2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dışarıda salata yemiştim bir de çeşme suyu da içtim ondan mı oldu ki :/ okuduğum kadarıyla çok kötü şeyler yoktu pztesi doktor randevum. Bekleyebilirim galiba :/
Haber ver dr için tahatlasın canım dikkat et bundan sonrada bir şey olmas uygun tedaviyi verir sana

Haber ver dr için tahatlasın canım dikkat et bundan sonrada bir şey olmas uygun tedaviyi verir sana
Canım çok ileri bir durum yok sanırım çünkü kaşıntı vs yok. İlk defa başıma gelince korktum ne bu diye ama İnternette aynı durumda olanları okudum bebeğe direk zararı yokmuş. Sadece parazit vücuttan beslendiği için kansızlık olabilirmiş. Pztesi dr a gidince söylücem bakalım. Okuduklarımda dr lar ilaç vermemiş tedavi için. Kabak çekirdeği yemişler.

Yoktur o kadar canım doğrudur sen içini ferah tut bi bağırsak problemindede öyle oluyor kont gidince söylersin

kızlar chicco next2me anne yanı yatağını düşünüyordum ama sallanmıyormuş. sizce sıkıntı olur mu sallanmaması?
Kesinlikle bende cok begendim o besigi tam istedigim gibi ama biraz pahali bence icinde nekadar yatabilir bilemedim ama yinede bi magazaya gidip inceleyip bilgi almak istiyorum icimde kalcak yoksa. Ayrica sallanmamasi bence daha iyi sallanan seyleri sevmiyorum ben. Bide soo baby nin anne yani besigide var canim ayni sekilde onun fiyati 499a kadar iniyo bazi yerde ama ozelliklerinin hepsi aynimi cokta bakmadim ama model ayni bi bak istersen

göğüslerimde çatlak oldu benim damar damar görünüyor... başka yerimde şuan yok.. 62 ile başladım şuan 73 üm (

kızlar ben aldım chiccodan sallanıo sağa sola ama öyle salıncak gibi değil. elinizle tuttuğunuz yerden sallıyosunuz. ben letgodan 2.el aldım ama kullanılmamıştı. siteleri takip edin çıkıyo mutlaka. ben 350ye denk düşürdüm. ayrıca kullanmıcağınız zamanda kaldırıp saklaması çok pratik çok yer kaplamıyo.

Ben 56 ile başladım şu an 68 im. 12 kilo. En az 20yle biter sanırım. Henüz çatlak yok ama birkaç arkadaşım 7. Aydan sonra birden çatladım dedi. O yüzden pek sevinemiyorum. Ama bende et beni çoğaldı böyle durumu olan var mı?

bende 58,5 kg idim bu sabah 73 ü gördüm, doktor kızıyor ama hareket etmiyorum fazla ,kontrollüyüm ondan yediklermi yakamıyorum birde ben ilk üç ay hiç kusmadım, midem bulandı sadece mide bulantısını da azaltan karbonhidrattı bende yedim tabi, durum bu hayırlısıyla bebişlerimizi zamanında kucağımıza alalım da ne yapalım 3-5 kg nun lafı olmaz diycez :)))

Canım açlık 90 altı, 1. Saat tokluk 130 altı, 2. Saat tokluk 120 altı olacak. Bu değerleri yakalayabiliyorsan menünde kendine göre değişiklikler yapabilirsin. Yüksek çıktığı zamanlar ara öğününü tarçınlı süt ceviz yada salatalık fındık yap. Çok düşmesi de iyi değil çok çıkması da. Tarçın ve salatalık dengeleyici aklında olsun. Ben sabahları bol salatalık yoğurdu içine salatalık rendeleyerek cacık gibi tüketiyorum. Şimdilik iyi gidiyor

Kızlar dün besin zehirlenmesi yaşadım, baştan beri rahat geçti benim gebeliğim, bulantı kusma falan hiç yaşamadım. Her şeyi yiyebildim, dışarda yemekten de çekinmedim, güvendiğim yerler nasıl olsa. Fakat dün hata yaptım ve bol kremalı bir yemek yedim. Aman Allah'ım ishal kusma baş ağrısı, süründüm tüm gece. Bebiş susuz kalmasın diye devamlı su içtim sabaha kadar. Şimdi daha iyiyim, netten baktım hep bebeğe direkt zararı olur mu diye, su içemeseydim hemen hastaneye gidecektim. Su kaybı tehlikeli çünkü. Yarın kontrolüm var, tahlilleri yaptırırım dedim. İnsan öok korkuyor, bebeğim de pıtı pıtı tekmeledi hep, ben burdayım iyiyim der gibi..

Canım değerlerin yüksek bilgin olsun. Ven sabah 2 dilim tam buğday 1 yumurta bol tere semizotu biber salatalık zeytin penir yiyorum. Açlık 84-89 arası çıkyor. Tokluk 1 saat sonra 124-129 civar, 2.saat tokluk 114- 116 civarı çıkıyor. Ölçüm aletinin markaları da aynı. Bu hafata bakliyat yeme, yiyip yatma o da attırıyor. Böyle devam ederse haftaya doktora git istersen

Benimde rt benle rim arttı. Toplam 6kilo aldim ama başta birax fazla kilo ile hamile kalmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…