, mesela 24. Haftada, olur mu dedim olmaz dedi.izne ayrılacağımız haftada almaliymisiz.

Valla benim olay bi bardak süt Bi yumurta bide günlük bi kase yoğurt ve elma ile ananas. Onun dışında peynir yemeye calisiorum. Öğlen peynirli sandviç akşam ne bulursam çorba felan. Ama masallah oğlum gayet iyi gelişiyor. Dr karnin küçük bebek büyük diye takıldı.

Kızlar ya kıl kurdu vajinada olur mu? :/ az önce tuvalete gitmiştim peçeteye sildiğimde beyaz kıl kurdu vardı :/

Dışarıda salata yemiştim bir de çeşme suyu da içtim ondan mı oldu ki :/ okuduğum kadarıyla çok kötü şeyler yoktu pztesi doktor randevum. Bekleyebilirim galiba :/

Kızlar uzun doğan çocuk uzun mu kalıyor ? Hayır. Doğumdan sonrası beslenme ve genetk faktör. Şuam karnımızda sağlıklı olsun yeter kısa uzun zayıf şişko bunlar doğum sonradı daha önemli. Bem doğduğumda 2.800grmışıö verem aşısı bile yapmamışlar zayıflıktan ama çocukken hiçççç hasta olmamışım neden? Anne sütü ve herşeyi yemişim

Accu check iyi bir marka canım ben de onu kullanıyorum. Diyeti sürekli yapmak gerekiyor ama balık yediğin zaman yoğurdu atlarsın salata yersin canım
Tesekkur ederim arkadasim..bugun ki olcumlerimi yazayim sana nasil sence..sabah ac120 tok 204...öglen ac 95 tok 152...aksam ac 105 tok 183...en son yatarkende 110..sence nasil.birde benim diyette sabah ekmek 4 dilim cok ya..yumurta yersem peynir peynir yersem yumurta yok..kadin dogumcuma 4 dilim ekmek yerine 2 dilim ekmek yesem haslanmis yumurta eklesem olur mu dedim olur dedi ama sence olur mu..

Benim bu değerlerin altında olmasına rağmen insülin başladılar. Sabah açlık şekerim hep 105 107 gibiydi, doktorum 90 maksimum 95 üstü istemeyiz dedi. Tokluklarım ise 125-135 arasında. Dört dilim ekmek çokmuş bence de canım. Benim ekmek iki dilim, yumurtam iki tane

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bende 4 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir yada 1 yumurta 1 cay bardagi acik sekersiz cay diyo ama ben cay icmiyorum dedim sut olur dediler..ekmek cok ya yiyemiyorum o kadar ekmegi..ben onumuzdeki hafta gidicem endokrine diyet listemi begenmedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…